X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia nie gniewam się.
    Rozumiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka powodzenia.
    Na pewno twój dzień:-)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Robotka powodzenia.
    Na pewno twój dzień:-)
    jeszcze kawkę sobie strzelę ;)

dziwne takie uczucie bo dwie córy urodziłam w terminie i po....ale wody odeszły mi przed samymi partymi, tu jest zupełnie inaczej:) wszystko jest inaczej

kamciaelcia, Bratek, Behemottka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filip urodził sie o 4:57. 62 cm i 3660 g przez cc na cito. Więcej opiszę jak będę miała okazję

Sabina, marta258, kamciaelcia, Broszka, żabka04, Anulka01, Bratek, alinka, stardust87, mk83, agatia, martta, Behemottka, violett, haneczka lubią tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jeszcze kawkę sobie strzelę ;)

dziwne takie uczucie bo dwie córy urodziłam w terminie i po....ale wody odeszły mi przed samymi partymi, tu jest zupełnie inaczej:) wszystko jest inaczej

Będzie dobrze.
    Każda ciąża jest inna:-)
    Życzę mega szybkiego PYK :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka powodzenia :)

Magdziuula dobrze że mały już z Tobą :) dochodz do siebie duzo sił dla Was :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziula
    gratuluje :) ale długi chłopaczek :) postawny :)
    i znów cc na cito :( najważniejsze ze mama i synuś maja sie dobrze!!!!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula, gratuluję zdrowego Filipka :)

Robotka, trzymam kciuki, to już tuż tuż i będziesz miała maleństwo :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robotka!!!!brawo
    trzymam kciuki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u nas naprawde dominuja ciecia cesarskie, wiekszosc na cito az nieprawdopodobne jakie prpblemy z porodami maja kobiety w naszychczasach, az sama sie nad tym zastanawiam bo ja tez przypadek cesarki na cito i teraz kolejnej za 26 dni o.O

niemniej jednak najwazniejsze ze szystko z dziecmi i Mamusiami w porzadeczku :)

Gratulacje dla nowych Mamusiek !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka

Kurde masz w sobie mega stoicki spokój mi jak by odeszly wody to juz dawno bym siedzialamna porodowce, chociaz po 1 porodzie probach sn wiem ze od odejscia wod domporodu to i 12 godzin minqc moze :)

P.s ja sie umowilam z synkiem, ze nie ma robic zadnych akcji z zaskoczenia mamy uuz wsystko ustalone to niech teraz rosnie, siedzi i spokojnie czeka az zapukaja do jego domku i otworza mu drzwi :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Robotka

Kurde masz w sobie mega stoicki spokój mi jak by odeszly wody to juz dawno bym siedzialamna porodowce, chociaz po 1 porodzie probach sn wiem ze od odejscia wod domporodu to i 12 godzin minqc moze :)
    ja to taki typ jestem;) ale nie powiem bo przy pierwszym porodzie pojechałam dość szybko a tam tylko rozwarcie na 2 palce;)
    ok mążpojechał po moją mamę i jadę, doczytałam że trzeba monitorować tętno dziecka bo już nie jest chronione przez pęcherz płodowy i jakoś się wystraszyłam. jedno jest pewne, niebawem urodzę;)

kamciaelcia, Broszka, żabka04, Sabina, stardust87 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula super! Gratuluję:-)

• Broszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuula gratulacje!:) Dochodz teraz szybciutko do siebie:)

Robotka kciuki zaciśnięte! U Ciebie spokój bo jesteś weteranka jeżeli chodzi o poród. Oby poszło sprawnie:)

A ja póki co jestem przerażona szpitalem. Nadal siedzę na korytarzu bo nie mają dla mnie łóżka. Ale to nic. Jak tu przyszliśmy powitaly nad krzyki z porodowki a jedna dziewczyna po porodzie zasłabła w toalecie...krzyki są nadal i jakoś to pozytywnie nie nastraja:P do tego ruch jak w spozywczaku.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka

wbrew pozorom porodowka to najbardzej emocjonalny oddzial w szpitalu :) i ten kto odzik sn wie ze ten krzyk wydowbywa sie nie wiadomo skad o.O ja tez wrzeszczalam jak oszalala a moj maz mi opowiadaj ze babka xo z kroplowka chodzila to mowi ze taka blada i wystraszo a byla jakby pasc miala, wcale sie nie dziwie bo na te moje wrzaski to naet moja siora z mezem przez twl nie gadala bo sie wystraszyla :d

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka

jedz, jedz do tego szpitala nie ma co zwlekac, faktycznie akcja serca, tetno musi byc monitorowane po odejsciu wod zwlaszcza jesli nie pojawiaja sie skurcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie uczulali, ze przy odejściu wód lepiej jechać , bo może są zdarYc wypadbiecie pepowiny. I tak miala dziewczyna z mojego wątku. Lekarka wzięła ja na samolot i nagle reka w krocze, krzyk, w ciągu kilku minut cc.
    Nie chce straszyć. Po prostu pisze że nas uczulali żeby po odejściu wód nie szarzowac

Bratek, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin mówił że od odejścia wód mam 2h na dojechanie do szpitala.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu gratulki!
    Robotka powodzenia! Trzecie to powinno same juz wyskoczyć ;)
    Zabko mam nadzieje ze u twojej współlokatorki wszystko sie dobrze skończy a Ty sie nie denerwuj :*

My dziś wyjechaliśmy wózkiem na taras... na 3 min bo młody darł sie jak opętany ;) Zamiłowanie do gondoli ma po starszym bracie. Dopóki nie przerzuciliśmy sie na spacerówkę to wyprawy były istnym koszmarem.
    Młody dalej preferuje tylko i wyłącznie spanie na brzuchu wiec ze strachu przed nockami zakupiłam monitor oddechu. Mam straszna obsesje na tym punkcie.

żabka04 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas chyba jednak nie kolki :/ albo coś mu nie posłużyło albo nietolerancja na laktoze albo nie dojrzałość jeszcze układu? jak nie będzie poprawy to wizytę u pediatry będziemy mieli szybkiej niż planowałam

‹‹ 2400 2401 2402 2403 2404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ