Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam piłkę! Rewelacyjny wynalazek. I jedyny skuteczny sposób na bolący kręgoslup

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi...biorę do szpitala dla dziecka:
    Ciuszki
    Becik
    Pieluszki tetra i flanela
    Pampersy plus chusteczki i krem do pupy
    Smoczek
    I zastanawiam się co jeszcze jest konieczne-wiem że każdy szpital rządzi się innymi zasadami, ale podpowiedzcie co Wy jeszcze bierzecie?
    Haneczka z ręcznika chyba zrezygnuje w takim razie:) najwyżej mąż przywiezie, ma blisko:)

haneczka lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett piłkę można wykorzystać fajnie przy uspokajaniu malucha czyli po porodzie ( poza gimnastyką oczywiście) może przydać się nie raz :) To Zawitkowski pokazywał jak dzidźkę na piłce kołysać jak leży brzuszkiem na nodze a nóżkami na piłce. Od mamy to nie wymaga w zasadzie wysiłku i wygodnie jest. Wydatek nie duży :)

Ale bym zjadła domowe ciasto hmmmm. Chyba wyślę męża do sklepu po zakupy i coś ogarnę

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka piłka jest też dobra do usypiania dzieci, wystarczy wziąć na ręce i lekko się poruszać :)

• Broszka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy o pieczeniu a mi się przypomniały moje muffinki-zrobilam pierwszy raz w weekend, w ogóle to pierwszy raz pieklam coś na słodko i były taaaakie dobre! I taaak szybko się je robi:) Oj ciężko będzie wrócić do tych 50 kg po ciąży :P

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam powiem ze mi sie normalnie pierniczy w oczach na sam koniec ciazy, wzrok mi wyraznie osłabł , nawet czytanie przy kompie mi slabo idzie bo musze sie normalnie wgapiac w ten ekran, mam nadzieje ze jak urodze to mi ta slepota minie bo inaczej bede musiala isc do okulisty łooo matko kochana o.O
    Ma ktos tez pogorszenie wzroku w ciazy? hmm

P.S CMV I GBS ujemne czyli luzik arbuzik badania w normie, teraz jeszcze tylko 16 mocz zrobie na poniedzialkowa wizyte i mam nadzieje ze koniec z badaniami w ciazy :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BROSZKA

ja do szpitala dla malego biore tylko rzeczy na wyjscie bo u nas wsyztsko daja wiec duzo Ci nie podpowiem niestety :(

a tak to wezme mu kaftanik, spioszki, pampersy i czapeczke na wyjscie, a maz przywiezie cieplego pajacyka i nosidelko jak juz bedziemy wychodzic

Jedyne co warto wziac to mokre chusteczki bo duzo osob o tym zpaomina a tego to akurat nawet u mnie nie daja;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia a jak Twoje ciśnienie? Głowa Cię nie boli? Problemy ze wzrokiem trza zgłaszać kochana i sprawdzić co tam się dzieje

• Darusia Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:23

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka

na wizycie 1.09 mialam ciesnienie ok, glowa mnie nie boli ogolem ale mam jakies zawroty glowy chwilami i taka otepiala jestem od kilku dni;/

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry! szybki meldunek że żyjemy i chyba mamy się dobrze :)
    gratuluję rozpakowanym a szczególnie Anulce która urodziła w moje urodzinki :D piękna data :D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku a noe boli Ciebie glowa albo z cisnieniem cos nie masz ze ciebie mdli? Ja tak mialam kilka dni temu ale to było na zmiane pogody i ból głowy. Jesli ni to pewnie ten 1001 objaw porodu ;)
    Ja zrobilam pyszny obiadek M bardzo chwalil nawet przytulil ipocalowal brzuszek, po czym poszlam w kime na 15 min kiepsko sypiam w nocy...
    Piłki wam zazdroszczę u mnie slabonz miejscem juz w domu plus kicia mogla by szybko wbić w nia pazurki.
    Mysza no to 2 dni i rodzisz ;)
    Macioszczyczka witaj w zaciszu domowym ponoc pomaga na porod bardziej niz szpitalnwiec bierz w obroty chłopa co tam nie zaszkodzi.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja po dzisiejszej nocy jestem wykonczona totalnie.... ;/ przez to budzenie co godzine i pozniej niemoc w zasypianiu i bol brzucha czuje sie jak bym wlasnie zmartwychwstala ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:32

• Darusia Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, to jak tak polecacie, to moze jeszcze sie jednak skusze.
    A jaka kupowalyscie?
    Bo w decathlonie znalazlam taka, dosc tanio, ale nie wiem czy sie nadaje, czy lepiej w cos lepszego zainwestowac?

https://www.decathlon.pl/pika-gimnastyczna-65cm-domyos-id_8212658.html

• Broszka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a czemu o oczach koniecznie trzeba powiedzieć lekarzowi? Ja przez moment miałam wrażenie, że wzrok mi się pogorszył ale teraz jakby jest lepiej. Myślałam że po ciąży po prostu odwiedze okulistę kontrolne i to wystarczy.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bede musiala mu zglosic na wizycie 19 ze cos mi sie pierniczy na wizji ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:32

‹‹ 2325 2326 2327 2328 2329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ