X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas niestety nie ma żadnego parku w okolicy czy nawet ławek, ale może się w końcu doczekamy placu zabaw, bo wygrał rok temu w budżecie obywatelskim :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my się szykujemy na spacer
    upał troche zelżał, a dokladnie jest mniej słońca

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku bez ławek to faktycznie kiepsko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego też mam nadzieję na ten plac zabaw :)
    i już się nie mogę doczekać chustowania, mam nadzieję że ogarniemy temat, bo Malutki uwielbia kangurowanie ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku Liw też uwielbia kangurowanie i opatulanie, więc mam nadzieję, że chusta jej podpasuje. Niestety jutrzejsze szkolenie musiałam przełożyć na przyszły tydzień, bo jutro mam inne plany :)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale juz wam zazdroszczę :) Anulka gratulacje :)
    Nam tez polozna mowila żeby jak cos kapustę przykladac na cycuchy najlepiej pierw ja ubić tłuczkiem :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to, że rodzę. Skurcze zaczęły się przed cewnikiem, a teraz już regularne. Nie wiem ile to potrwa, jak leżę tragedia jak chodzę nie jest źle. Nie wiem czy dziś czy jutro urodzę.

Sabina, LewandowskaAnna, martta, Pysiaczek89, pestka, Behemottka, kamciaelcia, agatia, alinka, Angela89, haneczka, A_n_k_a_80, violett, stardust87, bbeczka91, Dariah, mmargol lubią tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula życzę ci szybkiego porodu. Ja też mialam ten balonik. Skurcze równo con4 min pozwalały mi podbrzusze. Niestety tylko 1 cm rozwarcia. Po wyjęciu cewnika ustało po paru godzinach a po 2 dniach była oxy a potem znowu za 2 dni oxy. Liczę, że u ciebie poddatny organizm.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka, ale sie nameczylas na koniec, wspolczuje. Ale najwazniejsze, ze synus zdrowy. sliczny jest i tez mam wrazenie, ze podobny do Ciebie :)
    Juz jestescie w domku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, to trzymaj sie mocno!!
    Mysl o spotkaniu z malenstwem :)
    Tak, wiem, jak boli to nic nie pomaga, ale zycze Ci szybkiego i mozliwie malo bolesnego porodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ponowie pytanie o te karuzele nad lozeczko, jakie macie?
    Kojarzycie z fisher price, bo nie wiem czy warto zamawiac?

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla powodzenia!
    Violett ja na razie nie mam żadnej. Myslę raczej, że po porodzie koło 2-3 miesiąca zakupię coś takiego.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett, myślałam o takiej, ale w końcu mam na oku taką i ciągle się zastanawiam czy kupować:
    https://www.youtube.com/watch?v=GBPF7AS11uM

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Wygląda na to, że rodzę. Skurcze zaczęły się przed cewnikiem, a teraz już regularne. Nie wiem ile to potrwa, jak leżę tragedia jak chodzę nie jest źle. Nie wiem czy dziś czy jutro urodzę.
    Powodzenia :)
    Wiesz. Nawet Ci zazdroszczę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka przeczytałam ten Twój horror. I mamo. .. dobrze że Kacperek i Ty macie się dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    któraś kupowała ciuchy w bonprixie? jak jest z ich jakością?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Dziewczyny, ponowie pytanie o te karuzele nad lozeczko, jakie macie?
    Kojarzycie z fisher price, bo nie wiem czy warto zamawiac?
    Ja mam jeszcze po córce, z Fishera Ale bez projektora. Ale chyba nie będę zakładać. Wiesz bardziej mi przeszkadzała niz pomagała. Najgorzej było w nocy. Człowiek zaspany , trzeba bylo uważać zebym glowka niw zahaczyc. Mnie to jakoś nie podeszlo

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    któraś kupowała ciuchy w bonprixie? jak jest z ich jakością?
    Ja kilka lat temu bluzkę i rok temu kostium kąpielowy. Bluzka shit. Kostium polecam

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e26b39a81f5.jpg

Oto mój cycoholik ;) ciumka a ciumka!

martta, Little Red Fox, LewandowskaAnna, Sabina, Pysiaczek89, Madziuuuula, AJrin, Ksosia, Malutka92, Behemottka, mysza0406, marta258, kamciaelcia, Strazaczka1990, Broszka, agatia, alinka, Angela89, haneczka, A_n_k_a_80, stardust87, violett, bbeczka91, Dariah, mmargol, guerretenshi lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • LewandowskaAnna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka01 - gratulacje Kochana!!!!! :):):):) czekamy na wieści!!! :)

Ulfe, Magdzilka - dawać, dawać!!!! Robi sie ciekawie :):).)

Kobietki co urodziły, nie chcecie podesłać wiecej fluidów? Ja tez juz chce!!!!

Dzis nawet zakupiłam torcik sernika wiedeńskiego w mojej ulubionej cukierni Hania i zamierzamy wieczorem usiąść sobie wszyscy i poprosić ładnie Hanię, zeby moze juz tak... Myślicie ze serniczek ja przekona? ;)

Jak ja juz mam dość :( zmęczona jestem okrutnie :(

Tosia 29.09.2008
    f2w3skjo58jk93vj.png
‹‹ 2262 2263 2264 2265 2266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ