Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym gabinecie co ja chodzę wizyta z usg ciążowym kosztuje 230 zł. Byłam raz i u niego nie czułam różnicy że byłam prywatnie, taki to chyba jest lekarz, ale ja w Krakowie nie miałam swojego lekarza bo jeżdziłam do mojego rodzinne miasta i musiałam tutaj zaczynać od 0, tego lekarza poleciła mi koleżanka, która u niego prowadzi ciążę, jest w 20 tygodniu. Następnym razem na kartce wypiszę sobie moje przemówienie i mu powiem na początku, a jak nie do tam mu kartke zeby sobie przeczytał jak się będę wstydzić;p dobra lecę bo mi autobus ucieknie i tyle będzie z mojego biadolenia:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :) witamy się z fasolinką w 11 tygodniu! Zważyłam się rano po sikaniu - 61,9 więc od zeszłego tygodnia przybrałam 300g :D

Kseosia - mnie też bolą jajniki od czasu do czasu, a dziś nad ranem mocne ukłucie w brzuchu ale chyba dlatego, że za szybko chciałam się obrócić na drugi bok... Mam nadzieję, że to dlatego :) jutro wizytuję!!! :)

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POWODZENIA!!!
    megg (prenatalne)
    violett (prenatalne)
    Dzierzba
    mysza0406 (prenatalne)
    strazaczka1990
    Malutka92

madiiiii
    dynamiczna
    weronika

Dziewczyny dajcie znać co u Was! :)

Dzierzba, Anulka01, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zasiadam do królewskiego, wymarzonego śniadaniaa

Bułeczka słodowa z masełkiem, sałatka pikantna z makreli.... I jędrny, piękny kwaszony ogórek.

Oczywiście nie zapomniałam o kawusi. :) mniam, mniam.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    UFF...

A wiecie co zauważyłam?? Hihi. Pojawiła mi się cieniutka linea nigra! Któraś mamuśka już ma? Cieszę się, bo widać, że to ciężarny brzuch z linią i ciemnymi kłaczkami:P
    Mi się pojawiła przy córce nie miałam w ogóle

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to właśnie zaskoczyło. Bo w pierwszej ciąży nie miałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Mnie to właśnie zaskoczyło. Bo w pierwszej ciąży nie miałam.
    No to teraz mamy i to wcześnie. Ja brzucha się nie doczekałam a jak już się pojawił to się ciąża skończyła. Teraz szybciej mnie wywaliło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

A powiedzcie też nie mieścicie się w staniki???

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja płacę 120 w tym mam badanie i usg. Za dodatkowe badania płacę ekstra. Chodzę co 2 tygodnie ale jak mus to mus. Może za jakiś czas częstotliwośc sie zmieni. Teraz biorę 2 antybiotyk i mam nadzieję że pomoże :/ boję się że będzie chciał mnie do szpitala położyć jeżeli antybiotyki nie pomogą. Ale jestem dobrej myśli.

U poprzedniej płaciłam 120zł ale teraz widziałam że podniosła ceny do 150. A kolejki takie same :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No to teraz mamy i to wcześnie. Ja brzucha się nie doczekałam a jak już się pojawił to się ciąża skończyła. Teraz szybciej mnie wywaliło.

Bo to ciazs bezproblemowa! Urodzisz rowniusienko z terminem OM. Przybedzie Ci ok 15 kg i utrodzisz silacza!!!:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    :)

A powiedzcie też nie mieścicie się w staniki???
    Ja zmieniłam i chodzę W Tym do karmienia

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 11 tygodniu :)

Nie wiem jak u Was, ale mi wraca power ;) i bardzo sie cieszę, ze nie jestem już taka mamlata :):):)

Z drogami moczowymi ciut lepiej - zakupiłam wczoraj 100% sok z żurawiny (kwaśny, ze hohihihiiiiiiłeeeeee - mordę wykrzywia). Farmaceuta polecił pic nierozcienczony, po 1 małej szklaneczce dziennie.

Dziś mam w planach upiec karpatke :) ciekawe czy mi wyjdzie ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Bo to ciazs bezproblemowa! Urodzisz rowniusienko z terminem OM. Przybedzie Ci ok 15 kg i utrodzisz silacza!!!:)
    Mam nadzieję ze tak będzie. No ciut szybciej o tydzień bo Cc

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W te co miałam za duże to wchodzę. Nie chciałabym kupować jeszcze do karmienia, bo nie mam pewności, czy nie urosną jeszcze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mam nadzieję ze tak będzie. No ciut szybciej o tydzień bo Cc

Ty chcesz CC, czy po prostu musisz mieć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    W te co miałam za duże to wchodzę. Nie chciałabym kupować jeszcze do karmienia, bo nie mam pewności, czy nie urosną jeszcze.
    Ja nie kupowałam mi został i teraz jest idealny zobaczmy czy urosną mocniej I będzie trzeba kupić nowe

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ty chcesz CC, czy po prostu musisz mieć?
    Miałam cc rok temu i jest za krótki odstęp abym mogła rodzić naturalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa.... No właśnie nie wiedziałam, jak to jest.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mieszcze sie jeszcze w stanik, ale to pewnie dlatego , ze przed ciaza troche schudlam i zrobily sie luzy, teraz jest peeelny ;) trzeba bedzie sie rozejrzec jak jeszcze urosna, poki co jest ok.

AniaLewandowska, tez mam wiecej powera, juz nie mam drzemek popoludniowych :D
    Karpatka....mmmm! ale zrobilas mi smaka! ojacieniemoge

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie po 2 latach i po usg blizny jak wszystko jest ok można rodzić naturalnie ale jeżeli raz już rodziłas przez cc to nawet po 5 latach możesz prosić o cc tak mi kiedyś położna tłumaczyla

‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ