WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiedzcie mi...biorę do szpitala dla dziecka:
Ciuszki
Becik
Pieluszki tetra i flanela
Pampersy plus chusteczki i krem do pupy
Smoczek
I zastanawiam się co jeszcze jest konieczne-wiem że każdy szpital rządzi się innymi zasadami, ale podpowiedzcie co Wy jeszcze bierzecie?
Haneczka z ręcznika chyba zrezygnuje w takim razie:) najwyżej mąż przywiezie, ma blisko:)haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViolett piłkę można wykorzystać fajnie przy uspokajaniu malucha czyli po porodzie ( poza gimnastyką oczywiście) może przydać się nie raz
To Zawitkowski pokazywał jak dzidźkę na piłce kołysać jak leży brzuszkiem na nodze a nóżkami na piłce. Od mamy to nie wymaga w zasadzie wysiłku i wygodnie jest. Wydatek nie duży
Ale bym zjadła domowe ciasto hmmmm. Chyba wyślę męża do sklepu po zakupy i coś ogarnę
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja wam powiem ze mi sie normalnie pierniczy w oczach na sam koniec ciazy, wzrok mi wyraznie osłabł , nawet czytanie przy kompie mi slabo idzie bo musze sie normalnie wgapiac w ten ekran, mam nadzieje ze jak urodze to mi ta slepota minie bo inaczej bede musiala isc do okulisty łooo matko kochana
Ma ktos tez pogorszenie wzroku w ciazy? hmm
P.S CMV I GBS ujemne czyli luzik arbuzik badania w normie, teraz jeszcze tylko 16 mocz zrobie na poniedzialkowa wizyte i mam nadzieje ze koniec z badaniami w ciazyagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBROSZKA
ja do szpitala dla malego biore tylko rzeczy na wyjscie bo u nas wsyztsko daja wiec duzo Ci nie podpowiem niestety
a tak to wezme mu kaftanik, spioszki, pampersy i czapeczke na wyjscie, a maz przywiezie cieplego pajacyka i nosidelko jak juz bedziemy wychodzic
Jedyne co warto wziac to mokre chusteczki bo duzo osob o tym zpaomina a tego to akurat nawet u mnie nie daja;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratku a noe boli Ciebie glowa albo z cisnieniem cos nie masz ze ciebie mdli? Ja tak mialam kilka dni temu ale to było na zmiane pogody i ból głowy. Jesli ni to pewnie ten 1001 objaw porodu
Ja zrobilam pyszny obiadek M bardzo chwalil nawet przytulil ipocalowal brzuszek, po czym poszlam w kime na 15 min kiepsko sypiam w nocy...
Piłki wam zazdroszczę u mnie slabonz miejscem juz w domu plus kicia mogla by szybko wbić w nia pazurki.
Mysza no to 2 dni i rodzisz
Macioszczyczka witaj w zaciszu domowym ponoc pomaga na porod bardziej niz szpitalnwiec bierz w obroty chłopa co tam nie zaszkodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki, to jak tak polecacie, to moze jeszcze sie jednak skusze.
A jaka kupowalyscie?
Bo w decathlonie znalazlam taka, dosc tanio, ale nie wiem czy sie nadaje, czy lepiej w cos lepszego zainwestowac?
https://www.decathlon.pl/pika-gimnastyczna-65cm-domyos-id_8212658.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny