WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie wiem, nie wiem. Ciężko okreslić kto ma rację, czy brać czy nie brać.
Ale taki przypadek u mnie w rodzinie.
To chyba tak jak z kąpielą/prysznicem - jak to tylko skurcze oszukańcze to przejdzie, jak juz do porodu to nie wyciszy, a wręcz pomoże.
Poza tym Żabka my idziemy łeb w łeb z suwaczkiem, ale TY na pewno urodzisz prędzej:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:Ajrin kobieto jak ja Cię podziwiam za taką dietę. Gdybym Ci napisała co wczoraj zjadłam to wysłałabyś mnie na odwyk
Darusia jak Ci się skończy L4 to już chyba wejdziesz w macierzyński.bisacz, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mnie oddajcie kilka kilo!
ku.. znowu będę się bujać z niedowagąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:01
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabcia, ja pytalam mojego gina o Nospe, bo mam brac na kolki nerkowe j balam sie wlasnie, ze mi wyciszy skurcze i opozni porod. Ale gin powiedzial, ze Nospa dziala na inne miesnie i skurczy porodowych nie jest w stanie wyciszyc, mozna smialo brac.
Nie wiem czemu szpital Ci nie chce dac.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A ja poki co w tej ciazy Ktg jeszcze nie mialam ani razu, moj gin nic nie mowil poki co zeby robic pewnie nie ma potrzeby
sabina
a ta polozna to czym ci zaszla za skore ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Zabka
A ty normalnie na cc masz skierowanie , bo czemu oni ci kaza rodzic sn i wlasciwie nad czym maz sie zastwnawiac skoro decyzje podjelas ?
U mnie jest tak.
Dostałam skierowanie do szpitala powód cukrzyca i tarczyca.
Mój gin dzwonił do gin która tu pracuje i powiedział o mnie ze ma być cc.
Ta babka to potwierdziła pielęgniarce jak mnie przyjmowali.
Mam leżeć tydzień aż się skończy 38tc i mogą robić cc.
A to już jutro.
Wczoraj mnie przekonywali inna gin też wygląda na to że wie o cc.
I zaczęła głupio gadać ile to wad na niekorzyść dziecka przez cc a można sn i że znieczuleniem.
Nie patrzyła na nic żaden argument ja nie przekonuje do cc.
Mi się wydaje że tak przeciagaja. -
Dzierzba, cudowne te Twoje chłopaki, tacy śliczni
Martta, Mysza, trzymam kciuki za Was, już niedługo i będziecie w końcu tulić swoje maleństwa
Ksosia, już tuż tuż i zaraz będzie mały Antoś
Lrf, trzymaj się, jesteś silna babka i bardzo dobrze sobie radzisz z Filipkiem
Ja zaraz wybieram się na ostatnią wizytę do mojego lekarza, mam nadzieję że będzie usg i zobaczymy jak podrósł Antoś bo ostatnio był malutki. Trzymajcie kciukiSabina, Broszka, bisacz, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny już wczesniej weryfikowałam zdjęciem usg swoją ciążę na tym forum, ale nie zostałam wpisana na listę na pierwszej stronie. Ale to dla mnie nie jest tak ważne bo bardzo mało się udzielałam.
Skończyłam teraz 38tc i dziś w nocy dziecko bardzo intensywnie się ruszało przez prawie 3 godziny non stop. Od rana jest już normalnie, ale trochę się stresuję. Ktg mam za tydzień. Czy któraś tak może miała i czy wymaga to dodatkowych konsultacji z lekarzem?
Aniołek 13 tc 30.01.2015 r.
Aniołek 8 tc 07.06.2015 r.