WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki! Wróci jak lekarze będą pewni, żenic mu nie grozi tylko już tęsknięAnulka01 wrote:Macioszczszyczka migdała miał ciętego.
Dzierzba ja nie puszczę kciuków dopóki synek nie wyjdzie do domku! Tylko mu powiedz żeby sie pospieszył bo ciocie juz paluszki trochę bolą
A Ty sie nie zamartwiaj, zanim sie obejrzysz mlody wróci do domku!
Lepiej jak go zostawili, bo tam mogą reagować w razie komplikacji, a w domu to po nocy by trzeba było jeździć i szukać pomocy jakby się coś działo.
-
Witajcie kochane!

Meldujemy sie po wizycie
Moj babel ma 4.24cm i jest bardzo ruchliwy
Lekarz nie mogl go zlapac bo tak sie krecil
Wzystko jest w jak najlepszym porzadku- wszystkie wymiary ok:) Wedlug usg 11t3d wiec jest ok
Data porodu sie nie zmienila a nastepna wizyta 21.03 
A tu nasza kruszyna:
Ksosia, Anulka01, Dzierzba, AniaLewandowska, Sabina, mychakruszyna, Pysiaczek89, mmargol, claudiuszek, Macioszczyczka, staraczka_85, _izunia_, martta, A_n_k_a_80, żabka04, slodka100, Pauka, szpilka, Behemottka, bisacz, Żabcia_, Broszka, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Matyldo! jaki miałam chwilowy spadek nastroju.
Powiedziałam mężowi, żeby dziś zrobił sobie wolne to pognijemy razem w domu, ugotujemy obiad - on sam ustala sobie dzień pracy, bo jest właścicielem, a obowiązków stricte zawodowych dziś nie miał. No i powiedzial, że pieniążki same się nie zarobią i żebym nie wymyślała, a po chwili zadzwoniła klientka - starsza babeczka, wieloletnia klientka męża - on oczywiście milutki "Pani T. dla Pani wszystko!". Jak ja zaczęłam wyć! zamknęłam się w pokoju i tylko szlochy było słychać. Jak mąż wszedł po rozmowie to już w ogóle nie mogłam się uspokoic, a po chwili jak gdyby nigdy nic pytałam czy mogę zrobić gzik na obiad i usmażyć mu do tego fileta z kurczaka.
No MASAKRA!!!!
moje bejbiątko sobie żarciki z matki robi...
Sabina, mmargol, Macioszczyczka, _izunia_, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Maciorki

Ciekawe czy dzisiaj kurier przywita mnie w piżamie, czy tym razem zdążę się ubrać.
Moje dziecko z rana mnie wykończyło ucieczką z przewijaka podczas przewijania kupy!, teraz śpi i udaje aniołka. 
Angela, ja mam 9 miesięcy zamiast rok odstępu między porodem a zajściem w ciążę i mi lekarz mówił, że mogę rodzić naturalnie. Ale ja w związku z obawą o rozejście się blizny wolę się zdecydować na cesarkę. Przez miesiąc będę trochę niepełnosprawna, ale szybko zapomnę.
Poza tym już swój 16-godzinny poród przeżyłam i dziękuję bardzo, jedno takie przeżycie mi wystarczy. 
Mówisz, że kroją tydzień wcześniej czyli w 39? Bo tego właśnie nie wiem.
Ewelinka, trzymam kciuki za dobre wieści z wizyty. Wszystko musi być dobrze.
Ksosia, podoba mi się Twój apel na 1. stronie!
Ksosia, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jest dokładnie 10 miesięcy i lekarz mówił ze jakbym się uparła to rodzić naturalnie bym mogła ale różnie to mogło by być. Ja cc dobrze wspomnieniam wiem czego się spodziewać i nawet pod uwagę nie biorę. Tak musi być 39+1 i wtedy mogą kroić. Mi dr rezerwuje termin. No I mam nadzieję do niego dotrwać.haneczka wrote:Cześć Maciorki

Ciekawe czy dzisiaj kurier przywita mnie w piżamie, czy tym razem zdążę się ubrać.
Moje dziecko z rana mnie wykończyło ucieczką z przewijaka podczas przewijania kupy!, teraz śpi i udaje aniołka. 
Angela, ja mam 9 miesięcy zamiast rok odstępu między porodem a zajściem w ciążę i mi lekarz mówił, że mogę rodzić naturalnie. Ale ja w związku z obawą o rozejście się blizny wolę się zdecydować na cesarkę. Przez miesiąc będę trochę niepełnosprawna, ale szybko zapomnę.
Poza tym już swój 16-godzinny poród przeżyłam i dziękuję bardzo, jedno takie przeżycie mi wystarczy. 
Mówisz, że kroją tydzień wcześniej czyli w 39? Bo tego właśnie nie wiem.
Ewelinka, trzymam kciuki za dobre wieści z wizyty. Wszystko musi być dobrze.
Ksosia, podoba mi się Twój apel na 1. stronie!
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak jest u was z prenatalnymi badaniami - musicie wykonać specjalne badanie krwi wcześniej? Bo ja ost nie miałam prenatalnych bo pielęgniarka powiedziała że tydzień wcześniej miałam zrobić krew a ja nie wiedziałam. Lekarz u którego miałam robić to badanie ma jakieś angielskie certyfikaty niby rzadko który ma wiec nie wiem czy on jakaś inna technika to wykonuje czy to standard krew. Moja bratowa 2 l. temu nie miała krwi.
Teraz juz nie wiem czy umówić się na to badanie do mojego czy nie robic w ogóle... -
nick nieaktualnyJa nic z krwi nie mialam, ale nie wiem czy ta moja ma te slynne certyfikaty.. Wiec byc moze ze w ogole nie mialam usg genetycznego tylko bardziej szczegolowe ogolne.mychakruszyna wrote:Dziewczyny jak jest u was z prenatalnymi badaniami - musicie wykonać specjalne badanie krwi wcześniej? Bo ja ost nie miałam prenatalnych bo pielęgniarka powiedziała że tydzień wcześniej miałam zrobić krew a ja nie wiedziałam. Lekarz u którego miałam robić to badanie ma jakieś angielskie certyfikaty niby rzadko który ma wiec nie wiem czy on jakaś inna technika to wykonuje czy to standard krew. Moja bratowa 2 l. temu nie miała krwi.
Teraz juz nie wiem czy umówić się na to badanie do mojego czy nie robic w ogóle... -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0c1fcad04b1.jpg
Moja dzidzia ide teraz na wywiad i spotkanie z polozna
haneczka, Ksosia, mmargol, Aga_Andzia, Dzierzba, staraczka_85, AniaLewandowska, Pysiaczek89, Angela89, claudiuszek, magdallena69, martta, A_n_k_a_80, olka30, _izunia_, żabka04, Anulka01, Gumcia, slodka100, Pauka, szpilka, Sabina, Asienka1184, bisacz, Żabcia_, violett lubią tę wiadomość

-
Moj lekarz ma taki certyfikat i on wykonal usg genetyczne, na krew celem badania pappy kazal w przeciagu 7 dni isc do laboratorium na pobranie, z zaleceniem najlepiej za 2-3 dni od usg genetycznego.mychakruszyna wrote:Dziewczyny jak jest u was z prenatalnymi badaniami - musicie wykonać specjalne badanie krwi wcześniej? Bo ja ost nie miałam prenatalnych bo pielęgniarka powiedziała że tydzień wcześniej miałam zrobić krew a ja nie wiedziałam. Lekarz u którego miałam robić to badanie ma jakieś angielskie certyfikaty niby rzadko który ma wiec nie wiem czy on jakaś inna technika to wykonuje czy to standard krew. Moja bratowa 2 l. temu nie miała krwi.
Teraz juz nie wiem czy umówić się na to badanie do mojego czy nie robic w ogóle...
Morfologie robilam jakos pod koniec stycznia i nie kazal robic ponownie przed samym usg genetycznym.

[