X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja jestem smutna bo mój syn gorączkuje i musi jeszcze zostać w szpitalu. Głupio mi trochę bo teściowa z nim siedzi, ale jak mus to mus. O 13.00 USG więc trzymajcie kciuki. Jakoś wcale mi się nie chce jechać na to USG. Ze strachu chyba.
    Nie wiecie jak tam blabla? Mam nadzieję, że się trzyma biedulka.

Powodzenia dla wszystkich! :)

Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Przepraszam ze sie nie odzywam ale malo czasu jak wejde podczytam to za chwile znow cos trzeba zrobic .
    Wczoraj dostalam plamienia .
    Zaraz jade na wizyte .
    Dam znac po wizycie . Milego dnia :)
    Ps powodzenia na wizytach .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 09:15

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie położna zacznie przychodzić już za 5-6 tygodni. Każde spotkanie ma konkretny temat. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Od pierwszzej ciąży duuużo się zmieniło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Hej .
    Przepraszam ze sie nie odzywam ale malo czasu jak wejde podczytam to za chwile znow cos trzeba zrobic .
    Zaraz jade na wizyte .

Trzymam kciuki.

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    :)

A powiedzcie też nie mieścicie się w staniki???
    Ja absolutnie musiałam już jakieś2-3 tyg temu, bo mi się wylewało. Rozmiar większe mam.
    Jak Cię ciśnie to zmieniaj nie zastanawiaj się, szkoda piersi.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja zmieniłam i chodzę W Tym do karmienia
    Nie. Nie mieszcze się w żaden. Mój rozmiar sprzed ciąży to 75E... A teraz? Są miseczki Z? :-P

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    do mnie położna zacznie przychodzić już za 5-6 tygodni. Każde spotkanie ma konkretny temat. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Od pierwszzej ciąży duuużo się zmieniło.
    O ciekawe, moja prowadzi szkole rodzenia i mogła bym chodzić ale chyba dużo się nie zmieniło W ciągu roku :D zobaczmy bo koleżanka która ma termin na wrzesień i też ma syna też chcę chodzić do niej i mnie ciągnie. Może w ramach rozrywki pójdę

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja absolutnie musiałam już jakieś2-3 tyg temu, bo mi się wylewało. Rozmiar większe mam.
    Jak Cię ciśnie to zmieniaj nie zastanawiaj się, szkoda piersi.

Jak mogę to chodzę bez;P
    Inzynierka wrote:
    Nie. Nie mieszcze się w żaden. Mój rozmiar sprzed ciąży to 75E... A teraz? Są miseczki Z?

Słyszałam o P. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 09:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    O ciekawe, moja prowadzi szkole rodzenia i mogła bym chodzić ale chyba dużo się nie zmieniło W ciągu roku :D zobaczmy bo koleżanka która ma termin na wrzesień i też ma syna też chcę chodzić do niej i mnie ciągnie. Może w ramach rozrywki pójdę

Może w rok zmieniło się niewiele, ale 5 lat to już troszkę czasu ;)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja jestem smutna bo mój syn gorączkuje i musi jeszcze zostać w szpitalu. Głupio mi trochę bo teściowa z nim siedzi, ale jak mus to mus. O 13.00 USG więc trzymajcie kciuki. Jakoś wcale mi się nie chce jechać na to USG. Ze strachu chyba.
    Nie wiecie jak tam blabla? Mam nadzieję, że się trzyma biedulka.

Powodzenia dla wszystkich! :)
    Bardzo mi przykro. Ale miał w końcu ten zabieg? Bo chyba umknął mi ten post. Gorączkuje bo coś złapał?

Blabla skoro sie nie odezwała to chyba jednak nie ma dobrych wieści...:(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Może w rok zmieniło się niewiele, ale 5 lat to już troszkę czasu ;)
    No to już na pewno ;) więc na pewno warto. Każdemu polecam szkole rodzenia i jak może indywidualne spotkania z położną przed porodem.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Hej .
    Zaraz jade na wizyte .
    A zastanawiałam sie co tak dlugo tu nie zaglądasz. Popraw sie na przyszłość;)

A Cordy? Odzywała sie?

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Bardzo mi przykro. Ale miał w końcu ten zabieg? Bo chyba umknął mi ten post. Gorączkuje bo coś złapał?

Blabla skoro sie nie odezwała to chyba jednak nie ma dobrych wieści...:(
    Tak wczoraj rano miał i w nocy dostał gorączki. Tak to ładnie funkcjonuje, prawie go nie boli. Dostał antybiotyk i został na obserwacji. Tam jest gorąco jak w piecu więc może od tego, albo organizm jest osłabiony bo 2 dni prawie zero jedzenia.
    Biedna blabla. Oby żadna z na nie miała już złych wiadomości.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Tak wczoraj rano miał i w nocy dostał gorączki. Tak to ładnie funkcjonuje, prawie go nie boli. Dostał antybiotyk i został na obserwacji. Tam jest gorąco jak w piecu więc może od tego, albo organizm jest osłabiony bo 2 dni prawie zero jedzenia.
    Biedna blabla. Oby żadna z na nie miała już złych wiadomości.

Dzierzba sorki, że pytam, a jaki on miał zabieg. Bo wiem, że miał, że już po. Ale jaki to albo nie doczytałam, albo post mi umknął.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczszyczka migdała miał ciętego.

Dzierzba ja nie puszczę kciuków dopóki synek nie wyjdzie do domku! Tylko mu powiedz żeby sie pospieszył bo ciocie juz paluszki trochę bolą;) A Ty sie nie zamartwiaj, zanim sie obejrzysz mlody wróci do domku!

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie! Moje małe ma mieć... Ale nie chcę teraz, bo moja promotor wycinała małemu i przerzuciło mu się z gardła na płuca.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ooo pierwsze slysze o czyms takim, moze to nie jest tak samo w calym kraju, tylko moze zalezy jak sobie kto ustala, przychodnie, polozne itp?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Dzierzba sorki, że pytam, a jaki on miał zabieg. Bo wiem, że miał, że już po. Ale jaki to albo nie doczytałam, albo post mi umknął.
    Usunęli mu trzeci migdał, bo miał tak przerośnięty, że łapał bezdechy w nocy i nie potrafił noskiem oddychać bo mu blokował.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    O właśnie! Moje małe ma mieć... Ale nie chcę teraz, bo moja promotor wycinała małemu i przerzuciło mu się z gardła na płuca.
    Ja też nie chciałam ale wyjścia nie było bo sterydy na zmniejszenie nie działały a on rósł i rósł. Ogólnie to 3 migdał powinien zaniknąć do 5 r.ż. Z tego co wiem nie warto dzieciom tak do 6 r.ż wycinać bo potrafi odrosnąć. U młodego w klasie dziewczynce 2 raz teraz tną i w szpitalu kilka dzieciaków było 2 raz.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, kto ustala. Taka jest opieka okołoporodowa. :) Poszłam na pierwsze pobranie krwi i babczka dała mi nr do położnej, że mam się umówić.

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ