WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziula nie pocieszylas moj tez klocek wiec pewni posiedzi. Super ze łożysko ok. Tylko ze ja malo jem i to nic nie daje dzieciatko i ja dalej tyjemy
-
No jestem już osłabiona psychicznie i fizycznie, liczyłam dziś na jakieś informacje, że do porodu niewiele, zwłaszcza, ze ja miałam owulację w okoliach 8-9-10 dzień cyklu. Kurde skurcze przepowiadające to mam już chyba z miesiąc. Jak widać to są oszukujące!!!!!!!!!!!!!
Gin stwierdził, że dla mnie ze względu na moje gabaryty najlepiej bym rodziła dziś albo jutro, ale to się nie stanie...marne szanse.
Mam mieć stosunki, to może będzie szybciej. Tylko teraz to ja się czuję jak słoń i o jakis romansach ciężko mysleć, ale wezmę się w garść.
No to mówię do lekarza, że to nie zawsze pomaga, a on do mnie " no pewnie, że nie zawsze "
Najlepsza moja Mama: coś TY, facetów się nie słuchaj, masz nisko brzuch, urodzisz przed terminem.
Mój mąż się śmieje z tej sytuacji, bo ja bałam się przedwczesnego porodu od jakiegoś 22 tygodnia. Ładowałam duphaston i luteinę i modliłam się, by nie mieć wczesniaka.AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak Ajrin, tak własnie mówi gin, że mogę się głodzić, ale to nic nie da, bo mały zje po prostu mnie, ale i tak urosnie. może po miesiącu by to odczuł.
No wiecie kurde prawie płakałam w tym gabinecie. Głupia ja. fajnie, że mały rosnie, ale zaczynam bac się
-porodu samego w sobie,
- że poród będzie faktycznie w październiku wywoływany,
- porodu Klocuszka ponad 4 kg. -
nick nieaktualny
-
Aha i jeszcze najlepsze Wychodzi jedna dziewczyna z gabinetu z małym w porówananiu do mojego brzuchem. No to myslę sobie, hmm ona to pewnie jeszcze ma z dwa -2,5 miesiące do porodu. A ona do koleżanki " powiedział mi, że moze dotrzymam kolejnej wizyty a może nie" a ja wchodzę i słyszę, że raczej dotrzymam kolejnej wizyty za dwa tygodnie, a mój brzuch jakbym konia połkneła.
-
nick nieaktualny
-
Magdziuuuula dokladnie Ciebie rozumiem mam dokladnie te same obawy a gabaryty ja mam akurat spore wiec jesli jeszcze przytyje to padne zanim urodze juz mi kolana siadaja ;( przez co spac z bolu nie mogę bo i biodra i kolana i rece wszystko boli jak tylko sie rusze.
Moj tydzien temu ma niby wage 3600 wiec ppdobnie jak u Ciebie w terminie bedzie ponad 4 kilo to powoedzial gin na bank ze mam sie nastawiac na porod ponad 4 kilo.
Ja stosunki mam regularne i maly sie noc a noc nie garne dam znac w czwartek jak moja szyjka ale mam wrażenie ze 3xS nie daje kurde nic! -
Bisiacz u mnie gin twierdzi ze dam rade urodzić sn ponad 4 kilo i ze to teraz standard i nie ma wskazania do cc. Zreszta ja chce sn ale nie aby to bylo 4.5 kilo!
-
nick nieaktualnyDarusia- jak masz ciśnienie ok (dlatego pytałam) to spoko nie martw się. Zwłaszcza, ze mało masz tego białka. Nie denerwuj się kobieto. Dlatego o ciśnienie pytałam. No weź oddech jest ok...faktycznie może to jakieś początki infekcji że bakterii nie ma w moczu jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 20:41
-
nick nieaktualnyJa mam Ajrin mieszane uczucia bo urodziłam klocuszka 4300g sn i wszystko się ładnie odbyło, teraz też się nastawiłam, że będzie podobnie tylko mój gin powiedział, że jak będzie ponad 4kg to cc a siłami natury na własne ryzyko. Mam nadzieję, że w czwartek zważy małego i będę wiedzieć na czym stoję, wolałabym sn.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Bisiacz jak raz dalas rade sn to i deugo raz dasz. Kobieto a nie porozrywalo Ciebie zbytnio? Ja mam szeroka miednice i 170 wiec lekarze stwierdza ze sn dam rade nikt mi cc nie zleci.
-
nick nieaktualnySarcia mogłabyś w wolnej chwili zerknąć na wątek na fb odnośnie wniosku o zasiłek macierzyński? Mamy 2 rodzaje i tam są jakieś inne nr z kodeksów nie wiemy który jest dobry. Ja Ci swój wyślę na priv na fb bo nie umiem inaczej. Oczywiście jak dasz radę
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Bisiacz jak raz dalas rade sn to i deugo raz dasz. Kobieto a nie porozrywalo Ciebie zbytnio? Ja mam szeroka miednice i 170 wiec lekarze stwierdza ze sn dam rade nikt mi cc nie zleci.
Jeśli chodzi o moje gabaryty to należę do średniaków, ani chuda ani gruba.AJrin, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość
-
Bisiacz To tylko zazdrościć porodu tesciowa M rodzila 5 kilo i niestety zle sie dla niej to skończyło... mam nadzieje ze mieszanka genów bedzie bo ja mialam 2 kilo to chociaz niech bedzie to 4 tylko do rodzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 20:54
-
Jotc moj M regularnie to i pranie ogarnia
wystarczy ze ja gotuje.