WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde po kilku miesiącach prysznicowego zycia odwazylam sie wejsc do wanny i nalalam troche wody takiej na pol zimnej moze to ukoi bol kregoslupa i lepiej mi bedzie chociaż troche ? Ale fakt ze z takim brzuchem ciezko sie sie lezy w wannie w dodatku maly sie wierci non stop... alechoxiaz chwile poleze w wodzie....
-
nick nieaktualnyJa tez z cora cala noc mialam lampke zapalona z takim delikatnym przygaszonym swiatlem, zeby latwiej mi bylo do niej zerkacmi zeby ona tez sie nie denerwowala ze jest ciemno jak w d... a u nas nie raz ta mala cwaniara sie, obudzila i tak cicho lezala ze nawet nie wiadomo bylo ze nie spi dopiero jak zaczela kolderke skopywac to bylo szum delikatny slychac
kurde jak sie ciesze ze znow to bede mogla przezyc te dzidzusiowe chwile
-
Coś tak mnie brzuch spina dzisiaj, że nie jestem w stanie nic jeść. Czuję się, jakbym arbuza połknęła. W ogóle jakoś tak dziwnie mi jest, ale nic nie boli. Nie wiem, czy to skurcze, czy BH, czy co? Adasio jakiś cichy się zrobił - calą noc mnie budził, a teraz odsypia chyba... Oooo, coś tam zamachał, żeby uspokoić matkę
-
Foxiku u mnie cottony ma i Liwka i Borek
Brat wybierał.
Co do kosmetyczki to zazdroszczęja idę do fryzjera i kosmetyczki po remontach, narazie domowa odnowa biologiczna i domowa kawusia tchibo z expresu codziennie, obowiązkowo z mlekiem
Sarcia dobra kąpiel nie jest złacałą ciążę tylko prysznic brałam, a teraz nie mam kiedy się wymoczyć, korzystaj
Piszecie o czopie, kolejna rzecz, której nie znam. -
nick nieaktualnykamcia, nadal mi ciężko poza domem się nie śpieszyć. Jak kupię kawę to pewnie na wynos i polecę załatwiać sprawy. Musze kupić dres, bo zaczynamy z bobasem gimnastykę w przyszłym tygodniu i mamy razem ćwiczyć, jestem ciekawa jak takie zajęcia wyglądają
tak poza tym kupić coś dla siebie, bo wszystko na mnie teraz wisi
a jutro mam obiecaną kąpiel, tylko też muszę najpierw zajść po swoje ulubione kule. I może przy okazji chińczyka na wynos w drodze powrotnej zgarnę
jak go w ciąży zjadłam to dwa dni umierałam, teraz powinno być ok - stęskniłam się za ostrym
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:agatia, ja sobie w końcu brwi muszę zrobić, bo straszę
Ale najpierw remoncik, przeprowadzka, potem ogarnąć dzieciaków lekarzy i czas siebie ogarnąć
Poza domem nauczysz się funkcjonowaćchoć ja matka wariatka, imprezowy typ, po urodzeniu Młodego szybko zmieniłam nastawienie. Do tej pory jak wychodzę to ciągnie mnie do moich skarbów. Tęsknota bierze górę i nic nie jest tak ważne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 21:36
-
A ja chciałabym się przypomnieć w mojej sytuacji, może któraś z Was przeżywała coś podobnego w ciąży?
Wyszła mi krew w moczu i szczawiany wapnia. Dzisiaj cały dzień kłuje mnie po lewej stronie na dole brzucha, jakby jajnik, ale podejrzewam, że to może być moczowód. Biorę nospę, piję dużo, ale guzik to pomaga. Nie wiem co robić. A jak to coś poważniejszego? Boję się, że zbagatelizuję i zaszkodzę maluszkowi. -
nick nieaktualnykamcia, kupiłabym sobie coś bardzo wyszukanego, ale chyba dużo praktyczniejsze są dresy i luźne koszulki
przydałoby mi się iść w kimę, choć znając Filipa i jego doskonałe wyczucie czasu...
może się obudzić za chwilę, a może za godzinę - ryzyk-fizykWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 21:42
-
Haneczka
Szczawiany chyba są zależne od diety
ale na krwi się nie znam. Chciałabym ci coś doradzić ale kompletnie się nie znam a z drugiej str nie uznaje przeszukiwania netunasze wnętrzności tez są poprzestawiane i wydaje mi się że trudno określić co dolega. A lekarz pewnie powie ze q ciąży pewne rzeczy są normalne. A to i tak nie będzie pocieszenie
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:A ja chciałabym się przypomnieć w mojej sytuacji, może któraś z Was przeżywała coś podobnego w ciąży?
Wyszła mi krew w moczu i szczawiany wapnia. Dzisiaj cały dzień kłuje mnie po lewej stronie na dole brzucha, jakby jajnik, ale podejrzewam, że to może być moczowód. Biorę nospę, piję dużo, ale guzik to pomaga. Nie wiem co robić. A jak to coś poważniejszego? Boję się, że zbagatelizuję i zaszkodzę maluszkowi.
Siostra miała podobnie i u niej to były kamienie w nerkach, ale podobnie może być z piaskiem. Zwracaj uwagę na mocz by nie był brunatny, powtórz badanie i skonsultuj z lekarzem. Maleństwu raczej nie zaszkodzisz ale własne zdrowie też ważne. -
nick nieaktualnyMoja Ala miała problemy z najadaniem się gdy była w szpitalu, i miała żółtaczkę. Teraz ssie pięknie, aż do bólu. Moje sutki to pobojowisko.
Położna dziś doradzała by smarować pokarmem i przede wszystkim wietrzyć, niczym nie zakrywać. A ja się pytam jak ja mam chodzić z cyckami na wierzchu, gdy teśc jest non stop u nas, tesciowa i babcia męża praktycznie też. Gdy zamknę się w pokoju to nikt nie pomyśli, że robię to bo potrzebuje intymności. Teść wchodzi bez pukania, bo on musi kilka razy dziennie patrzeć przez okno w pokoju, w którym akurat ja jestem z małą.
Tyle sobie ponarzekałam. -
nick nieaktualny