WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka01 wrote:Macioszczszyczka migdała miał ciętego.
Dzierzba ja nie puszczę kciuków dopóki synek nie wyjdzie do domku! Tylko mu powiedz żeby sie pospieszył bo ciocie juz paluszki trochę boląA Ty sie nie zamartwiaj, zanim sie obejrzysz mlody wróci do domku!
Lepiej jak go zostawili, bo tam mogą reagować w razie komplikacji, a w domu to po nocy by trzeba było jeździć i szukać pomocy jakby się coś działo.
-
Witajcie kochane!
Meldujemy sie po wizycieMoj babel ma 4.24cm i jest bardzo ruchliwy
Lekarz nie mogl go zlapac bo tak sie krecil
Wzystko jest w jak najlepszym porzadku- wszystkie wymiary ok:) Wedlug usg 11t3d wiec jest ok
Data porodu sie nie zmienila a nastepna wizyta 21.03
A tu nasza kruszyna:
Ksosia, Anulka01, Dzierzba, AniaLewandowska, Sabina, mychakruszyna, Pysiaczek89, mmargol, claudiuszek, Macioszczyczka, staraczka_85, _izunia_, martta, A_n_k_a_80, żabka04, slodka100, Pauka, szpilka, Behemottka, bisacz, Żabcia_, Broszka, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Matyldo! jaki miałam chwilowy spadek nastroju.
Powiedziałam mężowi, żeby dziś zrobił sobie wolne to pognijemy razem w domu, ugotujemy obiad - on sam ustala sobie dzień pracy, bo jest właścicielem, a obowiązków stricte zawodowych dziś nie miał. No i powiedzial, że pieniążki same się nie zarobią i żebym nie wymyślała, a po chwili zadzwoniła klientka - starsza babeczka, wieloletnia klientka męża - on oczywiście milutki "Pani T. dla Pani wszystko!". Jak ja zaczęłam wyć! zamknęłam się w pokoju i tylko szlochy było słychać. Jak mąż wszedł po rozmowie to już w ogóle nie mogłam się uspokoic, a po chwili jak gdyby nigdy nic pytałam czy mogę zrobić gzik na obiad i usmażyć mu do tego fileta z kurczaka.
No MASAKRA!!!!
moje bejbiątko sobie żarciki z matki robi...Sabina, mmargol, Macioszczyczka, _izunia_, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Maciorki
Ciekawe czy dzisiaj kurier przywita mnie w piżamie, czy tym razem zdążę się ubrać.Moje dziecko z rana mnie wykończyło ucieczką z przewijaka podczas przewijania kupy!, teraz śpi i udaje aniołka.
Angela, ja mam 9 miesięcy zamiast rok odstępu między porodem a zajściem w ciążę i mi lekarz mówił, że mogę rodzić naturalnie. Ale ja w związku z obawą o rozejście się blizny wolę się zdecydować na cesarkę. Przez miesiąc będę trochę niepełnosprawna, ale szybko zapomnę.Poza tym już swój 16-godzinny poród przeżyłam i dziękuję bardzo, jedno takie przeżycie mi wystarczy.
Mówisz, że kroją tydzień wcześniej czyli w 39? Bo tego właśnie nie wiem.
Ewelinka, trzymam kciuki za dobre wieści z wizyty. Wszystko musi być dobrze.
Ksosia, podoba mi się Twój apel na 1. stronie!Ksosia, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Cześć Maciorki
Ciekawe czy dzisiaj kurier przywita mnie w piżamie, czy tym razem zdążę się ubrać.Moje dziecko z rana mnie wykończyło ucieczką z przewijaka podczas przewijania kupy!, teraz śpi i udaje aniołka.
Angela, ja mam 9 miesięcy zamiast rok odstępu między porodem a zajściem w ciążę i mi lekarz mówił, że mogę rodzić naturalnie. Ale ja w związku z obawą o rozejście się blizny wolę się zdecydować na cesarkę. Przez miesiąc będę trochę niepełnosprawna, ale szybko zapomnę.Poza tym już swój 16-godzinny poród przeżyłam i dziękuję bardzo, jedno takie przeżycie mi wystarczy.
Mówisz, że kroją tydzień wcześniej czyli w 39? Bo tego właśnie nie wiem.
Ewelinka, trzymam kciuki za dobre wieści z wizyty. Wszystko musi być dobrze.
Ksosia, podoba mi się Twój apel na 1. stronie!haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak jest u was z prenatalnymi badaniami - musicie wykonać specjalne badanie krwi wcześniej? Bo ja ost nie miałam prenatalnych bo pielęgniarka powiedziała że tydzień wcześniej miałam zrobić krew a ja nie wiedziałam. Lekarz u którego miałam robić to badanie ma jakieś angielskie certyfikaty niby rzadko który ma wiec nie wiem czy on jakaś inna technika to wykonuje czy to standard krew. Moja bratowa 2 l. temu nie miała krwi.
Teraz juz nie wiem czy umówić się na to badanie do mojego czy nie robic w ogóle... -
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Dziewczyny jak jest u was z prenatalnymi badaniami - musicie wykonać specjalne badanie krwi wcześniej? Bo ja ost nie miałam prenatalnych bo pielęgniarka powiedziała że tydzień wcześniej miałam zrobić krew a ja nie wiedziałam. Lekarz u którego miałam robić to badanie ma jakieś angielskie certyfikaty niby rzadko który ma wiec nie wiem czy on jakaś inna technika to wykonuje czy to standard krew. Moja bratowa 2 l. temu nie miała krwi.
Teraz juz nie wiem czy umówić się na to badanie do mojego czy nie robic w ogóle... -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0c1fcad04b1.jpg
Moja dzidzia ide teraz na wywiad i spotkanie z poloznahaneczka, Ksosia, mmargol, Aga_Andzia, Dzierzba, staraczka_85, AniaLewandowska, Pysiaczek89, Angela89, claudiuszek, magdallena69, martta, A_n_k_a_80, olka30, _izunia_, żabka04, Anulka01, Gumcia, slodka100, Pauka, szpilka, Sabina, Asienka1184, bisacz, Żabcia_, violett lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Dziewczyny jak jest u was z prenatalnymi badaniami - musicie wykonać specjalne badanie krwi wcześniej? Bo ja ost nie miałam prenatalnych bo pielęgniarka powiedziała że tydzień wcześniej miałam zrobić krew a ja nie wiedziałam. Lekarz u którego miałam robić to badanie ma jakieś angielskie certyfikaty niby rzadko który ma wiec nie wiem czy on jakaś inna technika to wykonuje czy to standard krew. Moja bratowa 2 l. temu nie miała krwi.
Teraz juz nie wiem czy umówić się na to badanie do mojego czy nie robic w ogóle...
Morfologie robilam jakos pod koniec stycznia i nie kazal robic ponownie przed samym usg genetycznym.