WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWygląda na to, że rodzę. Skurcze zaczęły się przed cewnikiem, a teraz już regularne. Nie wiem ile to potrwa, jak leżę tragedia jak chodzę nie jest źle. Nie wiem czy dziś czy jutro urodzę.
Sabina, LewandowskaAnna, martta, Pysiaczek89, pestka, Behemottka, kamciaelcia, agatia, alinka, Angela89, haneczka, A_n_k_a_80, violett, stardust87, bbeczka91, Dariah, mmargol lubią tę wiadomość
-
Magdziula życzę ci szybkiego porodu. Ja też mialam ten balonik. Skurcze równo con4 min pozwalały mi podbrzusze. Niestety tylko 1 cm rozwarcia. Po wyjęciu cewnika ustało po paru godzinach a po 2 dniach była oxy a potem znowu za 2 dni oxy. Liczę, że u ciebie poddatny organizm.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett, myślałam o takiej, ale w końcu mam na oku taką i ciągle się zastanawiam czy kupować:
https://www.youtube.com/watch?v=GBPF7AS11uM
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Dziewczyny, ponowie pytanie o te karuzele nad lozeczko, jakie macie?
Kojarzycie z fisher price, bo nie wiem czy warto zamawiac? -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e26b39a81f5.jpg
Oto mój cycoholikciumka a ciumka!
martta, Little Red Fox, LewandowskaAnna, Sabina, Pysiaczek89, Madziuuuula, AJrin, Ksosia, Malutka92, Behemottka, mysza0406, marta258, kamciaelcia, Strazaczka1990, Broszka, agatia, alinka, Angela89, haneczka, A_n_k_a_80, stardust87, violett, bbeczka91, Dariah, mmargol, guerretenshi lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
anulka01 - gratulacje Kochana!!!!!
czekamy na wieści!!!
Ulfe, Magdzilka - dawać, dawać!!!! Robi sie ciekawie.)
Kobietki co urodziły, nie chcecie podesłać wiecej fluidów? Ja tez juz chce!!!!
Dzis nawet zakupiłam torcik sernika wiedeńskiego w mojej ulubionej cukierni Hania i zamierzamy wieczorem usiąść sobie wszyscy i poprosić ładnie Hanię, zeby moze juz tak... Myślicie ze serniczek ja przekona?
Jak ja juz mam dośćzmęczona jestem okrutnie