WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem, jestem.
Ktg płaskie, badanie wykazało miękka i krótka szyjkę... Okruszek wazy prawie 4 KG!!!! :o
Dostałam zupkę, na drugie nie zasłużyłam
No i dziwnie lekarz powiedział ze kolejka do wywoływania rośnie... Wstępnie wchodzę jutro, ale MAM SIE NIE NASTAWIAĆ!!!
Przyjęłam to z pokora.... Gorzej moja mama... Wkurzyła sie.
Także czekam na ordynatora i zobaczymy....
Jestem na sali z druga ciężarna (poki co tylko my czekamy na wywołanie i tylko my jesteśmy ciężarne).
Dziewczyna ciąże ma 2 dni starsza, to jej 3 ciąża, wszystkie wywoływane....
Nie pocieszyło mnie to na przyszłość...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogolem z wskazan medycznych to mam :stan po cieciu, wady miednicy, szyjka niepodatna na rozwieranie, brak postepu 1 porodu po 22 godzinach sn. Wiec niech tylko sprobuje cos sapac , u nas ordynator jest tutaj wzystkim dobrze znany i kazdy wie ze to swir i tylko sn mu w glowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Zabka04
kurde, to faktycz ie dieta w sam raz dla kobiety z cukrzyca ciazowa....to co oni ci tam dali ze tak cukier ci skoczyl ????
Specjalny posiłek dla cukrzycowej hahahha niech se w doopie wsadza.
Powiedziała że mam jeść swoje skoro mi nie służy że ten jadłospis diabetolog układa z dietetykiem.
Czuję że moje cukry się rozmawia standard w szpitalu:-(
Zjadłam Ziemniaki gniecione,skrawek mięsa gotowanego,buraki gotowane i sos i ćwiartka grejpfruta.
Ahhhhhhhh
Aby to też było powodem do cc! -
nick nieaktualny
-
Zdecydowałam się na siwą farbę z Bondexa, a kolorowe z Beckersa. Jutro ruszam na zakupy
dzięki dziewczyny za pomoc :-*
Sarcia nikt Cię do sn nie może zmusić, mogą próbować nakłaniac, ale i tak Twoje zdanie jest kluczowe.
Co do lodów to szkoda, że nie mogę się teleportowac
Żabko widzę, że wszędzie te same cukrzycowe zestawyja po 2 obiadach szpitalnych bez zupy miałam 160 i przerzuciłam się na jedzenie w bufecie. Też gniecione ziemniaki, mięso z macznym sosem i buraczki lub marchewka z groszkiem królowały
brawo dla dietetyków
żabka04, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż myślałam że nigdy nie zaśnie, płacz go chyba wymęczył, owinęłam w pieluszkę, ciepły termofor na brzuszek położyłam i do bujaczka! Bo nawet na 10 s zniknąć nie mogę (wyjść do toalety czy do kuchni po kanapkę) bo płacz na całe mieszkanie. Pierwszy raz od kilku dni dzięki temu wynalazkowi zjem obiad przy stole w kuchni!
czy te wibracje nie szkodzą dziecku? bo mnie by jakaś nerwica złapała gdyby coś smyrało po tyłkujeszcze okap odpaliłam dla białego szumu i cisza, spokój... ohh błogo
co chwila tylko nogą pobujam i smoczek poprawię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja przygotowalam obiad i teraz czekam na mojego meza bo musimy pojechac po moje wyniki cmv dzisiaj co rana bylam robic no i musze odebrac skierowanie na cc bo musialam je dac do poprawki bo lekarz z rozpedu wpisal w skierowaniu swoj szpital zamiast ten w ktorym chce rodzic dobrze ze to zauwazylam vo bym sie w czwartek zdziwila
-
nick nieaktualnymój brat, który interesuje się dietetyką i ogólnie pojętym zdrowym trybem życia prawie na zawał padł jak zobaczył co nam dają w szpitalu po porodzie
nic nie może się zmarnować - pulpety z porannej mielonki - nie ma problemu, mięso polane sosem zrobionym z zupy - cóż za wykwintność, mortadela na kolację - przypomnij sobie smak dzieciństwa, gdy wędliny były rarytasem!
-
Jejundziewcsymy czemu od razu po 5 dniach po przewidywanym terninie porodu idziecie na wywolyeanie? Z tego cobcxytammna forach wirkszosc eywolywan konczy sie cesarka, bo szyjka nie jest orzygotowana. Czesto terminy porodu sa eyznaczane za wczesnie no bierze sie termin z om, a wg tp jest wyznaczany jakby owu byla w 12 dniu cyklu, a duzo dziewczyn ma owu duzo pozniej.
-
nick nieaktualnyA ja sie witam w 40 tygodniu.
Wow, ciesze sie, ze dotrwalam, ale czas juz sie rozpakowac ,noo
Od rana nie moge usiedziec na miejscu, wysprzatalam mieszkanie, upieklam ciasto cytrynowe, nasmazylam nalesnikow. Teraz sie objadam
I mam piekny deszcz za oknem, zapomnialam jak uwielbiam dzwiek uderzania kropli o szybybisacz, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka, brak mi slow na Twoj szpital. No zwariowali, czlowiek ma latac w kolko ehh. Moze faktyczmie jedz do innego?
Sabina, a te bole plecow to z przeforsowania? Bo ja juz kilka razy slyszalam, ze jak bola tak po prostu to tez moze byc na porod, ale kto wie.
Anka trzymam kciuki, dawaj znac co u Was!
Pysiaczku Ty tez, choc myslalam, ze u Ciebie bez gadania bedzie cc. Ale dasz rade, trzymaj sie mocno i duzo sil. To juz ostatnia prosta
Haneczka, no raczej ze gratulujemy donoszonej ciazy. Teraz czas na wielkie rozpakowywaniehaneczka lubi tę wiadomość