WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia, bo mam żal do niej że bagatelizowała niektóre rzeczy, ja miałam przeczucie że coś jest nie tak, a ona zawsze, że w ciąży czasem tak bywa. Jeszcze dziś rzuciła tekstem jakby to że nie KP to mój kaprys
ile kosztują torty?? bo się zastanawiam ile powinnam dać i na jaką kwotę się zgodzić u cukiernika -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten jest cudny
https://www.facebook.com/bakeryhomemadecremino/photos/?tab=album&album_id=1624330277815237
i ciekawe gdzie ja znajdę takie malutkie ubranka na chrzciny?
nie chcę kupować nowego wdzianka, które Mały założy tylko raz,
będę musiała przeszukać allegro -
LRF zmień lekarkę, na dobre CI to wyjdzie.
Fajnie, że mąż się stara:)
Ksosia trzymam kciuki za laktację, choć nic jeszcze o niej nie wiem.
Mysza co to za wstrętne babsko stanęło na Twojej drodze.
Dlaczego kobiety robią takie rzecz innym kobietom.
No to wracając do głównego tematu naszego wątku;)
to kolejne Wrześniowe Szczęścia czekamy na Was!
WyskakiwaćBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Foxik, agatia czy wy jeszcze czujecie ze miałyście ciecie???
Ja sie czuje bardzo obolała innym wrażenie ze paracetamol na mnie nie działa...
Kamcia w ch*j sie boje ze mały mi sie tym zadławi !!
jakiś czas temu czułam jak wepchnęłam sama wózek pod dość stromą górkę
i przyniosłam innym razem ciężkie zakupy ze sklepu -
Ola31 wrote:U mnie właśnie zaczęła sie 3 doba po cc i jest gorzej niż wczoraj. Doszly bole barków żeber pleców a jeszcze skurcze w jelitach.
Położne chca dawać tylko paracetamol w czopku.pocieszcie ze będzie lepiej
Pocieszamu mnie rownież 3 doba była najgorsza. Płakałam z bólu. Dzis jest 5 doba i czuje sie dużo dużo lepiej. Chodzę prosto, szwy troche ciągną ale znośnie. I jest 1 dzień bez przeciwbólow
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie spodziewałam sie ze to jest tak ciężkie... Opieka po Cc. Muszę jutro porozmawiać z mezem i prosić o pomoc bo ciezko to widzę... Zaczynaja bolec mnie plecy...
Chłop chleje, bawi sie a ja tutaj taka biedna i obolala....
I juz zmęczona...
Kiedy powinnam sie wypróżnić po Cc bo czuje te jelita ale napinanie tak boli.
Wrzesnioweczki proszę rodzic!!! Ja bede miała coraz mniej czasu zeby uzupełniać listę!
Widziałam ze Haneczka wysłała kolejna porcje nowonarodzonych, a ja nawet nie mam na to sily.
Dajcie mi trochę czasu a tymczasem rodzcie!haneczka lubi tę wiadomość
-
Ksosiu ja po tygodniu prawie nie czułam, że jestem po cc, a teraz to już nic, a nic. Jak zdjęli mi szwy w 7 dobie to o tym zapomniałam. Krwawienie 5 dni, potem jednorazowy epizod. Po wyjściu ze szpitala odkurzalam, sprzątałam, układałam ciuszki dzieciaków.
W wc byłam w 2 i 3 dobiei w 3 dobie domek.
Laski w enfamilu znalazłam muchę, gdzie to zgłosić? Mam lekki niesmak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a7eff5b3e74.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 22:51
Didi25 lubi tę wiadomość
-
Agatia napisz do nich maila na opakowaniu powinno być infolinia czy coś. Jak nie wejdź na ich stronę pewnie tam cos jest. Dostaniesz pewnie jako rekompensate jakis zapas mleka.
A to nowo otwarte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 22:56
-
myszko, nie wmawiaj sobie, że jesteś złą matką
Hormony szaleją, jesteś zmęczona :-* Baba małpowata, pewnie znudzona, swoją drogą - pewnie chciała rozbudzić kurczaczka - szkoda, że tak niedelikatnie(((((
Daj sobie czas z KP!!!!! Moja Bratowa potrzebowała KILKU DNI na rozkręcenie laktacji. Może to z powodu wywoływania porodu???? Nie wiem, ale początkowo pamiętam, że mieli spory problem ;/ Nie mniej: kilka dni, herbatka "Bocianek", laktator, wspomaganie mm i ruszyło, aż miło :-*
Będzie dobrze!!!!!
Ksosiu, tulę mocno :-*
Sabina - "wrażliwość nosorożca". PIĘKNE!!!!
LRF - BRAWO MAŁŻ!!!!!!!!!!
Tylko powiedz, że Go baaaaardzo pochwaliłaś....
Kurczaki, co Wy tak z tymi czopami szalejecie???????Ja wiem, że jeszcze nie rodzicie, ale chociaż coś Wam rusza
A u mnie napina się, napina.... i tyle z tego
Ale powiem Wam za to, że w moich cukrach przestaję widzieć jakąkolwiek logikę.... ;]
No nic, ide w kimano.... Jutro koleeeeeeeejne KTG. Kumpela się śmieje, że mogłabym już tam zamieszkać. Ale NO WAY!!!!!! Jak dziś lekarka wspomniała o oddziale - moja mina musiała być bezcenna
Mowy nie ma!!!!!Behemottka lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Agatia napisz do nich maila na opakowaniu powinno być infolinia czy coś. Jak nie wejdź na ich stronę pewnie tam cos jest. Dostaniesz pewnie jako rekompensate jakis zapas mleka.
A to nowo otwarte? -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ten jest cudny
https://www.facebook.com/bakeryhomemadecremino/photos/?tab=album&album_id=1624330277815237
i ciekawe gdzie ja znajdę takie malutkie ubranka na chrzciny?
nie chcę kupować nowego wdzianka, które Mały założy tylko raz,
będę musiała przeszukać allegro
Śliczny torcik, a ubranka sa słodkie na tej stronce:
https://www.abrakadabra.sklep.pl/
U nas w rodzinie jest tradycja że chrzestna matka kupuje takie rzeczy, ja u nich zamawiałam gdy byłam chrzestną.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDacie rade dziewczyny, karmienie i dojscie do siebie po cc nie u kazdego wyglada kolorowo (u mnie tez tak bylo) bylam zla, smutna, szczesliwa i wzystko na raz.. ja corki nie wybudzalam , polozna nie kazala a wrecz mowila ze to glupota jest bo mowi ze nas w srodku nocy na jedzenie tez nie budzi i jakjestesmy glodni to sami to czujemy i dzieci maja ten am mechanizm, glodne spac nie vbeda
A ja sie tocze jak jakas beczka....krefoslup mi wysiada i to juz nie na zarty dzis chodzic nie moglam taki bol...a gdzie to miesiac jeszczew dodatku musialam nospe wziac podbrzusze i bliNa zyc mi nie daja...a przynajmniej spac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny