X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    broszka
    korzystaj z tego ostatniego dnia :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotko spróbuj rzeczywiście te hallsy jeżeli macie. Ja na gardło brałam prenalen ale tego pewnie u Was nie ma.
    A chłopy tak mają, czasem im rozum odbiera. Mój chce żebym z nim spała, a ja uciekam do drugiego pokoju bo bez otwartego na oścież okna nie daje rady. A ten śpi przy zamkniętym przykryty po szyję...tłumacze że to dla jego dobrego snu, bo jak mi gorąco to miotam się na łóżku jak gad jakiś i stekam...ale on i tak obrazony:P

Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się jak mogę:)
    Ulubiona muzyka gra, uśmiech od ucha do ucha, obiad mam z wczoraj więc lajcik.

A potem Was zasypie pytaniami na temat noworodków:D

kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina_irl gratulacje!
    Violet - trzymam kciuki żeby to było już ;)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo moj maz tez spi przykryty po same uszy przy tym upocony jest jak szczur ale coz jak lubi :) ja zamto cala noc bez koldry spke, bo inaczej nie wyrabiam. Widze ze dzis za oknem pochmurno i dobrze przynajmniej znow nie bede umeczona jak jakas babcia.

27 dni do spotkania z synkiem.... :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszko - u nas takich naturalnych to nie ma w aptekach, co najwyżej w sklepach zielarskich, gdzieś u Chińczyka, albo u rudej hipiski z dreadami, więc strach kupować... Naprawdę w Polsce jest chyba większy/rozsądniejszy wybór :/ Zobaczę, czy mamy hallsy, może są :)

A Tobie życzę miłego dnia i żeby Ci się wszystko udało pozałatwiać :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka przykro mi moj M sam ostatnio jak bylo zimno nie poszedl biegac stwierdził ze poczeka i wieczorem aby siebie i nas nie zaziebic.
    Przetestuj te halsy 2 lata temu na wyjeździe w gorach cala moja ekipe podratowaly gdzie strepsils nie daly rady. Niby cukierek ale strasznie pomagal wlasnie na drapanie w gardle.

Broszka dzięki za opisanie tak wlasnie myślałam ze pewni jakoscia do skip hopa to nie jest. Ale i tak zaryzykuje i zamówię, u mnie to kwestia ze obecna torba dodana do wozka jest dosc mala ma tylko jedna duza kieszeń do tego wlasnie jej uchwyty moim zdaniem puszcza juz po paru uzyciach. Jaknsie zniszcza bedzie pretekst pozniej do kolejnej albo sie dostanie na prezent ;)

Behemottka lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka, Ja z gardłem walczyłam przy użyciu tantum verde. Powiem Ci że spisalo się na medal - synek miał anginę ropną a u mnie skończyło się na 3 dniowym bólu..

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te czarne Hallsy to takie? https://smile.amazon.com/HALLS-Intense-Cough-Menthol-12-Pack/dp/B00IO2B34I/ref=sr_1_5_f_f_it?s=amazonfresh&ie=UTF8&qid=1473491931&sr=1-5&ppw=fresh&keywords=halls Jeśli tak, to może jutro pojadę kupię, bo Amazon sobie w kulki leci, po 12 paczek sprzedawać... Chyba dla drużyny footballowej ;)

Są też inne, takie w niebieskiej paczce i miodowe bez cukru i zielone - te już sprzedają pojedyńczo, to mogę zamówić dostawę. Dajcie znać co u Was działa. :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Behemotka, Ja z gardłem walczyłam przy użyciu tantum verde. Powiem Ci że spisalo się na medal - synek miał anginę ropną a u mnie skończyło się na 3 dniowym bólu..

Aaaa, mam, psikam :) Dziękuję :) Polska apteczka się sprawdza ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotko dziękuję:)
    U nas to leków i różnych suplementów to akurat pod dostatkiem i czasem chyba tego naduzywamy zamiast leczyć się naturalnymi sposobami. Połowa reklam w TV dotyczy właśnie jakiś pigul, takie mnie spostrzeżenie wzielo.

AJrin ja powiedziałam mężowi że skoro mu szkoda kasy na Skip hopa to kupimy ta, ale jak się nie sprawdzi i rozleci to przy drugim dziecku nie ma wyjścia i będzie Skip hop:P
    Zresztą on powiedział że z tą torba i tak nie będzie chodził bo się wstydzi:P ważne żeby dziecko na spacery zabierał:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziękuję za rady. Idę spać, bo wiadomo, że sen najlepsze lekarstwo. Tylko mi M. szkoda, że tu go tak zbeształam na forum, a on tak grzecznie na wygnanie poszedł do gościnnego i nawet mi mleczko podał i przypominał o płukaniu solą... Dobry ten mój facet, tylko chyba go męskie hormony ciążowe otłumaniają ;)

Dobranoc! Wszystkim rodzącym życze porodów bez komplikacji :)

Żabko mam nadzieję, że jutro przeczytam dobre wieści z Twojego szpitala :) Niechże Ci lekarze już odpuszczą!

żabka04, Sabina lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest cień nadzieji,światełko w tunelu itd.

Byle junior mamusie posłuchał i wytrzymał do wtorku.

Znajoma gin mojego gina będzie w poniedziałek miała dyżur na porodowce.
    Zamierzam uderzyć do tej babki poszukać jej przedstawić się i powiedzieć od kogo jestem.
    Zaraz zmęcze mojego gina co załatwił.
    Tylko zjem.

Broszka, kamciaelcia, Behemottka, Sabina, Anulka01, marta258, stardust87, mk83 lubią tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas są takie
    http://m.ceneo.pl/9595600

Może u Ciebie inaczej je pakują. Czarne najmocniejsze i najskuteczniejsze.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko kciuki! Nareszcie coś pozytywnego:)
    Junior nie ma wyjścia, musi słuchać grzecznie mamy:)

żabka04 lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Broszka, wygląda,że to to samo, tylko inne opakowanie :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy po ciązy wypada jeszcze troszke ponarzekać ? wiem, ze az tak nie marudziłam ...teraz ciutke potrzebuję :(
    hemoroid-wraca skubaniec, w ciązy odpuścil a teraz sie odezwał
    kolanko-klęknełam w nocy na łózku, by siegnąć do kołyski...jak coś strzeliło!!!!ojojoj a teraz boli :(
    alergia-ta tez sie znowu pojawiła :( oczy swędzą, drapię je i tre, aż wstyd do ludzi wyjść, takie patrzałki mam przekrwione
    wiem, wiem, ze moje dolegliwości to pikuś, ale - cholera- są

Sabina, żabka04 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jeden smoczek do butelki 0+
    trzeba zrobić zakupy, bo wbrew pozorom na mm nie do końca byłam przygotowana...allegro oczywiście, bo smoczków u siebie nie znalazłam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta lekarka co mnie namawia do sn jest nie do przebicia.
    Jest porostu Uparta i nie odpuści.

Położna kazała jej powiedzieć że nie wyrażam zgody na sn i że się pod tym podpisze.
    Mówię że tak wczoraj powiedziałam że chce i już i nie ustapila tylko wynosiła do psychiatry.
    No niby ona taka jest.

Napisałam do mojego gina dam znać jak się odezwie.

Miłego dnia ja tu zdechnac dzisiaj.
    Tak gorąco.
    Na noc nam zamknęły pielęgniarki okna i klamki wyciagnely!!!!!
    Żeśmy się kisily na szczęście u mnie w pokoju jakąś awaria okna i nie mogła zamknąć.
    Czuję się jak w psychiatryku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia tule.
    Oj oj oj to poważne sprawy są poporodowe ale są:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

‹‹ 2387 2388 2389 2390 2391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ