WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Robotka powodzenia.
Na pewno twój dzień
dziwne takie uczucie bo dwie córy urodziłam w terminie i po....ale wody odeszły mi przed samymi partymi, tu jest zupełnie inaczej:) wszystko jest inaczejkamciaelcia, Bratek, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Filip urodził sie o 4:57. 62 cm i 3660 g przez cc na cito. Więcej opiszę jak będę miała okazję
Sabina, marta258, kamciaelcia, Broszka, żabka04, Anulka01, Bratek, alinka, stardust87, mk83, agatia, martta, Behemottka, violett, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:jeszcze kawkę sobie strzelę
dziwne takie uczucie bo dwie córy urodziłam w terminie i po....ale wody odeszły mi przed samymi partymi, tu jest zupełnie inaczej:) wszystko jest inaczej
Będzie dobrze.
Każda ciąża jest inna:-)
Życzę mega szybkiego PYK -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde u nas naprawde dominuja ciecia cesarskie, wiekszosc na cito az nieprawdopodobne jakie prpblemy z porodami maja kobiety w naszychczasach, az sama sie nad tym zastanawiam bo ja tez przypadek cesarki na cito i teraz kolejnej za 26 dni
niemniej jednak najwazniejsze ze szystko z dziecmi i Mamusiami w porzadeczku
Gratulacje dla nowych Mamusiek !!! -
nick nieaktualnyRobotka
Kurde masz w sobie mega stoicki spokój mi jak by odeszly wody to juz dawno bym siedzialamna porodowce, chociaz po 1 porodzie probach sn wiem ze od odejscia wod domporodu to i 12 godzin minqc moze
P.s ja sie umowilam z synkiem, ze nie ma robic zadnych akcji z zaskoczenia mamy uuz wsystko ustalone to niech teraz rosnie, siedzi i spokojnie czeka az zapukaja do jego domku i otworza mu drzwi -
sarcia123 wrote:Robotka
Kurde masz w sobie mega stoicki spokój mi jak by odeszly wody to juz dawno bym siedzialamna porodowce, chociaz po 1 porodzie probach sn wiem ze od odejscia wod domporodu to i 12 godzin minqc moze
ok mążpojechał po moją mamę i jadę, doczytałam że trzeba monitorować tętno dziecka bo już nie jest chronione przez pęcherz płodowy i jakoś się wystraszyłam. jedno jest pewne, niebawem urodzękamciaelcia, Broszka, żabka04, Sabina, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziuuula gratulacje!
Dochodz teraz szybciutko do siebie:)
Robotka kciuki zaciśnięte! U Ciebie spokój bo jesteś weteranka jeżeli chodzi o poród. Oby poszło sprawnie:)
A ja póki co jestem przerażona szpitalem. Nadal siedzę na korytarzu bo nie mają dla mnie łóżka. Ale to nic. Jak tu przyszliśmy powitaly nad krzyki z porodowki a jedna dziewczyna po porodzie zasłabła w toalecie...krzyki są nadal i jakoś to pozytywnie nie nastraja:P do tego ruch jak w spozywczaku. -
nick nieaktualnyBroszka
wbrew pozorom porodowka to najbardzej emocjonalny oddzial w szpitalui ten kto odzik sn wie ze ten krzyk wydowbywa sie nie wiadomo skad
ja tez wrzeszczalam jak oszalala a moj maz mi opowiadaj ze babka xo z kroplowka chodzila to mowi ze taka blada i wystraszo a byla jakby pasc miala, wcale sie nie dziwie bo na te moje wrzaski to naet moja siora z mezem przez twl nie gadala bo sie wystraszyla :d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie uczulali, ze przy odejściu wód lepiej jechać , bo może są zdarYc wypadbiecie pepowiny. I tak miala dziewczyna z mojego wątku. Lekarka wzięła ja na samolot i nagle reka w krocze, krzyk, w ciągu kilku minut cc.
Nie chce straszyć. Po prostu pisze że nas uczulali żeby po odejściu wód nie szarzowac
Bratek, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu gratulki!
Robotka powodzenia! Trzecie to powinno same juz wyskoczyć
Zabko mam nadzieje ze u twojej współlokatorki wszystko sie dobrze skończy a Ty sie nie denerwuj :*
My dziś wyjechaliśmy wózkiem na taras... na 3 min bo młody darł sie jak opętanyZamiłowanie do gondoli ma po starszym bracie. Dopóki nie przerzuciliśmy sie na spacerówkę to wyprawy były istnym koszmarem.
Młody dalej preferuje tylko i wyłącznie spanie na brzuchu wiec ze strachu przed nockami zakupiłam monitor oddechu. Mam straszna obsesje na tym punkcie.żabka04 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny