WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Według mnie zerowa, wczoraj I dziś to samo. Liczę że szybko się ich pozbędziemy młoda niby kilka raz takie akcje miała wprowadziłam jej na stale infacol i wszystko wróciło do normy. Teraz już Kubie też będę dawać plus probiotyk i będę się modliła aby minęło tak szybko jak córce. No bo dziś tylko godzinę spałam w nocy
to mi pozostaje trzymać za was kciuki
przy drugim dziecku na pewno masz wieksze pojecie ode mnie... -
nick nieaktualnyViolett gratulacje:-)
Dużo zdrówka.
Chętnie posłucham rad co do pionizacji
A jakis konkretnie lek przeciwbólowy prosić?
Mnie właśnie mamusia pocieszyla
Że jeszcze będę żałować że chce cc jak nie będę mogła się nachylenia do łóżeczka czy zrobić coś koło dziecka.
Opier.....lilam ja ze się myli wrrrrviolett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Violet gratulacje.
Agatia tez czytalam, ze to moze byc to, a najlepsze jest to, ze przy porodzie mial obnizone napiecie... I raczej jest z wiotkich dzieci...
Moja mama mowi, ze dzieci tak maja i ja juz zglupialamfakt na brzuszku podnosi czasem glowke ale po to zeby przelozyc... Sama juz nie wiem...
zabcia
a ja ci radzę nie przejmowac się tak bardzo bardzo
pewne rzeczy sa normalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett, gratuluję i dużo zdrówka
Mój Mały też zasnął
zastanawiam się nad tym klinem, Agatia, Ty go kładziesz na czy pod materacyk? bo ja mam pod materacykiem położone ręcniki i jest niby spadek, ale nie jestem przekonana czy to równo leży
skoro Maleństwo śpi, może i ja powinnam się udać na drzemkę?violett lubi tę wiadomość
-
Żabcia zwróć przy kontroli uwagę pediatrze, żeby dokładnie sprawdziła, czy to problemy napieciowe czy nie. Bo może nic się nie dziać
Jak z Młody cwiczylismy u rehabilitantki to mówiła, że B ma wzmożone napięcie od pasa w górę a słabe napięcie w buzi. Mówiła, że dzieci mogą mieć wzmożone napięcie w jednych partiach ciała, wiotkosc w innych.
Nie martw się na zapas, ale jak coś Cię martwi to konsultuj z lekarzem od tego jest. A w razie gdyby, to lepiej ćwiczyć dzidziola i szybko go wyprowadzić na prostą, niż zbagatelizowaćnie daj się i no stres
Violett ogromne GRATULACJE
Foxiku tak mam klin pod materacykiem.
Angela czy ten Infacol to probiotyk? Bez recepty? Bo u Liwki są bolesne bączki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 21:01
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Czy wasze malenstwa tez odchylaja glowke w tyl jak spia na boku? Czy to u nas jakis kolejny problem na horyzoncie?