WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie chyba cos zaczyna sie dziac. Na wizycie po poludniu bylo lekkie rozwarcie.
Od jakichs dwoch godzin zaczely sie skurcze, z tym ze dopiero z pol godziny sa mocne i regularne w miare, wiec czekamy.
Do tego plamienie, ale gin mowil, ze szyjka sie rozwiera i pekaja naczynka.
Behemottka, Ksosia, kamciaelcia, Broszka, żabka04, alinka, Sabina, stardust87, Anulka01, Bratek, mk83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Violett kciuki zaciśnięte
oby rano były już wieści o kolejnej dzidzi
Młoda wstała bo kupsko poszłoi już głodna. Bebilon mniej syci niż enfamil to pierwsza obserwacja, kupa po nowym mleku całkiem ok. Teraz wisi Liw na piersi, zobaczymy, do której
-
nick nieaktualnyagatia, ja nie mam porównania, bo my od samego początku na Bebilonie
najpierw dla wcześniaków, teraz dla normalnych dzieci (jakkolwiek to zabrzmi)
dorobiłam jeszcze jedną miarkę, bo wydawało mi się że się nie najadł, płacze i macha rękami, wracam z kuchni z mlekiem, a on śpi w najlepsze. Nie wiem co mu mąż zrobił
postanowiłam, że jutro zrobię sobie śniadanie w costa, a co - jak szaleć to szaleć
choć mam wyrzuty sumienia, że małe dziecko w domu, a ja się bujam po galeriach -
nick nieaktualnyJa kupie chyba to mleko które w szpitalu dostaje z nestle nan pro 1.
Nianiek miał kupkę o podczas przebierania popłakiwał sobie po czym przyszła pielęgniarka z butelkazaspana biedna sie obudziła....
Ale ledwo do cyca go dałam i dostał butle to nie odmówiłam chociaż wydaje mi sie ze pokarm dopiero zaczyna sie tworzyć we mnie...
Czy Wy dostając butle w szpitalu używaliście całej? Bo to sa te jednorazowe (Foxik) u Ciebie takie były.
Jak nie zużył całej dawałam pózniej ponownie ta sama?
Dzis do domuBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71503c299242.jpg
Urodzona 9.09 , o godzinie 23:54 z waga 3270 .
Sciskamy cioteczki i przepraszamy za brak obecnosci ale Nicola daje popalic , tesciowa przyleciala i tak o .żabka04, agatia, alinka, Sabina, Macioszczyczka, Broszka, kamciaelcia, AJrin, Behemottka, stardust87, bisacz, Anulka01, marta258, Bratek, mk83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina gratulacje!!!
Violett trzymam kciuki
A mi się już spać nie chce, jestem jakaś podekscytowana dzisiejszym ktg, w sumie nie wiem czemu. I tak sobie wymyśliłam że zabiorę męża na obiad do mojej ulubionej tajskiej restauracjimoże dłuższe chodzenie i pikantne jedzenie wygonia nasza mała z brzuszka.
A co do ruchów którymi się martwię tak w ciągu dnia, to w nocy mała nadrabia wbijajac mi stopki co chwila w zebra i żołądekEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina gratulacje!
Mk nie zazdroszczę sytuacji. Dobrze, ze choć mąż Cię rozumie. Ale tesciowie zachowuja sie beznadziejnie. Przyke to bardzo
Cześć.
Wstałam. Jem śniadanie. I mam takie śmieszne uczucie. Ręce.mi straszliwie drżą. Miłej sobotyEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:A u mnie chyba cos zaczyna sie dziac. Na wizycie po poludniu bylo lekkie rozwarcie.
Od jakichs dwoch godzin zaczely sie skurcze, z tym ze dopiero z pol godziny sa mocne i regularne w miare, wiec czekamy.
Do tego plamienie, ale gin mowil, ze szyjka sie rozwiera i pekaja naczynka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa!!! Jaki miałam paskudny sen! Nawet 2!!!
Boziu, boziu...
W zamian mam przespana noc.
Zmartwiłam sie troszkę bo gdy w nocy zmieniałam pampersa to była dość brzydka kupa. Były w niej grudki troszkę jak serek.
Polozna powiedziała ze to normalne...
Za kilka godzin bedziemy w domu!