WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela, a znajoma ze szkoły rodzenia miała mieć cc13 a synuś zaczął sie pchać 10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 11:19
-
Wiecie jakie jaja, siedze w pracy z rozpietymi spodniami bo az tak mnie cisnie, dobrze ze mam luzna bluzke to mam nadizeje ze tak nie widac
hihi
Nie wiem jakie spodnie kupic, bo te co kupilam z allegro to maja pas na duzy brzuch i sa za luzne jeszcze - to jakie ja mam kupic, zwykle tylko wiekszy rozmiar? nogi mi nie zgrubialy ;pstaraczka_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela, a czemu miałas juz w 30tc w planach cc na 39??u mnie od zasze było połozenie miednicowe przez króciutka pepowine, ale ostateczna decyzja o cc zapadła w 36 tc
-
nick nieaktualny
-
mmargol, ja też już nie mogę siedzieć w moich jeansach. Właściwie żadne spodnie już się nie nadają
Pojechałam na zakupy, ale nie mogłam znaleźć niczego sensownego, więc przeskoczyłam ze spodni w sukienki. Kupiłam cztery większe, takie luźniejsze i zamiast spodni, do pracy chodzę w sukienkach
Polecam
A czy któraś mogłaby mi podpowiedzieć jak dodać zdjęcie? Chcialabym wrzucić moje z wczorajszego USG.mmargol, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
staraczka85, ja srednio lubie sukienki/tuniki, mam prawie 180cm wzrostu i wiekszosc ledwo za tylek mi siega
a ja bym wola przed kolanko, bo nog za pieknych ni mam co by je tak pokazywac
moze sobie cos uszyje hmm.. no musze pomyslec, bo przypal chodzicz rozpietymi ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmargol, już raz mi się zdarzyło wysiąść z samochodu z rozpiętymi spodniami i nagle idąc zaczęły mi spadać - na środku ulicy walczyłam z rozporkiem
)) Dziiiiiwnie wyglądało! Ale faktycznie przy takim wzroście większość sukienek będzie bardzo krótkich a jeszcze powiększający się brzuch będzie je podciągał z przodu
Ja nieznoszę sukienek, ale boję się ciągle ściskać tymi spodniami, na gumkę też średnio się sprawdzają, więc zmusiłam się do tych sukienek...