WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja melduje ze lpdowka podlogi w kuchni i lazience umyte w kucki kurde nie powiem spocilam się
i kurde z perspektywy zimi jakie szafki juz sa brodne w kuchni a miesiac temu je czyscilam. Wszystko mi tak z rak leci ze normalnie juz sa tak brode ze myc musze ale to juz jutro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:znowu pomarudzę - ale jak długo te cycki jeszcze będą mnie boleć??
położna mi mówiła, zeby z nimi uważać, mam nie doprowadzać do guzków...ale jej nie mówiłam o lekach
sciągaj po troszeczku dla ulgi
ja chodziłam obandażowana 3 dni -
Little Red Fox wrote:kamcia, a mój mąż to zupełnie, gdybym go nie pilnowała by przegrzewał Małego
w zimę będzie go chyba ubierał na eskimosa o.o
mój to samo
trzyma dziś małego i przykrył koszulkąszybko mu zwrócilam uwagę
spytałam jak sam jest ubrany ? (miał tylko gatki), a Piotruś ma tylko body-więc jest o 1 warstwe wiecej -
kamciaelcia wrote:położna mi mówiła, zeby z nimi uważać, mam nie doprowadzać do guzków...ale jej nie mówiłam o lekach
ja chodziłam obandażowana 3 dni -
kamciaelcia wrote:już niby nadwaga hehe
jak zwał tak zwał-ale grubas -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:położna mi mówiła, zeby z nimi uważać, mam nie doprowadzać do guzków...ale jej nie mówiłam o lekach
ja chodziłam obandażowana 3 dni
Młody wypił tylko 50 ml to ciekawe kiedy się obudzi
ale może po porannym rzyganku nabrał trochę umiaru... -
Little Red Fox wrote:ściągam troszkę - tak do uczucia ulgi, ale staram się tego nie robić częściej niż 3-4 razy na dobę i popijam szałwię. Czytałam o tym bandażowaniu i generalnie zdania są podzielone.
Młody wypił tylko 50 ml to ciekawe kiedy się obudzi
ale może po porannym rzyganku nabrał trochę umiaru...
mnie obandażowali za pierwszym razem w szpitalu jeszcze
teraz sama to zrobiłam
przed sciąganiem ciepłe oklady
ja przez ten nawał juz w szpitalu ostatniej nocy małego nie przystawiłam, zdazylam odciągnąć, ale to juz było za mało...dzis juz prawie jest bardzo dobrze
aaaa
u mnie jeszcze kapusta poszła w ruchWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:40
-
lrf
mój tez wypił po 12 tylko 50ml ale spi nadal czyli ponad 2h
mam cały czas nianie elektroniczna włączoną i słyszę w mieszkaniu Piotrusia, co robi przez senteraz sobie mruczy i sie przeciąga, pewnie zaraz wstanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulfe wow no to czekamy na Kostka i trzymamy kciuki
Martta a może ginka się myli i jednak poród na dniach ruszy, przecież to nigdy niewiadomolataj po schodach
Mmargol a grzechotke od prezydenta też dostała Emilka? Liwia też list powitalny dostała, z Borciem nie było takich szaleństwno i w gazecie była, ale podpisali moją Niunię Lidia i ją najpierw przegapiłam he he he
Co do wagi to zleci Ci szybciutko przy.karmieniu piersią i jak opuchlizna zejdzieja nie mam śladu po puchnięciu, a widzę, że i karmienie ściąga kg
tylko słodkie jem i to mnie gubi
Daj znać jak po wizycie położnej.
My po 4h spacerku, zjemy obiad i lecimy dalejza tydzień wizyta patronażowa pediatry.
martta, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:agatia, ja bym się chyba nie odważyła na taki długi spacer, ze względu na problem z nakarmieniem Małego, nawet nie ma miejsca żeby spokojnie usiąść i podać butlę
ja karmię cycolem i butlą na ławce
Dzisiaj Liw przekroczyła 3200g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 15:25
inzynierka, AJrin, Pysiaczek89, Angela89, A_n_k_a_80, Dariah lubią tę wiadomość