WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina mnie też, a na dodatek te stopy jak balony i w efekcie mało O mogę chodzić. A dzisiaj na mieście byłam 5 godzin co jest moim rekordem od 3 miesięcy.
Obiad w mojej ulubionej knajpce nawet średnio wypadł, bo najpierw bym zęba złamała, potem mi mucha do obiadu wpadła, a teraz mam taką zgage ze będę 2 dni do siebie dochodzić. Ehh...
Jeszcze muszę się teraz zmusić i posprzątać bo na wieczór przychodzą spoznieni goście urodzinowi i pewnie zjedzenia ciasta będę też żałować bo moja zgaga osiągnie monstrualne wymiarySabina lubi tę wiadomość
-
Martta kochana ogromne, mega wielkie gratulacje
Foxiku u nas Nan z Młodym się nie sprawdził, wiecr nie kupujęBebilon poleciła mi chrzestna prdiatra bo ma niezły skład (zresztą szukałam najbliższego enfamilowi) po szukałam z GOS/FOS i DHA.
Moja Niunia wypiła dzisiaj 150 ml mm, a najpierw opróżniła piersi. Nie ulała ani kropli, wyspalysmy się i lecimy na dwór.
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem jestem. Jak mały śpi to staram sie Was nadrabiać
My dzisiaj sami i jak na złość mały sie ciagle budzi. Akurat wtedy gdy próbuje jeść robić pranie albo sikam
standard.
Martta gratulacje!
Żabka trzymam kciuki zeby wszystko poszło po Twojej myśli!
Matko znowu sie budzi...żabka04, martta lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyNo ja o porodzie to myślę już od tygodnia i bym chciała być już po. Mam nadzieje ze mnie lekarz nie będzie trzymał kolejne 3 tygodnie.
Jak we wtorek mam kolejną wizytę, a on w środę dyżur. Jak jeszcze nie urodze do tego czasu to go poproszę o masaż szyjki, a w środę o wywołanie. -
nick nieaktualny
-
Ojej, wlasnie przeczytałam, ze tantum verde to niesterydowych lek przeciwzapalny, a tu u mnie one sa zabronione w ciazy, a szczególnie w trzecim trymestrze...
Nosz niech to *%#¥*+%%!!!! Zła jestem okrutnie. Po co to sie choleratwo musiało przyplątać? I skąd, jesli my w zasadzie w domu siedzimy? Zwariuje chyba ze zmartwienia. A martwię sie, ze mojego maluszka zarażę o porodzie
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 16:45
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Gin nieczynny. Cholera, sobota jest przeciez. Idę umówię siebie i męża do kliniki. Na szczęście Urgent Care ma zapisy na godziny... Moze ja panikuje, bo to tylko lekki ból gardła i kaszlłam co nieco, ale boje sie o dziecko po porodzie
chora byłam idąc na cc za pierwszym razem w dodatku z oprycha na ustach...malutka była zdrowa
ale tobie sił bedzie potrzebaBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:dzięki Sarcia za odpowiedź
na początku jak dawałam bebilon to nic się nie działo, a niecały tydzień później się zaczęło. Objawy takie jak u Was. Myślałam że to wina kolek, przecież mają je też dzieci karmione piersią albo że brzuszek musi się przyzwyczaić. Zobaczymy jak będzie po NAN, jestem dobrej myśli. Nie chciałabym traktować własnego dziecka jak królika doświadczalnego i sprawdzać po kolei co nam spasuje