WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:LRF
jak dawalas bebilon to maly moze miec problem , bo moja corka po bebilonie tez wlasnie kiala zaparcia, kolki twarcy brzuch jak kamien, ulewanie, tylko 4, lata temu bylo cudowne mleko z firmy Gerber ktore naprawde bylo super, a traz widze ze juz go nie ma na polkach wcaleja tez na w razie w kupilam Nan pro 1 dla malego , mam nadzieje ze go uzywac niw bede musiala ale dla spokoju psychiki niech lezy w szafce
ja pierdziele...ale sie boje tej cesarki....staram sie oswoic z mysla ale ciagle siedze i mysle jak oni to zrobia czyndobrze zszyja czy bedzie wszysyko spoko strsszne to jest
na początku jak dawałam bebilon to nic się nie działo, a niecały tydzień później się zaczęło. Objawy takie jak u Was. Myślałam że to wina kolek, przecież mają je też dzieci karmione piersią albo że brzuszek musi się przyzwyczaić. Zobaczymy jak będzie po NAN, jestem dobrej myśli. Nie chciałabym traktować własnego dziecka jak królika doświadczalnego i sprawdzać po kolei co nam spasuje -
nick nieaktualnyLeżę w łóżku.
Dostałam dwie nospy.
Ale mam fajną załogę normalni ludzie.
Rzeznik gin jest do 8 rano więc jak coś to zrobi cc.bo lubi.....
Ja mam brzuch jak skala jak chodzę więc lezakuje.
Czop dalej leci choć w mniejszych już ilościach ale za każdym razem przy wizycie w WC.
Magdziulla nie rób sobie jaj:-)
Fajnie by było urodzić w jednym terminie hihi
Dziś przeglądałem jakąś gazetę dla kobiet w ciąży.
A tam ze poród 13 to super wyjątkowa data?????
Junior tak mi się wierci że szok!
Madziuuuula, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia, Żabka, mam nadzieję, że będzie dobrze
w smaku różni się od Bebilonu, jest też od niego tańszy, ale Małemu chyba zasmakował i spokojnie po nim zasnął, choć teraz wydaje dziwne dźwięki przez sen - jakby się śmiał
a zdarzało się w ostatnim czasie, że budził się z krzykiem...
kamcia, nam problemy z brzuszkiem i kolki zaczęły się po wyjściu ze szpitala, a więc ok 23. sierpnia, gdzieś wyczytałam że powinno się mleko testować przez ok dwa tygodnie żeby stwierdzić czy pasuje dziecku czy nie, więc nie wiem czy dobrze zrobiłam trzymając go na bebilonie, bo czułam że coś może być nie tak
byłam dziś w kilku sklepach i nigdzie nie mogłam znaleźć pojemników na MM, takich okrągłych, obrotowych na 4 porcje. Takie na wyjście w sam raza w pepco jest nowa kolekcja ubranek z LISKAMI!
ale się powstrzymałam, bo mamy sporo ubranekżabka04, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Mamy lenia
Takiego mega lenia
I dziś spaceru jednak nie będzie
Piotruś smacznie śpi na mamusi i Szkoda budzić okruszka
ale boję się, że sama zasnę i się Bobas sturla i jakaś krzywda się stanie
ostatnio tak padliśmy, budzę się, a jego nie ma, sprawdzam podłogi, prawie na zawał fikłam i się okazało że go mąż do łóżeczka odłożył...stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lrf
Ja mam 1 taki pojemnik ale jak usiade na komputer to dokupie na allegro
Mam też pojedyncze
A pytam się o mleczko bo u nas nie ma nic co by mnie niepokoilo ale kupki -plastelinki są nadal a tego Z Emilka nie znałam
Jednak Filipek szybko brzuszkowo zareagował na mleczko. U nas ponad 2 tyg mały swoje dostaje
A mm nie znam ale na szkole rodzenia o bebilonie położne mówiły ze jest średni i ze brzydko pachnie (rybą ) jednak to brzuszek dziecka decyduje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Lrf
Ja chyba bym na zawał zeszła jak bym małego na sobie nie znalazła
W dzień go tak biorę
W dzień jest zasada ze jasno, głośno, śpimy inaczej
W nocy cicho, ciemno, nie rozmawiamy spanie tylko w kolysce
jeszcze opatulenie się wielkim kocem i pod niego termofor
W sumie jak sobie poczytałam opinie o Bebilonie to sporo było o zaparciach lub ulewaniu
Muszę Małemu znowu paznokcie obciąć - wczoraj był niespokojny, dziś mnie się nie chcejutro do dziadków, w poniedziałek na gimnastykę, musi się jakoś prezentować
-
nick nieaktualnyNo powinnam ale co zrobisz.
Cieszę się że masz takie przeczucie (wycaluje wirtualnie po powrocie ba szybciej po cc jak w łapki telefon złapie hahahha).
Twoje przeczucia zawsze się sprawdzają może Ty wróżka?????
Na szczęście jesteśmy już najbliżej mety a przeszliśmy dużo więcej stresu.
Pamiętasz????......
Już nie długo będę się cieszyć razem z wami:-)
Uciekam mąż z córką przyjechali.
Aaaaaa
Mąż wziął l4 pogonil teściowa z domu!
A jaki szczęśliwy rano jak dzwoniłam mówił że szampana pije z córką hahahah
Wariat zobaczymy jak da radę...
Do potem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 15:51
kamciaelcia, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny