X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia tu każdy może narzekać:)
    Nie masz nic na tą alergie? Może chociaż wapno?
    Kolanko przestanie w końcu boleć...a hemoroida wytep jakaś maścią. Ale narzekają do woli, to zawsze pomaga:)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka przerażający jest ten twój szpital. Trzymam kciuki za jak najszybsza cc i powrót do domu :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ta lekarka co mnie namawia do sn jest nie do przebicia.
    Jest porostu Uparta i nie odpuści.

Położna kazała jej powiedzieć że nie wyrażam zgody na sn i że się pod tym podpisze.
    Mówię że tak wczoraj powiedziałam że chce i już i nie ustapila tylko wynosiła do psychiatry.
    No niby ona taka jest.

Napisałam do mojego gina dam znać jak się odezwie.

Miłego dnia ja tu zdechnac dzisiaj.
    Tak gorąco.
    Na noc nam zamknęły pielęgniarki okna i klamki wyciagnely!!!!!
    Żeśmy się kisily na szczęście u mnie w pokoju jakąś awaria okna i nie mogła zamknąć.
    Czuję się jak w psychiatryku.

tym bardziej bedziesz miała to cc :) bo przecież ty nie wołasz o cięcie bo sie boisz, tylko masz wskazania ! niech sama idzie do psychiatry skoro boi sie wykonać operację ;)
    i nie podpisuj zgody na sn

a co do okien-u nas dowolność, my na noc zamykalyśmy, ale w dzien uchylone były, na noc wietrzenie obowiązkowe

narzekanie-skoro wczesniej było dobrze to taki stan niestety nie trwa wiecznie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! no to mamy weekendzik:) kto daje dziś czadu i się rozpakuje.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula przerwa??????
    Przed big pyk??????:-)

Ja się nie pisze tym bardziej i mocniej już zaciskam nogi.
    Nie cieszę się oby nie zapeszyc ale nadzieja matka głupich.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    Cześć! no to mamy weekendzik:) kto daje dziś czadu i się rozpakuje.
    Ja się zgłaszam na ochotnika, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie.
    Czekam w aucie już na męża, zaraz zobaczymy czy jakieś postępy są. :)

Nie mieszcze się w żadne buty,nawet japonki są na mnie za ciasne. Stopy jak balony mam 24/24 i powiedziałabym że to najgorsze na końcówce ciąży.

Rano byłam na ryneczku i każdy kto mnie widzi mowi ze chyba rodze na dniach, a ja ze nie na dniach ale na godzinach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 10:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odp Pana doktora: tak dzwoniłem pani dr obiecała że się zajmie panią po powrocie!!!!!!!!:-)

kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04

a tak wlasciwie to czemu sie tak strasznie upierasz na ta cesarke? Ze wzgledu na stan po operacji zeszlorocznej czy poprostu chcesz bo chcesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia chce bo się boję! Córkę przydusilam jak ja rodziłam sn. Na stan zdrowia obecnie i tez po tej operacji.

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko nogi na supeł do poniedziałku i czekaj na powrót lekarki :)
    Jak czytam o szpitalu, w którym leżysz to aż mi się wierzyć nie chce, jakaś masakra. Jak to klamki z okien? Jak leżałam w szpitalu to okno było otwarte 24h na dobę, położne same kazały otwierać. Na noworodkach też miałyśmy okno itwarte cały czas.

• Broszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuula jak Wam pykne w poniedziałek, ale na weekend też się nie pisze:P

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04

no to mazz to samo co ja, ja tez im blizej tym przestalam myslec sn bo sie panicznie zaczelam bac ze malemu cos sid stanie przy pprodzie sn , zwlaszcza ze 1 porod tez zakonczyl sie cc na cito a to bylo straszne dlatego cie rozumem.

zatem nogi na supel i czekaj do tego wtorku i oby sie pomyslnie rozwiazalo wszystko i to fadanie twojego gina na cos sie zdalo!!:) bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie dzis do dupy czuje....glowa mnie boli, poty mnie oblewaja, boli mnie zoladek i mi nie dobrze :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko to co piszesz jest chore..... Tzn ta lekarka jest chora... I ten szpital to jakaś katastrofa!!!
    Jak jest gdzieś ankieta napisz co Cie spotkało tam ....
    Patola :/

My juz czekamy na tatusia i do domu. Czuje dziwne bóle w brzuchu ale moje jelitka tez juz wołają o wypróżnienie wiec jeszcze troszkę :)
    Lekarz powiedział dzis do położnej "idź do swojej prywatnej pacjentki pogadaj z nia bo do domu nie chce iść" :D a ja sie po prostu bałam ze bez obecności meza sobie nie poradzę a rade poki co daje :P
    No i przyszła gadać... I tak godzinę siedziała. I juz wszystko wiem i wsparcie mam.
    Jest OK. Cieszę sie ze spotkałam tych ludzi po drodze całej ciazy i porodu.
    Juz w poniedziałek ściągam szwy.

żabka04, kamciaelcia, Sabina, Broszka, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały mnie tak pochłania ze nie mam jak was nadrobić ale wciąż śledzę pykanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chore dziewczyny chore.
    Ale ja się cieszę że jest oddział neatologiczny i się zajmą porządnie dzieckiem.

Szłam pewnie i szczęśliwa do szpitala bo wszystko było ugrane i tak dogadane.
    Nie fortunnie się stało że ta babka ma urlop.
    I nie muszę jej płacić bo gin tak powiedział.
    Oby do tego wtorku czy tam kiedy......

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasciwie to juz malo zostalo rodzacych wrzesniowek z tych co sie udzielaja, bo wiekszosc juz rozpakowana tak naprawde :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04

Z tym placeniem to jaja jakies, przeciez jestes w panstwowym szpitalu a nie na prywatce....

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już bym mogła pyknąć, tym bardziej, że moje dziecię to parę dni do przodu niż podaje suwaczek ze względu na szybką owulację, ale też na pewno nic z tego. Nic nie czuję. Wczoraj jedynie ciężki brzuch i niemiły ból glowy.
    Ja już sobie wręcz wkręciła wywoływanie w październiku 1 albo 2go.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie Sarcia.
    Mąż chciał mnie zabrać do prywatnej kliniki.juz nawet szukał wczoraj.
    Znalazł we Wrocka za 6tys i gdzieś jeszcze za 3,5 tys.
    Kazałam mu dać mi te pieniądze za poród sn a ja już je dobrze zainwestuje w dzieci.

Głupota płacić za cc bez przesady jakieś wytyczne są i trzeba ich się trzymać a kobieta komfort powinna mieć wybór również.

‹‹ 2388 2389 2390 2391 2392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ