WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymk83, dziękuję za podpowiedź
ubranka są przecudowne, ale nie wiem czy nas będzie stać na coś co założy tylko raz
poza tym trochę się naszukam, bo widzę że rozmiarówka zaczyna się od 62, więc stanowczo za duże
Ksosia, świetnie dajesz sobie radę, krótko czasu minęło od CC, ja byłam w innej sytuacji więc nie pomogę, bo mój Mały leżał w inkubatorze i to pielęgniarki się nim zajmowały, ale pamiętam ile wysiłku kosztowało mnie dojście do niego po raz pierwszy na noworodki. Z mojej sali było może z 20-30 m, a czułabym się jakby to było na drugim końcu szpitala.
Czy Wasze dzieci zawsze grzecznie odbekują? Mój nie chce, położyłam go na boczku, ale widzę że już się przekręcił lekko na pleckiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 01:44
-
nick nieaktualnyFoxik ja niedawno karmiłam piersią i pielęgniarka mi go teraz dokarmiała (ta butelka jednorazowa co pokazywalas) i tez czekam na odbicie a tu nic... A z samej butelki wypił 30ml i z piersi nie wiem ile...
Brakuje mi tu jakiegoś doradcy laktacyjnego....
Malutka fajnie ze juz domekja szczerze troszkę sie tego boje ze zostanę sama z dzieckiem....
A jak nie daj Boże cos sie stanie...? -
Hej dziewczyny:)
My Tex już w domku jesteśmy wczoraj o 18 wyszliśmy . W domu większy strach bo położnej na zawołanie nie ma. Aje dajemy radę a rano zus i jedziemy do babci
Jutro przyjdzie położna będziemy pracować nad ko bo mały ma problem z chwytanien brodawki przez kapturki też. Więc narazie mu odciagam. Zjada między 50 a 75 jak na niego to dobrze
Nie jestem w stanie nadrobić gratuluję nowych bobasow
-
nick nieaktualnyJejku dziewczyny jak już fajnie macie, że bobaski są z wami
Ja standardowo pobudka na przekąskę i pewnie z 2 godzinki przerwy w spaniu. Ale teraz to nawet żadnych skurczow nie mam, ani nic nie zapowiada żebym miała urodzić na dniach. Do tego tylko wychodzą mi rozstępy nowe:( pod sam koniec -
nick nieaktualnyKamcia juz zazdroszczę tej rutyny
Ja wlasniendostalam zdjęcie od meza po pepkowym. Tj. Stan mieszkania.
Powiem Wam.... Nie proście o takie
Chociaż efekt "po" tez dostałam i ladnie posprzatal.
Brzuchatki czekamy na Was ale teraz ja - jako przenoszona i niecierpliwa mama Antka powiadam Wam - czekajcie cierpliwie
Jestem juz jak automat.... Wiec wyślijcie sie i niedługo bądźcie szcześliwie zmęczone przez porod i dzieci
Chyba ciągłe uciskanie pęcherza spowodowało ze teraz nie wiem co to znaczy "chce mi sie siku" bo odwiedzam toaletę profilaktycznie a tam spore ilości siusiu idą.
Czekam jeszcze na dwójeczkę ale to nie takie proste
Jestem zła. Piguła mi tak cisnęła na sutka ze miałam ochotę ja udusic. Wciąż twierdze ze nie mam pokarmu, a one kuzwa na sile usiłują mi udowodnić ze mam bo mały ssie a jak nacisną z mocą faceta to pojawiają sie krople
Wyślę meza po laktator i spróbuje odciągnąć, ale jestem wściekła o ten pokarm nie wiem tylko na kogo.. Na siebie czy na te piguly...;/
-
Ksosua ogladnij filmik od behemotki bo to sa kropelki pokarmu na poczatku. Moze Ciebie filmik uspokoi.
Mój M ostatnio powoedzial ze nie zamierza robic pepkowego w domu wiec juz sama nie wiem co gorsze... gdzie sie bedzie szlajal niech lepiej w domu zostanie.
Alinka współczuję mam podobnie glod mnie obudził i od 2 godzin nie śpię no i rozstepy mnie dopadly jakies 5 dni temuCóż bedzie pamiatka po ciąży
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka, Skali, super że już jesteście w domu z Maluszkami
Ksosia, dziewczyny mają rację. Na początku pokarmu jest zaledwie kilka kropel, ale siara jest najcenniejszym mlekiem jaki możesz dać Antkowi. Jak za pierwszym razem ściągałam pokarm to było tak niewiele że płakać mi się chciało. Mogę jedynie dodać że chodzi tutaj o jakość, a nie ilośćodrobina pozytywnego myślenia i mleko pojawi się w większej ilości
przystawiaj Małego, a później ściągaj - spróbuj tak stymulować, a pigułami się nie przejmuj, kilka dni w szpitalu i już ich więcej nie zobaczysz. Ja się cieszyłam jak głupia jak wychodziłam do domu, bo cycki też ściskały i to nawet przy gościach innych dziewczyn z sali, aż przestałam się przejmować i mogłabym topless przez cały kompleks szpitalny
My po karmieniu, proszę męża żeby wstał do karmienia, ale dobudzić go nie mogę.
Trudno dziecko głodne nie będzie mi się tam wiło, skoro już osiągnęło stan przejściowy "Marudy", która za chwilę osiągnie apogeum i włączy swoje syreny alarmowe. Nakarmiony, więc do odbicia, a 15 minut później wstaje mąż
przecież ten kwadrans by go nie zbawił...
teraz Mały już śpi, ale brzuszek go zaczął chwilę po butelce boleć i jak mi zawył to leciałam z toalety sprawdzić co się dzieje
kiedy te problemy znikną?
-
nick nieaktualnyWitam wczesnym rankiem
Coś dziś spać nie mogę.
Po wczorajszej wizycie wiem tyle, że przepływy i wody w normie a Leoś waży 3850g.
Szyjki nie badał, następna wizyta za tydzień.
Chyba wczoraj był dzień bez żadnego pyk? Może dziś się coś rozkręci, ładna data 09.09 i tak dziś urodzić a w poniedziałek wyjść?violett, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
Nie urodziłam:-)
Kręgosłup w krzyżu nawala, miednica jeszcze gorzej.
Muszę coś zjeść taka jestem głodnajunior szaleje.
Odezwę się po obchodzie.
Zastanawiam się czy dzisiaj tej dr co mnie namawia na sn nie powiedzieć że chce cc i kropka.
Idzie weekend żebym tu nie miała cyrku.
Wątpię żeby mnie do domu wypuścili.
Sale obok też leży dziewczyna z cukrzyca (ta to ma zjazdy z cukrami wczoraj nagle miała 40!). Gin jej ja położył bo każe im zrobić cc w 38tc powód cukrzyca.
I dziecko ma wagę jak 31tc a jest 37:-(
No kuźwa a ja cukry cały czas po 120-200.
Czym sie różnie?
Dziewczyny doczytałam was.
Fajnie ze jesteście w domku.
Super się odnalazlyscie w roli matek i nieźle sobie dajecie radę
A dzieciatka są wszystkie piękne:-) -
nick nieaktualnyA moja Hania dalej w brzuchu. I straszy skurczami. ;P ale jest bardzo niezdecydowana po Mamusi i Babci nr 1. A uparta po Babci nr 2 i Tatusiu. Czekam na nią i czekam. To jak zabawa w kotka i myszkę.
Ok 8 obchód. Chyba, że balonik wcześniej założą.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Czytam Was caly czas ale nie mialam jak odpisywac. Oficjalnie remont zakonczony i juz jestesmy w domu.
Nie mamy tv i internetu bo kable poszly gdzie indziej i czekamy na fachowca
Gratulacje dla wszystkich upieczonych Mam !!!!
Ja sprzatalam po remoncie i nic.... Pewnie znowu przenosze i beda mi wywolywac a dziec bedzie wqzyl powyzej 4 kg ... Boje sie ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduje sie z odchodzacym czopem cala noc. Ile tego moze byc?
W nocy byl brunatny, teraz juz sa nitki krwi...
Chyba podjade do mojego gina na konsultacje, nie chce wyjsc na panikare, zwlaszcza, ze bylam dwa dni temu, ale mowil, ze jak cos sie zacznie dziac to zeby przyjezdzac.
Nie wiem co robic, jakis strach mnie oblecial.
Maly sie jeszcze leniwy zrobil i tylko sie lekko wypnie co jakis czas.
Brzuch tez sie stawia i czasem zaboli, ale to rzadko. -
nick nieaktualny