WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia, gratuluję! zdrówka życzę dla Was
mysza, właśnie się tak zastanawiałam, bo nie chciałabym podawać za dużo specyfików, bo to delikatny brzuszek.
Mam farbę na włosach! teraz przez pół godziny mnie nie ma! Maluch musi to przełknąć jeśli się obudzi wcześniej, jeśli chce mieć ładną mamęniestety coś marudzi przez sen...
-
Ulfe wielkie gratulacje Kosteczka
teraz Niuniuś będzie pięknie rósł poza brzuszkiem.
LeeandowskaAnna super wieści, witamy Hanię
Sarcia nie słuchaj debili w koło, ja po dwóch cc nie czuję się jak "matka gorszego sortu"w doopie mam gadanie innych i Ty też to olej !!! :-*
Mmargol serio na taką chamską siksę trafiłaś? Nieźle...
Rany już nie wiem, co i komu miałam napisać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulf i Aniu gratulacje !!!!!
My z Szymkiem mi ze jutro pójdziemy do domu bo ładnie przybiera tylko jeszcze zokraczka musi być ok.
Nie je z piersi bo ogólnie tylko śpii jeszcze nie do końca wie że musi jeść. Odciagam pokarm, nie są to szslowe ilości ale zawsze coś dokarmiam mieszanka, ale myśle że jak wyjdę to się ruszt bo chyba że zmęczenia marna produkcja tym bardzyej że na laktatorze.
To co dziewczyny która następną ?Broszka, bisacz lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:Dziewczyny czy te kropelki espunisan lub bobotic na kolki naprawdę działają? bo daję Małemu dicoflor, ale to chyba zupełnie inne działanie mają
Mały mi wreszcie ze zmęczenia płaczem zasnął choć widać że pręży się i męczy. Na dodatek dziś go samego zostawić nie mogę (mam na myśli pójście do toalety lub po kawę), bo płacze jakbym miała nigdy nie wrócić. Dopiero jak zaśnie mogę odejść na kawałek.
tak więc prędko - po kawę!
mąż miał być dawno w domu, ale stwierdził skoro obiadu nie zrobiłam pojedzie do MC
no cóż, przynajmniej nuggetsy przywiezie dla mnieLittle Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia super akcja szybka
Gratuluję!!!!
Dużo zdrówka
Darusia co za historia ! jakie teksty! że on tam pracuje?
Doczytałam was......
Ja właśnie wciągnełam kolacje
Zjadłam pół pizzy Guseppe z szynka i jak zwykle polewałam sosem czosnkowym.
Do tego wypiłam szkl coli rozrobioną z wodą na pół i cytryną.
Może być lepsze to niż nic hahahha
Mam nadzieje że cukry przejdą bo na samą myśl jak pomyśle o nich to się boję
Z nowin:
Zrobiłam ogromne zakupy!
Mąż z córką mają zapasy i babcia będzie mogła gotować.
Napisałam do gina mojego czy dzwonił do szpitala w którym mam się zjawić 5.09 odp że dzwonił i mam jechac o 8 być.
Jakos mnie ten sms nie uspokoił no nic trzeba jechać i się przekonać czy faktycznie dzwonił i się dogadał.
Mam ogromnego cykora dziewczyny!!!! -
nick nieaktualny
-
AniaLewandowska, gratuluję córy, niech zdrowo rośnie!
Ale ta lista na pierwszej stronie rośniecudownie!
Agatia niestety jedna taka była, ale tyle tam osób sie wokół mnie kręciło, że miałam ją gdzieś, a wszystkie pozostałe były fantastyczne
Byliśmy dzisiaj na pierwszym spacerku, tatuś się rwał do prowadzenia dyliżansu i jeszcze dzwięki wydawał jakby jechał furąmoje oko się cieszyło tym widokiem
Emilcia pod koniec zaczęła być niespokojna i popłakiwać troszkę, nowe wrażenia dla niej
-
nick nieaktualnyja się pocieszam, że kolki miną, nie mogą trwać wiecznie.
Malutki ma przerwy między atakami i śpi jak aniołek, jakby nigdy ta przerażająca rzecz go nie spotkała. Ja się szykuję na pierwszy skok rozwojowy, czuję że jest już blisko, bo nagle obserwuję w Małym zmiany. Tak poza tym znalazłam coś takiego:
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma opcji odwiedzin nawet przez męża.
Przyniósł mi telefon z powerbankiem i wodę.
Widzieliśmy sie przez szybęjak w więzieniu.
Dziekuje Wam wszystkim. Za kciuki. Za dobre słowa. Za wsparcie. Kostek jest malutki
Cały do tulenia. Wycalowalam mu główkę od każdej z cioćKsosia, żabka04, Broszka, kamciaelcia, martta, Pysiaczek89, mysza0406, pestka, Sabina, bisacz, Behemottka, violett, agatia, AJrin, Darusia, stardust87, bbeczka91, marta258, A_n_k_a_80, Dariah lubią tę wiadomość