WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj zrobilam lasagne na 2 dni czyli na wczoraj i dzisiaj i leze "bykiem" bo wczoraj caly dom posprzatalam i zrobilam pranie i zakupy takze pelen luzik teraz
Zakupy tez wczoraj zrobilismy z mezem to dzis wieczorem wstawie rosolek na jutro, i wieczorem wyjme filet z zamrazalnika na obiad na drugie danie i zrobie do tego warzywa na patelniei aurowke z kiszonej kapusty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, nawet mnie nie strasz, wcale za okresem nie tęskniłam.
jutro jedziemy do moich rodziców na obiad, to też będę mogła się odstrzelić,
bo znając życie ktoś mnie wyręczy w karmieniu to może i ominie mnie ulanie na własną bluzkę
mam cichą nadzieję, że po NAN będzie lepiej. Może te problemy z brzuszkiem to wina MM, a nie samych w sobie kolek??
sarcia, uwielbiam lazanię, chyba zrobię na dniach -
a ja się chwilę zdrzemnęłam - wiadomo, ze dłużej zasypiałam niż spalam, ale zawsze coś
pójdziemy raczej na działce posiedzieć i takie dotlenianie sie działa na mnie usypiajaco wieczorem-nabrałam sił na zapas
obiad zaliczyłam1/4 opak ptasiego mleczka
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spiesze doniesc ze dzisiaj o godzinue 0.25 przyszedł na świat Filip, 3630 g, 57cm, 10 pkt. Wczoraj caly dzień mial jak pisałam niskie tetno, wieczorem po 3 takim zaposie ktg lekarz z patologii kazal isc na porodowke na staly zapis ktg, lezalam tam 2h i decyzja ze tniemy, nie ma na co czekać. Ale niestety dopadly mnie komplikacje po znieczuleniu i morfinie, rzyganie, potworne zawroty głowy i trzesiawki, ogolnie koszmar. Alw już mnie pionizowali i poszłam nawet sie wykąpać wiec jest sukces troche. Maly odpukac grzeczny, je i spi.
Maz mega pomocny.
Pozdrawiamyżabka04, Madziuuuula, kamciaelcia, mysza0406, Broszka, Sabina, Bratek, Anulka01, mk83, agatia, Behemottka, stardust87, marta258, bisacz, violett, AJrin, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza dobrze, że dajesz znać. Trzymam kciuki za szybki powrót do domku.
Martta ogromne gratulacje!!!!!!!Wracaj szybko do siebie.
Żabka jak samopoczucie?
p.s. może rozpakujmy się tego samego dnia, Ty przez cc, a ja..niewiadomo nigdy:)żabka04, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF
jak dawalas bebilon to maly moze miec problem , bo moja corka po bebilonie tez wlasnie kiala zaparcia, kolki twarcy brzuch jak kamien, ulewanie, tylko 4, lata temu bylo cudowne mleko z firmy Gerber ktore naprawde bylo super, a traz widze ze juz go nie ma na polkach wcaleja tez na w razie w kupilam Nan pro 1 dla malego , mam nadzieje ze go uzywac niw bede musiala ale dla spokoju psychiki niech lezy w szafce
ja pierdziele...ale sie boje tej cesarki....staram sie oswoic z mysla ale ciagle siedze i mysle jak oni to zrobia czyndobrze zszyja czy bedzie wszysyko spoko strsszne to jestLittle Red Fox lubi tę wiadomość