WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde a mi krew z odbytu dzis poleciala chyba mam hemoroidy
do tej pory lekko swedzialo mysalam ze unikne tego ale niestety dopadlo mnie na samą końcówkę. Zobaczymy oby przeszlo jak nie to chyba bede musiała do jakiegos lekarza jeszcze przed pordem. Smutek..
Macioszczyczka ogromne gratulacje dzielna mamusiu, jeny jak ja sie ciesze czytajac taki wpis wywolywany porod i bez nacieicia i tak sprawnie i już chodzisz. Dziekuje napawasz mnie nowym optymizmem.Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
Czy któraś z Was ma doświadczenie z laktatorem polegające na odciąganiu sporadycznym?
Jeszcze nie teraz, ale za jakiś czas będę potrzebowała wolnych wieczorów.
W jaki sposób ściagąć, żeby nie zaburzyć laktacji i nie pozbawić młodego mleka?
Przystawiam do lewego cyca, na powiedzmy 20m, potem na 10 do prawego i z którego ściągam?
próbowałam coś szukać w necie, ale nie mogę nic znaleźć.
czy może po prostu między karmieniami? ale czy wtedy przystawiony młody dostanie tyle co potrzebuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 19:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Dziewczyny czy teraz wystarczy wniosek o urlop macierzynski wystarczy zaniesc pracodawcy czy do Zusu tez trzeba zglaszac? Orientuje sie ktos po jakim czasie pierwsza wyplata?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak czytam o tych meduzach to ciesze sie ze mi w 1 ciazy czop nie odchodzilm:) i obym w tej ciazy tez nie musiala tego ogladac bo ja to wrazliwa na takie rzeczy jestem az do przesady i ktos by powiedzial jak ty kobieto dziecko urodzilas ??haha normalnie, nic nie widziałam
-
nick nieaktualnyKamciu dziekuje za odpowiedz.
Dużo wniosła do mojego cyckowego życia.
Ja w końcu trafiłam na pielęgniarkę która zna sie na rzeczy...
Najprawdopodobniej jeszcze nie strzeliła bomba pokarmowa... Oooo!!! NAGLE dowiedziałam sie ze po Cc to norma!!!!!!!!
Dostał butle i śpi. Wypił 30 ml!
CZY TYLKO JA BOJE SIE ZASNĄĆ ZE COS MU SIE STANIE?!?!?!
Jestem
Chyba przewrażliwiona. Od jego urodzenia czyli od dokładnie 50h spałam jakieś 3h!:o -
Ksosia z B też nie spałam, nawet w domu mimo monitora oddechu czuwalam. Przy L nie spałam w szpitalu, ale w domu korzystam ze snu, monitor czuwa. Bez snu bym dwójki dzieci nie ogarnęła
Liw dostała pierwszą flaszkę bebilonu, zobaczymy jak po tym brzuszek i kupaDzieć śpi, drugi na działce, czas na relax, kąpiel, paznokcie
bo nie wiadomo kiedy kolejna taka okazja
-
nick nieaktualny
-
Ksosiu
Najedzony Antos to będzie szczęśliwy Antosoby zassal cycuszka. Jak juz zassie to i mleczko będzie. Ale mm tez mu krzywdy nie zrobi
30 ml to już solidna porcja. I masz pewność że coś zjadł. Że za dużo nie zgubi. Że zaraz będziecie w domku. A w domku jest inaczej - może nie łatwiej ale przyjemniej i intymniej. Ja odliczalam ten czas.
A przespać się musisz. Ale znam tę bezsennośćja do tej pory w nocy mam w sypialni włączone 2 lampeczki do gniazdka
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabka04
no ja wlasnie teraz znow mam taka przezroczysta wodnista wydzieline, ze kilka wkladek muszeprzebrac, ale zauwzylam ze takie zwiekszone ilosci wydzielon mam jak jest goraco na dworze i taka wstretna duchota bo tak to normalnie nic specjalnego.
teraz to moj syn ma siedziec a sie nie pchac, mamy umowiona date i ma teraz cierpliwie czekac i matce stresa nie napedzaca pozatym to jeszcze maly krasnal i ma teraz pakowac zeby byc duzym silnym facetem jak sie urodzi...kurcze juz czuje w powietrzu jego przyjscie na swiat! A jeszcze nie daano z testami ciazowymi latalam
-
nick nieaktualnyu mnie też lampka się świeci w nocy, bo łatwiej jest mi zerkać na Małego
zastanawiałam się nad cotton ballami, ale u nas nie ma na nie miejsca...
z mężem dziecia uspaliśmy, teraz się zastanawiam kiedy się obudzi - po 19. ostatnio jadł, później dostał ataku kolki, to pomogło tulenie - najpierw męża, żebym mogła wziąć prysznic - siedziałam tam chyba ze 20 minut, bo byłam zmęczona płaczem Fifiego - a później ja przejęłam i tak sobie trochę podrzemaliśmy
a jutro kosmetyczka i zakupy, może nawet jakąś dobrą kawę sobie kupięSabina, Behemottka, stardust87 lubią tę wiadomość