WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlinka mi przed morfologią pozwalali jeść, chyba że badali cukier.
Pierwsza nocka za nami. Hania od 18 do 20 na cycu, potem o 22, 2:30 i 6:15. Na początku doiła dwie, ale teraz zaspokaja się jedną. Przed cycem chwilę się rozgląda i słucha uwaznie mojego glosu. Do tego takie śmieszne minki strzela, usmiecha się pod nosem jak ciągnie cyca.
Najlepsze jest to, że ona jeszcze dobrze nie zapłakła. Jak już traci cierpliwość to sobie czasem krzyknie.a tak jak jest głodna to sapie i wsadza do buzi rączki. A jak ma kupę to raz dwa i nogi poza becikiem
Behemottka, bisacz, alinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Aaaa!!! Jaki miałam paskudny sen! Nawet 2!!!
Boziu, boziu...
W zamian mam przespana noc.
Zmartwiłam sie troszkę bo gdy w nocy zmieniałam pampersa to była dość brzydka kupa. Były w niej grudki troszkę jak serek.
Polozna powiedziała ze to normalne...
Za kilka godzin bedziemy w domu!
U nas na razie smółka. Ale kupa jest żółta? Bo grudki to raczej tego co pamiętam po Filipie to norma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Ja kupie chyba to mleko które w szpitalu dostaje z nestle nan pro 1.
Nianiek miał kupkę o podczas przebierania popłakiwał sobie po czym przyszła pielęgniarka z butelkazaspana biedna sie obudziła....
Ale ledwo do cyca go dałam i dostał butle to nie odmówiłam chociaż wydaje mi sie ze pokarm dopiero zaczyna sie tworzyć we mnie...
Czy Wy dostając butle w szpitalu używaliście całej? Bo to sa te jednorazowe (Foxik) u Ciebie takie były.
Jak nie zużył całej dawałam pózniej ponownie ta sama?
Dzis do domu
Ja się zastanawiam czy nie zmienić mleka na NAN właśnie, bo męczy się nadal kupami i nie wiem czy to wina kolek cy MM
W domku kochana też będzie lepiej, na pewno dużo spokojniej
życzę Ci aby się laktacja pięknie rozhulała, a jak czujesz potrzebę dokarmiania to wiesz co robićmatczyny instynkt nigdy nie zawiedzie
-
nick nieaktualnyWitam się.
U mnie bez zmian.
Ewelina gratulacje!!!!!
Dużo zdrówka.
Ksosia to normalne.
Co do mm.
U mnie w szpitalu dają enfamil a ja kupiłam nan.
Chyba będzie trzeba kupić enfamil.
Pytałam co dla Bobo trzeba mieć.
Tylko pampersy, kremik do pupki,chusteczki mokre po dobie można w swoje ubranka ubierać.Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie, Antoś zdrowy, urodzony o czasie, więc najzwyklejsza "jedynka"
kamcia, a Piotruś co zajada?
mam dylemat co do mleka, niby nas teraz kupy tylko męczą
stęka przy tym jak stary dziad, potrafi tak kilka godzin, a jak już zrobi to ledwo się w pieluszce mieści... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Foxiku u mnie cottony ma i Liwka i Borek
Brat wybierał.
Co do kosmetyczki to zazdroszczęja idę do fryzjera i kosmetyczki po remontach, narazie domowa odnowa biologiczna i domowa kawusia tchibo z expresu codziennie, obowiązkowo z mlekiem
Sarcia dobra kąpiel nie jest złacałą ciążę tylko prysznic brałam, a teraz nie mam kiedy się wymoczyć, korzystaj
Piszecie o czopie, kolejna rzecz, której nie znam. -
nick nieaktualny
-
Behemotka strepsils z tego co wiem w ciazy nie.
Dozwolone napewno sa halsy polecam czarne naprawde mi pomogly. A na nawilzenie gardla isla.
Ewelina gratulacje
Violett 3mamy kciuki.Behemottka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się
Ksosiu tak to jest zwykły bebilon, właśnie od wczoraj podaje go Liw, bo kupiłam w rossman. Je chętnie, a czy służy zobaczymy. To jedyne mleko, którego z Borkiem nie testowałamZ nim NAN, Hipp, Humana i inne zupełnie nie służyły, więc teraz nie ryzykowalam
Enfamil Liw też nie służył niestety.
Stardust ja cottony mam z Biedronki niebieskie i różowe. Nie zamawiałam przez net.stardust87 lubi tę wiadomość
-
mk83, nie wiedziałam co odpisać. Sytuacja z teściami bardzo przykra i w zasadzie to nie wiadomo co tu poradzić. Rozmowa się nasuwa na myśl, ale to nie Twoje zadanie, ale bardziej męża, a Ty to raczej mogłabyś występować jako wsparcie, a nie główna ofensywa. No mam nadzieję, że im coś tam w głowach zaskoczy i się wyniosą. Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale w takich sytuacjach watro zawsze spisywać jakieś tam umowy u notariusza
A delikatne sugestie w stylu "nie mogę niczego znaleźć bo w pudłach" itp, to pewnie nie działają?
Ewelina gratulujęBardzo fajny dzidziuś! Zdrówka Wam życzę
AJrin - dziękuję za poradę, dobrze, że Strepsilsów nie ryzykowałam... Tak mi świtało, żeby nie brać.
U mnie dalej sytuacja drapiącego gardła.. Na razie skończyło się na czosnku, mleku z miodem, płukaniu gardła i zatok roztworem soli i na syropkiem, który na pewno można w ciąży. Na razie nie jest źle, ale strasznie się boję, że coś się z tego rozwinie - akurat na poród. Jestem wściekła na M., bo tak kicha i kaszle od kilku dni i wmawia mi, że to nie jest zaraźliwe... no to kuźwa skąd on to ma? I dlaczego teraz też może ja? I jeszcze mu przykro, że go wyganiam z łóżka i w ogóle go unikam teraz... Niby rozumie, ale widzę, że mu przykro. Dziwię się, bo zwykle mój chłop jest uber-rozsądny, a teraz chce z brzuchem siedzieć i gdzieś ten jego rozsądek troszkę wyparował... Ech, buuuu.. chlip chlip...
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ewelina gratulacje!
Violett trzymam kciuki żeby coś się rozkrecilo:)
A ja mam dzisiaj ostatni dzień w domu bez dziecka-musze zrobić ostatnie pranie, sprawdzić torby, pouczyć męża gdzie co leży i....relaksować się
AJrin dotarła moja torba z baby ono. To do czego moge się przyczepić, chociaż nie mam porównania że Skip hopem np, ale od razu podkreślam że jestem czasem zbyt wymagająca to:
Moim zdaniem słaby ten uchwyt na ramię, tzn nie jest wzmocniony i po jakimś czasie może się niszczyc
Zapinanie do wózka wykonane z takiego samego materiału tylko cienszego więc też się o niego boję, szczególnie jak więcej rzeczy dopakuje
No i materiał z którego torba jest wykonana-to taki materiał jak w zwykłych torbach turystycznych-fakt że pewnie jest nieprzemakalny
Ale ogólnie raczej jestem zadowolona:) zamierzam ją zabrać do szpitala zamiast swojej podrecznej torby. Jak masz jakieś pytania to śmiało;)
Przepraszam resztę za spam;)Behemottka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość