WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W tym gabinecie co ja chodzę wizyta z usg ciążowym kosztuje 230 zł. Byłam raz i u niego nie czułam różnicy że byłam prywatnie, taki to chyba jest lekarz, ale ja w Krakowie nie miałam swojego lekarza bo jeżdziłam do mojego rodzinne miasta i musiałam tutaj zaczynać od 0, tego lekarza poleciła mi koleżanka, która u niego prowadzi ciążę, jest w 20 tygodniu. Następnym razem na kartce wypiszę sobie moje przemówienie i mu powiem na początku, a jak nie do tam mu kartke zeby sobie przeczytał jak się będę wstydzić;p dobra lecę bo mi autobus ucieknie i tyle będzie z mojego biadolenia:)
-
Dzień dobry dziewczyny
witamy się z fasolinką w 11 tygodniu! Zważyłam się rano po sikaniu - 61,9 więc od zeszłego tygodnia przybrałam 300g
Kseosia - mnie też bolą jajniki od czasu do czasu, a dziś nad ranem mocne ukłucie w brzuchu ale chyba dlatego, że za szybko chciałam się obrócić na drugi bok... Mam nadzieję, że to dlategojutro wizytuję!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa płacę 120 w tym mam badanie i usg. Za dodatkowe badania płacę ekstra. Chodzę co 2 tygodnie ale jak mus to mus. Może za jakiś czas częstotliwośc sie zmieni. Teraz biorę 2 antybiotyk i mam nadzieję że pomoże
boję się że będzie chciał mnie do szpitala położyć jeżeli antybiotyki nie pomogą. Ale jestem dobrej myśli.
U poprzedniej płaciłam 120zł ale teraz widziałam że podniosła ceny do 150. A kolejki takie same -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:No to teraz mamy i to wcześnie. Ja brzucha się nie doczekałam a jak już się pojawił to się ciąża skończyła. Teraz szybciej mnie wywaliło.
Bo to ciazs bezproblemowa! Urodzisz rowniusienko z terminem OM. Przybedzie Ci ok 15 kg i utrodzisz silacza!!!Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie w 11 tygodniu
Nie wiem jak u Was, ale mi wraca poweri bardzo sie cieszę, ze nie jestem już taka mamlata
Z drogami moczowymi ciut lepiej - zakupiłam wczoraj 100% sok z żurawiny (kwaśny, ze hohihihiiiiiiłeeeeee - mordę wykrzywia). Farmaceuta polecił pic nierozcienczony, po 1 małej szklaneczce dziennie.
Dziś mam w planach upiec karpatkeciekawe czy mi wyjdzie
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:W te co miałam za duże to wchodzę. Nie chciałabym kupować jeszcze do karmienia, bo nie mam pewności, czy nie urosną jeszcze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mieszcze sie jeszcze w stanik, ale to pewnie dlatego , ze przed ciaza troche schudlam i zrobily sie luzy, teraz jest peeelny
trzeba bedzie sie rozejrzec jak jeszcze urosna, poki co jest ok.
AniaLewandowska, tez mam wiecej powera, juz nie mam drzemek popoludniowych
Karpatka....mmmm! ale zrobilas mi smaka! ojacieniemoge -
nick nieaktualny