WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asienka1184 wrote:Ja mierze codziennie i zapisuje, bo dr chce widzieć zapiski, u niego mam 165/100 z emocji a w domu średnio 117/65, ostatnio nie chciał mnie puścić do pracy przez ciśnienie.
Ja ciśnienie mam dobre. W usg wyszedł mi podwyższony opór w tętnicy macicznej i mam mierzyć co drugi dzień albo i codziennie bo może mi się z tego zrobić nadciśnienie. Póki co wszystko jest dobrze ale trzeba kontrolować. -
nick nieaktualnyA powiedzcie mi, może ma ktoś też taki problem
Od pewnego czasu na mojej skórze pojawiają się czerwone, swędzące plamy (bez krostek, takie czerwone placki). Zlokalizowane są różnie - na rękach, na brzuchu, na nogach i wyskakują mi po kąpieli lub na dłoniach po posmarowaniu balsamem. I przeważnie po ok 10 - 15 minutach ich nie ma. Czy jest się czym martwić, albo coś powinnam zbadać? Czy to się może w ciąży zdarzać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Mysza mi lekarz powiedział, że pappa w połączeniu z usg daje prawidłowy obraz badania, też zastanawiałam się czy robić pappa po usg i szczerze powiem, że dalej mam dylemat i strasznie boję się tego usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Sabina: jeśli lekarz kategorycznie nie powie mi, żeby testu nie robić to robię go dla własnego spokoju. Dziś tak postanowiłam, boje się co będzie jutro no i przede wszystkim USG musiałoby najpierw wyjść dobrze. Zaczekam i jutro dam znać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ale ja mam skończone 37 lat. Inż tego choćby powodu moje Pappa już mA dużo mniejsze szanse na dobre, rozumiesz... statystyka
To tak jak moja koleżanka właśnie ze względu na wiek musiała zrobić. Na usg wszystko dobrze a z testu ze względu na wiek i tą statystykę wyszło większe prawdopodobieństwo. Dlatego też ja skoro jeszcze nie muszę to nie robię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie głupio tak, ze Elaria sie pogniewała. Może ona po prostu nowa jest i ta etykieta forumowa dla niej jest wybujałym widzimisie? Chyba jakbym tu nie była za czasów Blair to bym tez sie temu dziwiła.
... Bo na przykład jak na innym wątku dziewczyna bardzo sympatycznie ja poprosiła, zeby sie nam przedstawiła, bo to mały wątek jest i bardzo specyficzny, to ona napisała, ze już sie przedstawiała na wątku 30+. I ja tak sobie myśle, ze może jej sie wydaje, ze każda z nas to taki skoczek wątkowy i wszystko ogarniamy?
Ech, emocje mną szargają, szkoda mi dziewczyny bo czuje, ze ja tak trochę wygoniliśmy. Na Pamiętnikach sie dziś tez wyglądałam... Po co ja takie pierdoły przeżywam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:57
-
Mój też zawsze ze mną chodzi i ma szkliste oczy, dlatego dziwią mnie komentarze, że nie zabiera się faceta do lekarza. Przecież nie idę tam badać hemoroidów tylko oglądać dzieckoAngela89, mychakruszyna lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
staram sie podczytywac ale nie bardzo mam czas
jutro mam bad. prenatalne i prosze o kciuki o 18
test pappa tez mam bo akurat na nfz mi sie nalezy to robie
juz sie troche stresuje
pokaze po bad maluszka zeby nie bylo ze wszytkie cos pokazaly
milych snow
Pysiaczek89, A_n_k_a_80, Behemottka, szpilka, Dzierzba, mmargol, AniaLewandowska, Angela89, Sabina lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Słuchajcie głupio tak, ze Elaria sie pogniewała. Może ona po prostu nowa jest i ta etykieta forumowa dla niej jest wybujałym widzimisie? Chyba jakbym tu nie była za czasów Blair to bym tez sie temu dziwiła.
... Bo na przykład jak na innym wątku dziewczyna bardzo sympatycznie ja poprosiła, zeby sie nam przedstawiła, bo to mały wątek jest i bardzo specyficzny, to ona napisała, ze już sie przedstawiała na wątku 30+. I ja tak sobie myśle, ze może jej sie wydaje, ze każda z nas to taki skoczek wątkowy i wszystko ogarniamy?
Ech, emocje mną szargają, szkoda mi dziewczyny bo czuje, ze ja tak trochę wygoniliśmy. Na Pamiętnikach sie dziś tez wyglądałam... Po co ja takie pierdoły przeżywam?
Cholera spac nie moge. Juz jestem po kolejnej kolacji lub pierwszym śniadaniu... Mój małż zaczyna kaszleć... Ale mnie klnie.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia