WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Boże.
Wszystko mnie boli
tak jeszcze nie bolało. Młody strasznie napiera na dół, bolą krzyże, biodra, pachwiny 
Przepraszam. Musiałam się pozalic. Bo dziś mam naprawdę gorszy dzień i co chwilę chce mi się płakać
Ja tak wczoraj miałam od rana płakałam, szłam to myślałam że zostawię miednice i dopiero pójdę itd.
Tule jutro będzie lepszy nowy dzień ale ból no zostanie bo taki czas ciąży:-(
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyjdź z mojej głowykamciaelcia wrote:u nas odruch wymiotny bywa po smoczku z aventu
jakby był za długi
A tam na serio. W czwartek popatrzylam na smoczki i stwierdziłam.ze skoro są od 0 do 6msc to nie są małe. I wczoraj mąż odkupił z lovi. 0-3msc. I są krótsze. Dziś je wyparze
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ej.. Ale mi gin moja kazała ten tantum verde..Behemottka wrote:Ojej, wlasnie przeczytałam, ze tantum verde to niesterydowych lek przeciwzapalny, a tu u mnie one sa zabronione w ciazy, a szczególnie w trzecim trymestrze...

Nosz niech to *%#¥*+%%!!!! Zła jestem okrutnie
. Po co to sie choleratwo musiało przyplątać? I skąd, jesli my w zasadzie w domu siedzimy? Zwariuje chyba ze zmartwienia. A martwię sie, ze mojego maluszka zarażę o porodzie
. 
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiby wiem. I ten okres jest dla.Mnie bardziej komfortowy niż gdy prosiłam,żeby nie wychodził i bałam się tej skracającej szyjki. Ale chyba robię się już.zmęczona. I choć obawiam się porodu to.wolę.żeby się już zdarzyłożabka04 wrote:Ja tak wczoraj miałam od rana płakałam, szłam to myślałam że zostawię miednice i dopiero pójdę itd.
Tule jutro będzie lepszy nowy dzień ale ból no zostanie bo taki czas ciąży:-( -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wyjdź z mojej głowy

A tam na serio. W czwartek popatrzylam na smoczki i stwierdziłam.ze skoro są od 0 do 6msc to nie są małe. I wczoraj mąż odkupił z lovi. 0-3msc. I są krótsze. Dziś je wyparze
Ja z aventu mam 0-2 i jest długi
wiec lovi dominuje
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartta ogromne gratulacje, i nie ukrywam, że po cichu zazdroszczę Ci, że jesteś już po
Niech dzieciątko zdrowo rośnie.
Dużo u nas tych cc.
Weszłam w fazę oczekiwania, czytam Wasze perypetie poporodowe i czekam i jednocześnie nie dowierzam, że to już zaraz. Zaczynam być zmęczona moją ograniczoną fizycznością a jednocześnie mówię mężowi, że będzie mi brakować falującego brzuszka.
Dziś znowu przejrzałam torbę szpitalną, wyparzyłam smoczek i chyba mam wszystko gotowe.
Z objawów to u mnie zupełna cisza.
Behemotka zdrówka życzę.
Sabinko, Alinko, Magdziullo i wszystkie dziewczyny na ostatniej prostej, życzę rozpoczęcia akcji i lekkiego porodu.
Broszka trzymam kciuki za Twoje cc.
Świeżo upieczonym mamusiom życzę spokojnych nocy.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Behemottka, Broszka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wody mi odeszły.
nick nieaktualny, kamciaelcia, Jotc, nick nieaktualny, Anulka01, nick nieaktualny, Behemottka, nick nieaktualny, martta, Broszka, stardust87, agatia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bratek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bbeczka91, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia jakiś czas temu pytałaś czy zawsze odbija sie po mm. Dzis Antkowi sie nie odbiło. Czy to złe?
W domku jest zupełnie inny niż w szpitalu.. Dużo je i płacze. A ja sie martwię....
Ssał dzis pierś przez godzinę po czym wypił 40 ml mm, a po godzinie kolejne 30ml...
Czy to nie za dużo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[