WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla powodzenia!
grunt że będziesz miała porod z głowy zaraz, a w nagrode maluszka przy sobie!
Anulka slodziak!
Och ja mam dzisiaj placzliwy dzień, teraz mnie wzruszają Wasze porody i maluchy, pewnie troche jak u Sabiny zazdraszczam nawetAnulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:Magdziulla powodzenia!
grunt że będziesz miała porod z głowy zaraz, a w nagrode maluszka przy sobie!
Anulka slodziak!
Och ja mam dzisiaj placzliwy dzień, teraz mnie wzruszają Wasze porody i maluchy, pewnie troche jak u Sabiny zazdraszczam nawet
Do.dupy mi to wychodzi -
Sabina wrote:Ty chociaż zdrowa. Ja już nie mam siły do siebie. Z jednej strony chce żeby się urodził. Z drugiej nie wiem czy dam radę, bo jestem.za.słaba.
Do.dupy mi to wychodzi
Nic lepiej po antybiotyku?? Rzeczywiście jakbys nabrała chociaż troche sił byłoby lepiej, trzymam kciuki nieustannie za Twoje zdrówko!
Sabina lubi tę wiadomość
-
Jeżeli chodzi o poród... hmm... teraz rozumiem dlaczego drugi jest szybszy... bo zdecydowanie intensywniejszy :p Ale dziewczynki do przeżycia! Te właściwe skurcze poczułam o 23.30 moc tych skurczy nie pomylicie z niczym innym. Do 6 siedziałam na piłce i modliłam sie zeby mi dupsko z zawiasów nie wyskoczyło
Ok 7 przyjęta na porodówkę a o 8.48 powitałam synka! Tylko ja juz od poniedziałku chodziłam ze skurczami co miało wpływ na szybkość porodu. Generalnie to ciałko kładzione na moim ciele wynagrodziło wszystko!
martta, Sabina, AJrin, Pysiaczek89, pestka, LewandowskaAnna, bisacz, Broszka, A_n_k_a_80, stardust87, violett, Bratek, Dariah, mmargol lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Hej dla zainteresowanych podsylam najnowsze badania na temat smierci lozeczkowej, niestety po angielsku.
http://www.johnleemd.com/cgi-johnleemd/sb/ss_mb.cgi?storeid=%2A161419c91a8840620749a04f38&ss_parm=Acc1f45cad897103440bcd2d046c6dcc1 -
jesteśmy już razem boli nie miłosierdzie ale dobrze ze wszystko ok ☺ mały waży 4 kg dostał 8 pkt ponieważ wyszedł trochę fioletowy . Dziewczyny po cc kiedy ta rana przestaje aż tak mocno boleć. ? ☺
Pysiaczek89, martta, Madziuuuula, Sabina, AJrin, LewandowskaAnna, bisacz, kamciaelcia, Broszka, Anulka01, agatia, alinka, Angela89, A_n_k_a_80, stardust87, violett, bbeczka91, Bratek, Dariah, mmargol lubią tę wiadomość
Ewelka91 -
Anulka
Syneczek jest przepiękny ❤️
Byłam dzisiaj znowu u mojej ginekolog i po zbadaniu, na nic sie nie zapowiadamoja szyjka ciagle taka sama od momentu ściągnięcia szwu, czyli dwa tygodnie
tez juz mnie na płacz bierze
Anulka01 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyMartta u mnie dzis tez tragedia...
Tak sie cieszyłam ze humor mi wrócił a dzis normalnie depresja...
Nie płakałam... Ale cały dzien w lozku...
Apetyt nawet średnio mi dopisywał...
A teściowa zrobiła specjalnie dla mnie gołąbki.... A u mnie zero radości ... -
nick nieaktualny
-
Ewxia gratulacje
ewcia91 lubi tę wiadomość
-
Anulka, wspaniale! Gratulacje
. No i widzisz, nie było o co sie stresować
. Malutki prześliczny. No i fajnie, ze dzielny ssak;)
Strazaczka - takich przejść nie życze nikomu, ale najważniejsze, ze jesteście już razem i zdrowi. Reszta nieważna. Śliczny Twoj synuś, ma piękny, bezzębny uśmiech:). Bedzie przystojniak
Strazaczka1990, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypojedzone i ululane
mam nadzieję, że do ok 20. sobie pośpi - pizza zamówiona
ostatni raz jadłam takie jedzenie w wieczór poprzedzający narodziny Fifiego
chciałam zamówić buty i kilka ciuchów na jesień, ale odkąd jest Mały szkoda mi kasy na rzeczy dla siebiewiem, że to głupie, ale tak się zasiedziałam przez ten miesiąc, że nie wiem czy jeszcze będę potrzebować wyjść w pełnym make-upie, w ciuchach innych niż spodnie, luźny t-shirt i trampki
-
nick nieaktualnyewcia91 wrote:jesteśmy już razem boli nie miłosierdzie ale dobrze ze wszystko ok ☺ mały waży 4 kg dostał 8 pkt ponieważ wyszedł trochę fioletowy . Dziewczyny po cc kiedy ta rana przestaje aż tak mocno boleć. ? ☺
-
nick nieaktualnyewcia91 wrote:jesteśmy już razem boli nie miłosierdzie ale dobrze ze wszystko ok ☺ mały waży 4 kg dostał 8 pkt ponieważ wyszedł trochę fioletowy . Dziewczyny po cc kiedy ta rana przestaje aż tak mocno boleć. ? ☺
Na trzeci dzień powinno być już całkiem dobrze
Im więcej będziesz się ruszać, tym lepiej -
zobaczysz że dasz radę i niedługo będziesz fruwac.
ewcia91 lubi tę wiadomość