X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko
    Czyli mężowi było bardzo bardzo źle z teściowa :)

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina mnie też, a na dodatek te stopy jak balony i w efekcie mało O mogę chodzić. A dzisiaj na mieście byłam 5 godzin co jest moim rekordem od 3 miesięcy.

Obiad w mojej ulubionej knajpce nawet średnio wypadł, bo najpierw bym zęba złamała, potem mi mucha do obiadu wpadła, a teraz mam taką zgage ze będę 2 dni do siebie dochodzić. Ehh...

Jeszcze muszę się teraz zmusić i posprzątać bo na wieczór przychodzą spoznieni goście urodzinowi i pewnie zjedzenia ciasta będę też żałować bo moja zgaga osiągnie monstrualne wymiary :(

Sabina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko
    Żal się żal
    Szkoda ze nie możemy tak sobie nawzajem pomóc

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta kochana ogromne, mega wielkie gratulacje :-D

Foxiku u nas Nan z Młodym się nie sprawdził, wiecr nie kupuję ;) Bebilon poleciła mi chrzestna prdiatra bo ma niezły skład (zresztą szukałam najbliższego enfamilowi) po szukałam z GOS/FOS i DHA.

Moja Niunia wypiła dzisiaj 150 ml mm, a najpierw opróżniła piersi. Nie ulała ani kropli, wyspalysmy się i lecimy na dwór.

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka dziś pierwszy raz zaczęłam myśleć, kiedy to się skończy, kiedy mały się urodzi :( niech się już zacznie :/

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem. Jak mały śpi to staram sie Was nadrabiać :) My dzisiaj sami i jak na złość mały sie ciagle budzi. Akurat wtedy gdy próbuje jeść robić pranie albo sikam ;) standard.
    Martta gratulacje!
    Żabka trzymam kciuki zeby wszystko poszło po Twojej myśli!
    Matko znowu sie budzi...

żabka04, martta lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta, gratulacje!! :)

A ja obudziłam sie czując sie chyba gorzej :(. Kurka wodna, zadzwonię do ginekolog, moze mam iść do lekarza?

martta lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja o porodzie to myślę już od tygodnia i bym chciała być już po. Mam nadzieje ze mnie lekarz nie będzie trzymał kolejne 3 tygodnie.

Jak we wtorek mam kolejną wizytę, a on w środę dyżur. Jak jeszcze nie urodze do tego czasu to go poproszę o masaż szyjki, a w środę o wywołanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta gratulacje!! ;)

Violett trzymam kciuki moze to juz. ;)

Nasz ssak musiał dostać smoczka, bo się za dużo ulewa a caly dzień mogłaby wisieć na cycku. ;)

martta lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka
    Może lepiej iść do lekarza byś miała po prostu siły Adaska urodzić :( ale to taka złośliwość losu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, wlasnie przeczytałam, ze tantum verde to niesterydowych lek przeciwzapalny, a tu u mnie one sa zabronione w ciazy, a szczególnie w trzecim trymestrze... :(

Nosz niech to *%#¥*+%%!!!! Zła jestem okrutnie :(. Po co to sie choleratwo musiało przyplątać? I skąd, jesli my w zasadzie w domu siedzimy? Zwariuje chyba ze zmartwienia. A martwię sie, ze mojego maluszka zarażę o porodzie :( :(. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 16:45

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, zadzwonię do ginekolog. Teraz jest 7:30 rano, pewnie jeszcze nie otwarci. A pózniej chyba siebie i męża zabiorę do lekarza :(

kamciaelcia lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam aż Mały się obudzi i ruszamy na spacer :)
    aż mi się nudzi taki spokojny dzisiaj jest :D

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin nieczynny. Cholera, sobota jest przeciez. Idę umówię siebie i męża do kliniki. Na szczęście Urgent Care ma zapisy na godziny... Moze ja panikuje, bo to tylko lekki ból gardła i kaszlłam co nieco, ale boje sie o dziecko po porodzie :(

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka idź nie czekaj. Lepiej dmuchać na zimne.
    Macioszczyczka fajnie masz ze chce smoka bo mój nie znosi :( zaraz ma odruch wymiotny i ryczy jakby go ze skory obdzierali :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas odruch wymiotny bywa po smoczku z aventu
    jakby był za długi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Gin nieczynny. Cholera, sobota jest przeciez. Idę umówię siebie i męża do kliniki. Na szczęście Urgent Care ma zapisy na godziny... Moze ja panikuje, bo to tylko lekki ból gardła i kaszlłam co nieco, ale boje sie o dziecko po porodzie :(

chora byłam idąc na cc za pierwszym razem w dodatku z oprycha na ustach...malutka była zdrowa
    ale tobie sił bedzie potrzeba

Behemottka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta, gratuluję urodzenia zdrowego Filipka :)

martta lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Zabko
    Czyli mężowi było bardzo bardzo źle z teściowa :)

Raczej tak bo powiedział że nie chce mnie denerwować skoro mam wytrzymać do wtorku najpóźniej.

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    dzięki Sarcia za odpowiedź ;)
    na początku jak dawałam bebilon to nic się nie działo, a niecały tydzień później się zaczęło. Objawy takie jak u Was. Myślałam że to wina kolek, przecież mają je też dzieci karmione piersią albo że brzuszek musi się przyzwyczaić. Zobaczymy jak będzie po NAN, jestem dobrej myśli. Nie chciałabym traktować własnego dziecka jak królika doświadczalnego i sprawdzać po kolei co nam spasuje :/
    Lrf tylko pamiętaj że mały brzuchol musi się przyzwyczaić do nowego mleka a z reguły mu to zzajmuje ok 3 tygodni więc jakby teraz po NAN było chwilowo źle to się nie zrazaj :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
‹‹ 2392 2393 2394 2395 2396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ