WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:A ja chciałabym się przypomnieć w mojej sytuacji, może któraś z Was przeżywała coś podobnego w ciąży?
Wyszła mi krew w moczu i szczawiany wapnia. Dzisiaj cały dzień kłuje mnie po lewej stronie na dole brzucha, jakby jajnik, ale podejrzewam, że to może być moczowód. Biorę nospę, piję dużo, ale guzik to pomaga. Nie wiem co robić. A jak to coś poważniejszego? Boję się, że zbagatelizuję i zaszkodzę maluszkowi.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Behemottka wrote:A ja zjadłam dwa ząbki czosnku i psikam tantum verde... i jeszcze solą morską do nochala. Ech, niech się mikroby ode mnie odczepią.
Behemottka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyJa po ktg,wszystko ok. Najadlam się czekolady przed i nawet było trochę kopniakow
Lekarz mnie dziś nie zbadał więc nie wiem czy mamy postępy w rozwarciu, ale skurczów na ktg brak
Powiedział że jutro ma dyżur w szpitalu więc zaprasza, ale bardziej się nastawia ze nas zobaczy w środę na porodowce. No zobaczymy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 11:44
-
nick nieaktualnyWróciłam
czuję się cudownie z pięknymi brwiami, wreszcie Fifi ma matkę, która wygląda w miarę jak człowiek
kupiłam dziś w rossku mleczko NAN, zobaczymy czy Malutki będzie się lepiej po nim czuł. Mam wrażenie, że problem z kupką mogą być po Bebiloniedodatkowo herbatka koperkowa, ciekawe czy da się oszukać
wracam do domu, Mały nakarmiony, na ramieniu u Taty, a teraz śpi przy dźwięku szumu fal - nagranie 10 godz.kamciaelcia, Sabina, marta258, mk83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLRF
no widzisz, najwazniejsze ze masz dobry humor i lepsze samopoczucie, nic dziwnego kobieta po ciazy tez chce wyglądac na poczatku widomo dobrze i elegancko a z czasem kobieco i sexy ! To naturalne, moje brwi kosmetyczki nie widzialy od hoho ale w ciazy ja sie nie maluje ani nie korzystam z uslug kosmetyczek, stawiam na 9 miesiecy natury jak najmniej chemiiale jak urodze malego to sie biore za siebie w miare mozliwosci i dojsciu do siebie po cc, jedyne co mnie ucieszy to jak spadnie mi waga i bedzie chociaz zblizona do mojej to bedzie moj najwieksy aukces
Little Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia, masz rację, ja się nawet lepiej czuję jak na spacer z wózkiem ubiorę sukienkę i rzęsy maskarą przelecę
co prawda pochodziłam po sklepach i nic ciekawego z ciuchów nie kupiłam, bo albo mi cena nie pasowała, albo bym źle w tym wyglądała po ciąży, cóż taki urok, jak się chce coś kupić to się nigdy nie znajdzie, jak nie ma kasy to w sklepach mnóstwo pięknych rzeczy
-
nick nieaktualnyJa tam tez powiedzialam, ze pojade na zakupy po ciazy jak bede wygladac tak jak sobie tego zycze w przeciwnym razie omijam sklepy odziezowe, a tak nawiasem mowic nie ciepier chodzenia po sklepach i mierzenia ubran meczy mnie to normalnie
wole mierzyc buty i kupowac torebki
-
Ewelina.Irl, gratuluję ślicznego maleństwa
Violett, trzymam kciuki za szybki i udany poród
Żabka, dobrze że Twój lekarz załatwił wszystko z tą drugą lekarką, teraz czekaj spokojnie do poniedziałku i wtedy bezpośrednio z nią umów się na cc i nareszcie będziesz spokojniejszażabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak kochana wiem, malo pocieszajacy fakt
ja ogolem jeszcze jak karmilam piersia to juz bralam tabletki anty to tez ten cykl mi sie juz regulowal, bo sa takie piksy co mozna brac jak sie karmi teraz tez mam zamiar je brac zanim zaloze wkladke na 5 lat , bo wiecej dzieci nie chce miec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny