WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamcia, nam lekarka mówiła, żeby zrobić więcej i niech je ile chce, ale zauważyłam że mój ma taki odruch ssanie, że co mu do pyszczka nie wsadzić to już dulda
w szpitalu mówili, że pewnie wiecznie głodny, a on musi dostać albo smoczka, albo pieluszkę, o zgrozo ostatnio jak go za rączką trzymałam to moją rękę chciał sobie włożyć
oby za kciuka się nie brał
a je łapczliwie, rzuca się na butlę, jakby tydzień nie jadł, choć obalenie butli zajmuje mu ok 20-30 minut, bo robię mu 2-3 przerwy. Raz mi się krztusić zacząłsytuacja opanowana, mam wrażenie że to najbardziej niepokojące czasy w moim życiu
-
nick nieaktualny
-
lrf
nasz tez łapczywy przez pierwszą połowę karmieniazje jakies 30ml, kaszlnie raz lub 2-musi być wtedy bekanko-dojada
ale też mam wrażenie , ze gdyby dostał 100mł, z zachłanności zjadłby 100a potem ulewanie
i pomysleć , ze w szpitalu po niby cycu(bo tak u mnie to wygladało) dokarmiany był 15ml, potem 30 ml, a na wyjściu 40 ml
brzuszek rósł
a smok - ku mojemu smutkowi - obok musi byćtylko w nocy go nie potrzebuje
-
nick nieaktualnykamcia, mój podulda chwilę i wypluwa, czasem się awanturuje, czasem grzecznie śpi. Mam wrażenie że jest za duży na jego małą buzię, ale jakoś sobie radzi
będę musiała jakieś porządniejsze kupić, bo ten jest niby do 2 m-ca.
póki co czas na poranną dawkę szałwi - idę zaparzać zioła
http://iv.pl/images/27369961723649548662.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 09:45
kamciaelcia, AJrin, Ksosia, alinka, Broszka, Sabina, bbeczka91, marta258, LewandowskaAnna, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy mamy z MAM http://sklep.mambaby.pl/produkty_smoczki_0-2_miesiaca_mam_start.html i jeden schowany z canpola, jakiś najtańszy, który kupiłam w ciąży na wypadek gdyby był potrzebny, ale widzę że nie bardzo mu spasuje
ja czapkę zakładam, bo u nas z gór wieje
Młody znowu takie odgłosy z siebie wydaje, że nie wiem o co chodzi
ale śpi dalej, najprawdopodobniej chciał się wykopać z kocyka, w nocy pewnie go niepotrzebnie czasem wybudzam przez te marudzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 09:55
-
Wiem kto sie wysypia za mas 3 w tym domu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b9231fe90dd.jpgmysza0406, Jotc, bbeczka91, marta258, A_n_k_a_80, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Znowu ja. Tym razem chyba wywołają. Jeszcze czekam na lekarza, mam nadzieję, że tym razem przyjdzie. Ale mowili cos o cewniku. Cholera czyli ten balonik, ktorego ja strasznie nie chcialam:/ pewnie spotka mnie wszystko co najgorsze balonik, oksytocyna, przebicie pecherza, a na final krwotok;(
-
Hello,
Ja bardzo bym chciała jeszcze przed porodem wybrać się na depilacje bikini ale mogę się z czasem nie wyrobić. Muszę pomyśleć nad zaplanowaniem przyszłego tygodnia to może wszystko uda się zorganizować. Jak na razie muszę pomyśleć o zmyciu paznokci bo jak córka nie zechcę czekać do terminu to będę na porodówce szukać zmywacza. -
Magdziulla oby nie taki scenariusz nawet tak nie myśl. Życzę aby poszło szybko sama noe wiem co jest najlepsze bo slyszalam ze oksyroxyna nie taka fajna i ze przebicie pecherza najlepsze opinoa bratowej. Koleżanka rodzaca w kwietniu miala podana oksy tylko i jak nie poszlo a u niej nic a noc nie dało zrobili jej cc i nie meczyli. Wiec oby i Ciebie tam nie meczyli 3mam się.
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja.
Magdziulla, mysl pozytywnie, musi byc dobrze, trzymamy kciuki, zeby wszystko poszlo sprawnie i zebys mogla dzis tulic malenstwo
Ja wczoraj namowilam meza na balsamowanie i pol nocy bolal mnie brzuch jak na okres. Cieszylam sie, ale potem sie wyciszylo i na razie jest spokoj.
Nie wiem, czy to faktycznie pomaga, ale dzis znow wybiore sie na jakis dluzszy spacer, pogoda w sam raz.
Macioszyczka, jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:01
-
AJrin wrote:Magdziulla oby nie taki scenariusz nawet tak nie myśl. Życzę aby poszło szybko sama noe wiem co jest najlepsze bo slyszalam ze oksyroxyna nie taka fajna i ze przebicie pecherza najlepsze opinoa bratowej. Koleżanka rodzaca w kwietniu miala podana oksy tylko i jak nie poszlo a u niej nic a noc nie dało zrobili jej cc i nie meczyli. Wiec oby i Ciebie tam nie meczyli 3mam się.
-
Witam się
Młody szaleje, Liwia śpi, a mata je śniadanko i pije kawkę
Zaraz lecę pozalatwiac jeszcze sprawy w centrum, więc trzeba wyszykowac brygadę
Foxiku ja mam Sabsimplex po Borku, bo nie.otworzyłam, ale lekarz nam odradził z racji aspartamu i innych slodzikow w tym zawartych. Nie wiadomo, jakie są skutki dalekosiężne, ale może ponoć powodować ADHD. Trochę o tym w necie czytałam i jakoś obawiam się tych kropli
Foxiu u L smoczek był 2 dni na topie, śmiałam się, że brst nie chciał ona nadrobi, ale znowu go nie chcenie zmuszam, będę się cieszyć z drugiego bezsmoczkowego dziecka.
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Witam się
Młody szaleje, Liwia śpi, a mata je śniadanko i pije kawkę
Zaraz lecę pozalatwiac jeszcze sprawy w centrum, więc trzeba wyszykowac brygadę
Foxiku ja mam Sabsimplex po Borku, bo nie.otworzyłam, ale lekarz nam odradził z racji aspartamu i innych slodzikow w tym zawartych. Nie wiadomo, jakie są skutki dalekosiężne, ale może ponoć powodować ADHD. Trochę o tym w necie czytałam i jakoś obawiam się tych kropli
Foxiu u L smoczek był 2 dni na topie, śmiałam się, że brst nie chciał ona nadrobi, ale znowu go nie chcenie zmuszam, będę się cieszyć z drugiego bezsmoczkowego dziecka.
-
nick nieaktualnyMagdziula
nie nakrecaj sie za wczasu bo to ci nic nie da, tylko psychicznie, zle to znoesiesz. Kochana cewnik-balonik to nic strasznego ! Tez 4 lata temu mialam go zakladanego i tylko chodzisz i go pociagasz zeby sie zrobilo rozwarcie a jak juz wypadnie to idziesz do poloznej i mlwisz ze wypadl wtedy biora cie na fotel i sprawdzaja czy cos sie posunelo, jesli nie to dostajesz dozylnie oksytocyne co kilka godzin i tak samo obserwuja, ja oksy dostawalam przez 3 dni i dopiero po tym czasie w nocy o 2.30 odeszly mi wody a przedtem od 19 nie regularne skurcz.. Takze nie boj sie naprawde fo nie jest nic strasznego tak jak wszyscy to mowi, zobaczysz. Najwazniejsze to WSPOLPRACOWAC i dobrzesie nastawic a reszta sama pojdzie. Trzymam kciukii, sciskam dawaj znac !!!! :* -
nick nieaktualnyA ja dopiero wstalam po raz drugi dzis
mowie zrobie sobie drzemke i prosze od 7 rano do 10 nie zla drzemka
ale to dobrze zaraz zjem 2 sniadanie i zabieram sie za robienie obiadu dzisiaj zurek ugotuje
a jak to zrobie to bede sie szykowac do lekarza bo do 14 czas momemt zleci tak naprawde