WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:Ulfe, my używaliśmy jedynek w szpitalu po porodzie i były masakrycnie wielkie. Kombinowaliśmy podwijaliśmy, ciasno przypinaliśmy. Kupiliśmy zerówki i okazały się dużo bardziej praktyczne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja Was odczytuje cały czas i Wam kibicuje:)
Zabko bardzo Ci współczuję tego co Cię spotyka w tym szpitalu...Twój gin rzeczywiście zawalił więc powinien teraz to odkrecic. Ehh...
Claudiuszku kciuki za Ciebie i Stasia!Świetnie sobie radzicie:) mój Staś będzie że mną w poniedziałek i póki co to jakaś abstrakcja dla mnie jest i boję się strasznie tego co mnie czeka.
A ja właśnie próbuje się wyciszyć przed poniedzialkiem...żabka04, Behemottka, Sabina, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już w nic nie wierzę dziewczyny.
Zalamac się nie zalamie bo to nie koniec świata.
Już się wyplakalam z tej złości.
Nie ukrywam jestem zła.
Gdzieś tam myślę o moim ginie, nie dzwonie ani nie pisze do niego bo obiecał że oddzwoni.
Abym nie urodziła przez weekend skoro ta jego koleżanka jest na urlopie.
-
Żabka, trzymaj się, teraz możesz tylko czekać na telefon od gina, jak obiecał że załatwi z koleżanką Twoje cc to bądź dobrej myśli, zaufaj mu i czekaj do poniedziałku. Wtedy już na spokojnie zrobią cc i nie będziesz musiała się już martwić, głowa do góry, trzymam kciuki żeby wszystko się udało.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabka04
mam nadzieje ze bedzie dobrze, placz jesli ci to ulge da... my nic wiecej niestety ci nie pomozemy :(jedynie mozemy trzymac kciuki)
a jak by sie porod w miedzy czasie zaczal to mam nadzieje ze szpital rozsadnie do tego podejdzie i zadnych glupot nie narobia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 17:20
-
nick nieaktualnyHania
ja corce dawalam syropy te ktore mi lekarka zapisywala, ale nie pamietam jakie to byly te do 2 lat bomoja cora ma teraz 4 i napewno dostaje inne niz moze twoj synus. Np. Pecto drill, levopront, clemastinum, ale nie wiem czy mniejsze dzieci takie moga brachaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosiu
Nie chciałam tego głośno mówić ale u mnie z karmieniem było tak samo i to dwa razy. ..dwoje dzieci nie chciało piersi. Totalne odrzucenie cyca wręcz z wrażeniem ze dziecko w ogóle głodu nie czujez Emilka płakałam. Nie mogłam przeboleć ze nie kp. A musiałam papier podpisać ze nie będę kp i dzięki temu dostała mm. Było ciężko. Czułam się jak wygodna matka. I te wojny z poloznymi o butle mm
Piotruś cyca tez nie chciał. Jak juz to zobaczylam od razu się uśmiechnęłam bo wiedziałam jaki antycyckowy typ mi się trafił. Nie poddawalam się. ..wyciskalam mu do buzi. Położne stały nade mną 3 dni. Pokarmu dużo a dziecko nic głodu nie czuje (a cukry spadły )...lekarz badal na zlecenie położnej (bo z dzieckiem coś nie tak skoro cyca nie chce ) byłam cierpliwa. 2 razy zaplakalam ale bez żalu. Nie prosiłam o mm. Nie miałam pretensji. ..dowodem na to ze moje dziecko jest tak wyjątkowe była reakcja doradcy laktacyjnej-po godzinie trzeciego dnia sama się poddała. .. owszem zostałoby mi ściągać i podawać w butli. ..ale mam swój powód dlaczego tego nie zrobiłam. ..wiem ze dałam z siebie dużo. Nie poddawaj się. Antos musi wagę trzymać. Dokarmic tez go muszą. Mm nie skrzywdzi dziecka. A jest wielka szansa ze w domu się uda. ..ale nie napisze ze uda się na pewno. Przeciez Piotruś nie będzie jedyny taki typ antycyckowy na świecie -
nick nieaktualnyZabka
Po to jestesmy zeby sobie pomoagac i sie wesprzec jak tylko masz ochote i da ci ro ulge i spokoj to mozesz co chwile pisac i bedziemy sobie gadaczawsze to bedsie lepsze bo odciagnie twoje myali od zamartwiania sie
-
nick nieaktualnyJa tam tez core karmilam 4 miesoace o ile to mozna karmieniem nazwac, a wygladalo to tak ze mleko sxiagne z cyca i podawane z butelki. ?.pozniej dalam spokoj, tracilam pokarm , przez to mialam nerwice i tyle mi dalo na sile zmuszanie sie do kp. Teraz bede probowac, mam laktator dobre nastawienie, ale jesli siw nie uda to bede miec to w d... dam bitle i tyle wazne zeby dzieciak nie byl glodny a mm to nic zlego.
-
Zabko
Wierzę że twój gin sam czeka na tę swoją koleżankę a do poniedziałku jest naprawdę blisko. Juniorek mamy posłucha i nie zechce wychodzić. Trochę spokoju ci nie zaszkodzibabsko dyżur skończy. Masz wskazania do cc. Wiec papierów nie podpisuj. Dasz rade przetrwać i dotrwac do cc. Twój gin załatwi. Przeciez mógł powiedzieć ze nic nie da rady załatwić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGorzej niz chamstwo....ja tez tego nienawidze jak lekarze pacjentkom na oddzialach nie robia isg w ramach oszczędności kurde, a prywatne pacjentki sobie badaja w szpitalach podczas dyzurow za ktore maja zaplacone wlasnie na ow szpitalnym sprzecie i jeszcse kasuja za to !!
Kurde to kedy ten szurniety babsztyl dyzur konczy???? -
Zabko
Dyżur w końcu zakończy i będziesz miała spokój
A póki juniorek nie działa to bądź spokojna
Nawet ci nie wywołują bez twojej zgody
Musisz być pewna swojego -ze masz mieć cc bo jesteś po operacji i nie interesują się odgorne rozporządzenia do porodu sn za wszelką cenężabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny