WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpróbujcie z gumki do włosów zrobić przedłużkę fajnie się sprawdza i spodnie nie spadną tak łatwo. U mnie się sprawdza bo nogi są jakie były ale brzuszek rooooośnie . Wystarczy zrobić pętelkę przez dziurkę i zaczepić o guzik. Na początek cienka i krótka gumka później dłuższe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 11:54
mmargol, staraczka_85, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie uwierzycie, zablokowali mi nasze forum na służbowym komputerze!!!
no dramat po prostu, teraz poczytuje Was na komie tylko, penie dłuższe wypociny z domu będą, bp jakos mnie wkurza to pisanie na komie.... grrr ale mnie wkurzyli no! Ja w staniki większe juz dawno musiałam zainwestować, bo rosną jak szalone, a normalnie 75e wiec strach się bać co będzie dalej...
Gratuluje udanych wizyt, moja w piątek juz nie mogę się doczekać!!!
No i witam się w 13tygWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:00
Sabina lubi tę wiadomość
-
mysza0406 wrote:Spróbujcie z gumki do włosów zrobić przedłużkę fajnie się sprawdza i spodnie nie spadną tak łatwo. U mnie się sprawdza bo nogi są jakie były ale brzuszek rooooośnie . Wystarczy zrobić pętelkę przez dziurkę i zaczepić o guzik. Na początek cienka i krótka gumka później dłuższe
jupi! O dzięki Ci
Edit: chyba mam za luźną gumkę jednakw domu poszukam innej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:19
staraczka_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Ooooo to jest patent! NAwet mam gumkę przy sobie, już montuje
jupi! O dzięki Ci
Edit: chyba mam za luźną gumkę jednakw domu poszukam innej
najlepsze są takie cienkie małe z rossmanna w takiej tubie są często albo na kółku w dużej ilości. Nawet jak się rozciągną to jest ok i nie pękają
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Zgodnie z weryfikacją zamieszczam zdjęcie karty ciążowej:
http://iv.pl/images/51390090592735218473_thumb.jpg
Termin wizyty mam na 21.03 ale może wcześniej pójdę. To dopiero tydzień od ostatniego usg, a ja już nie mogę się doczekać następnego.
Jeśli chodzi o obiad to dzisiaj barszcz biały z ziemniaczkami i kiełbaskąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:42
Anulka01, Pysiaczek89, Ksosia, haneczka, Angela89, żabka04, Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Hej dziewczyny :-* ja od rana jak na szpilkach
za 2h Usg nie moge sie doczekac. Moj stwoerdzil,ze przed kazda wizyta czy usg ja sie czegos doszukuje,a w cale tak nie jest,w nocy po prostu rozbolal mnie brzuch po wizycie w toalecie.. tak jakbym wszystko co w srodku wysikala,to takie dziwne bylo..
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Powodzenia na wizytach (pozostałych)
Gratuluję wyników już odbytych
Mnie jakoś tak od początku ciąży nie bardzo chce się jeść. Zjadam 4 posiłki dziennie ale to raczej z rozsądku niż z chęci. Nie wiem dlaczego tak bo nie mam żadnych nudności, ani wymiotów. Może niebawem nabiorę większej ochoty.
Niestety dość często zjadam jakieś fast foody typu kebab, mc Donald czy pizza.
Myślę, że powinnam zdrowiej jeść dla maleństwa i dla siebie ale ... zawsze się znajdzie jakieś ale
Jak to jest u Was z tymi potrawami? Pilnujecie się jakoś bardziej, czy raczej nie? -
Ja też bardziej ze smakiem zjadłabym niezdrowe niz zdrowe jedzenie. No i różnie mi to wychodzi, pare razy pizze jadłam, ale mc jeszcze przede mna, coraz bliżej bo strasznie za mna chodzi ostatnio
Dzisiaj na 16 ide do dentysty, niestety zab boli, mam nadzieję że nic wielkiego nie będzie, bo u mnie zawsze problematycznie z zębami, kanalowki itd, trzymajcie kciuki!_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Izunia...u mnie z pilnowaniem jest odwrotnie niż przed ciąża - wtedy nawet serka do smarowania nie jadłam bo za dużo tłuszczu...a teraz? Kotleciki, naleśniki, tosty..wszystko niezdrowe
kasza gryczana i brązowy ryż poszedł lekko w zapomnienie.
Anulka a wiesz ze snily mi się czereśnie dziś? Ze ubolewałam pod drzewem ze nie mogę wejść na nie a mąż czasu nie miał mi zerwać
i kazałam całej rodzinie zbierać pestki bo widziałam na necie termofor dla dzidziusia z pestek czereśni
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Anulka, ja mam zamrozone czeresnie w calosci na zime, od rodzicow z ogrodka - satysfakconuje Cie to?
izunia, ja jem 4-5 posilkow dziennie, bo po prostu czuje glod wtedy, jem mniej wiecej o tych samych porach, bo tak moj brzuchol przyzwyczajony i wola "jesc! jesc!"na fast-foody tez mam ochote, ale staram sie za czesto ich nie jesc, skusze sie z raz na 2 tyg
Dzisiaj na obiad spagetti, na wlasnym moim sosie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_izunia_ wrote:Witam
Zgodnie z weryfikacją zamieszczam zdjęcie karty ciążowej:
http://iv.pl/images/51390090592735218473_thumb.jpg
Termin wizyty mam na 21.03 ale może wcześniej pójdę. To dopiero tydzień od ostatniego usg, a ja już nie mogę się doczekać następnego.
Jeśli chodzi o obiad to dzisiaj barszcz biały z ziemniaczkami i kiełbaską_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Kurcze właśnie z tymi porami jedzenia dobrze by było jeść o tych samych porach. Ja niestety chodzę spać koło 24 a wstaje po 11 i w ciągu dnia nadal bym tylko spała. Myślałam, że to się skończy w II trymestrze a tu nadal bez zmian. W domu bym coś więcej zrobiła a tu nie mam siły
Przez takie nieregularne jedzenie myślałam, że zacznę ćwiczyć ale niestety nie mam siły a przede wszystkim mam lenia. Na szczęście na wadze nie przybyło jeszcze nic poza 2 kg, które na początku straciłam.
Trochę się stresuje że jak nie zacznę czegoś robić to będzie źle
Asienka1184 lubi tę wiadomość