X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • LewandowskaAnna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anilka01 - jaki ON SŁODKI!!! Mogę Go Wycałować? :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

Tosia 29.09.2008
    f2w3skjo58jk93vj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka jaki słodki :) biere! A co!
    Żeby nie ten cholerny kaszel to może bym.coś wychodziła? :(

• martta Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla powodzenia! :-) grunt że będziesz miała porod z głowy zaraz, a w nagrode maluszka przy sobie!
    Anulka slodziak! :-)
    Och ja mam dzisiaj placzliwy dzień, teraz mnie wzruszają Wasze porody i maluchy, pewnie troche jak u Sabiny zazdraszczam nawet

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Magdziulla powodzenia! :-) grunt że będziesz miała porod z głowy zaraz, a w nagrode maluszka przy sobie!
    Anulka slodziak! :-)
    Och ja mam dzisiaj placzliwy dzień, teraz mnie wzruszają Wasze porody i maluchy, pewnie troche jak u Sabiny zazdraszczam nawet
    Ty chociaż zdrowa. Ja już nie mam siły do siebie. Z jednej strony chce żeby się urodził. Z drugiej nie wiem czy dam radę, bo jestem.za.słaba.
    Do.dupy mi to wychodzi

• martta Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ty chociaż zdrowa. Ja już nie mam siły do siebie. Z jednej strony chce żeby się urodził. Z drugiej nie wiem czy dam radę, bo jestem.za.słaba.
    Do.dupy mi to wychodzi

Nic lepiej po antybiotyku?? Rzeczywiście jakbys nabrała chociaż troche sił byłoby lepiej, trzymam kciuki nieustannie za Twoje zdrówko!

Sabina lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o poród... hmm... teraz rozumiem dlaczego drugi jest szybszy... bo zdecydowanie intensywniejszy :p Ale dziewczynki do przeżycia! Te właściwe skurcze poczułam o 23.30 moc tych skurczy nie pomylicie z niczym innym. Do 6 siedziałam na piłce i modliłam sie zeby mi dupsko z zawiasów nie wyskoczyło ;) Ok 7 przyjęta na porodówkę a o 8.48 powitałam synka! Tylko ja juz od poniedziałku chodziłam ze skurczami co miało wpływ na szybkość porodu. Generalnie to ciałko kładzione na moim ciele wynagrodziło wszystko!

martta, Sabina, AJrin, Pysiaczek89, pestka, LewandowskaAnna, bisacz, Broszka, A_n_k_a_80, stardust87, violett, Bratek, Dariah, mmargol lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dla zainteresowanych podsylam najnowsze badania na temat smierci lozeczkowej, niestety po angielsku.
    http://www.johnleemd.com/cgi-johnleemd/sb/ss_mb.cgi?storeid=%2A161419c91a8840620749a04f38&ss_parm=Acc1f45cad897103440bcd2d046c6dcc1

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesteśmy już razem boli nie miłosierdzie ale dobrze ze wszystko ok ☺ mały waży 4 kg dostał 8 pkt ponieważ wyszedł trochę fioletowy . Dziewczyny po cc kiedy ta rana przestaje aż tak mocno boleć. ? ☺

Pysiaczek89, martta, Madziuuuula, Sabina, AJrin, LewandowskaAnna, bisacz, kamciaelcia, Broszka, Anulka01, agatia, alinka, Angela89, A_n_k_a_80, stardust87, violett, bbeczka91, Bratek, Dariah, mmargol lubią tę wiadomość

Ewelka91
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka
    Syneczek jest przepiękny ❤️
    Byłam dzisiaj znowu u mojej ginekolog i po zbadaniu, na nic sie nie zapowiada :( moja szyjka ciagle taka sama od momentu ściągnięcia szwu, czyli dwa tygodnie :( tez juz mnie na płacz bierze :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta u mnie dzis tez tragedia...
    Tak sie cieszyłam ze humor mi wrócił a dzis normalnie depresja...:(
    Nie płakałam... Ale cały dzien w lozku...
    Apetyt nawet średnio mi dopisywał...
    A teściowa zrobiła specjalnie dla mnie gołąbki.... A u mnie zero radości ...:(

• martta Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ksosia oby jutro bylo lepiej, dzisiejszy dzień spisalam na straty już. Mąż przyszedl, zjadl, położył się na kanapie i chrapie czym wzbudza jeszcze moja agresje ehhh...
    Ewcia gratulacje! :-)

ewcia91 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pulmonolog wróciła z urlopu! Jupijajej!
    Specjalnie dla mnie przyjdzie dziś do gabinetu. Boże, może mi w końcu pomoże. Chyba ozłocę tą kobietę :)

martta lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewxia gratulacje :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, wspaniale! Gratulacje :). No i widzisz, nie było o co sie stresować :). Malutki prześliczny. No i fajnie, ze dzielny ssak;)

Strazaczka - takich przejść nie życze nikomu, ale najważniejsze, ze jesteście już razem i zdrowi. Reszta nieważna :). Śliczny Twoj synuś, ma piękny, bezzębny uśmiech:). Bedzie przystojniak ;)

Strazaczka1990, Anulka01 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, gratulacje mamusiu!

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojedzone i ululane ;)
    mam nadzieję, że do ok 20. sobie pośpi - pizza zamówiona :D
    ostatni raz jadłam takie jedzenie w wieczór poprzedzający narodziny Fifiego

chciałam zamówić buty i kilka ciuchów na jesień, ale odkąd jest Mały szkoda mi kasy na rzeczy dla siebie :/ wiem, że to głupie, ale tak się zasiedziałam przez ten miesiąc, że nie wiem czy jeszcze będę potrzebować wyjść w pełnym make-upie, w ciuchach innych niż spodnie, luźny t-shirt i trampki :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia91 wrote:
    jesteśmy już razem boli nie miłosierdzie ale dobrze ze wszystko ok ☺ mały waży 4 kg dostał 8 pkt ponieważ wyszedł trochę fioletowy . Dziewczyny po cc kiedy ta rana przestaje aż tak mocno boleć. ? ☺
    mnie przestała po dwóch dniach, na pewno dostaniesz jakieś proszki i dożylnie extra ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia91 wrote:

Na trzeci dzień powinno być już całkiem dobrze :)
    Im więcej będziesz się ruszać, tym lepiej :)

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam dozylnie odrazu po i teraz jakieś proszki ale to za bardzo nie działa

Ewelka91
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia91 wrote:
    Gratuluję syneczka :) zobaczysz że dasz radę i niedługo będziesz fruwac.

‹‹ 2263 2264 2265 2266 2267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ