WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Boże.
Wszystko mnie bolitak jeszcze nie bolało. Młody strasznie napiera na dół, bolą krzyże, biodra, pachwiny
Przepraszam. Musiałam się pozalic. Bo dziś mam naprawdę gorszy dzień i co chwilę chce mi się płakać
Ja tak wczoraj miałam od rana płakałam, szłam to myślałam że zostawię miednice i dopiero pójdę itd.
Tule jutro będzie lepszy nowy dzień ale ból no zostanie bo taki czas ciąży:-(Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:u nas odruch wymiotny bywa po smoczku z aventu
jakby był za długi
A tam na serio. W czwartek popatrzylam na smoczki i stwierdziłam.ze skoro są od 0 do 6msc to nie są małe. I wczoraj mąż odkupił z lovi. 0-3msc. I są krótsze. Dziś je wyparzekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Ojej, wlasnie przeczytałam, ze tantum verde to niesterydowych lek przeciwzapalny, a tu u mnie one sa zabronione w ciazy, a szczególnie w trzecim trymestrze...
Nosz niech to *%#¥*+%%!!!! Zła jestem okrutnie. Po co to sie choleratwo musiało przyplątać? I skąd, jesli my w zasadzie w domu siedzimy? Zwariuje chyba ze zmartwienia. A martwię sie, ze mojego maluszka zarażę o porodzie
.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ja tak wczoraj miałam od rana płakałam, szłam to myślałam że zostawię miednice i dopiero pójdę itd.
Tule jutro będzie lepszy nowy dzień ale ból no zostanie bo taki czas ciąży:-( -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wyjdź z mojej głowy
A tam na serio. W czwartek popatrzylam na smoczki i stwierdziłam.ze skoro są od 0 do 6msc to nie są małe. I wczoraj mąż odkupił z lovi. 0-3msc. I są krótsze. Dziś je wyparze
Ja z aventu mam 0-2 i jest długiwiec lovi dominuje
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartta ogromne gratulacje, i nie ukrywam, że po cichu zazdroszczę Ci, że jesteś już po
Niech dzieciątko zdrowo rośnie.
Dużo u nas tych cc.
Weszłam w fazę oczekiwania, czytam Wasze perypetie poporodowe i czekam i jednocześnie nie dowierzam, że to już zaraz. Zaczynam być zmęczona moją ograniczoną fizycznością a jednocześnie mówię mężowi, że będzie mi brakować falującego brzuszka.
Dziś znowu przejrzałam torbę szpitalną, wyparzyłam smoczek i chyba mam wszystko gotowe.
Z objawów to u mnie zupełna cisza.
Behemotka zdrówka życzę.
Sabinko, Alinko, Magdziullo i wszystkie dziewczyny na ostatniej prostej, życzę rozpoczęcia akcji i lekkiego porodu.
Broszka trzymam kciuki za Twoje cc.
Świeżo upieczonym mamusiom życzę spokojnych nocy.
Sabina, żabka04, Behemottka, Broszka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia jakiś czas temu pytałaś czy zawsze odbija sie po mm. Dzis Antkowi sie nie odbiło. Czy to złe?
W domku jest zupełnie inny niż w szpitalu.. Dużo je i płacze. A ja sie martwię....
Ssał dzis pierś przez godzinę po czym wypił 40 ml mm, a po godzinie kolejne 30ml...
Czy to nie za dużo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny