WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabko
to nie mialo zabrzmiec jak reprymenda, nie gniewaj sie :)ja po prostu juz mam w ostatnim czasie tyle stresu zwiazanego w sumie z calym porodem i wszystkim ze z nerwow mam nole zoladka i jeszcze jak takie nowiny czytam to juz w ogole sie stresuje:(
a wiadomo ze jak wy lezycie razem na sali to mimo wszystko Ciebie to dotknie bo lezysz na lozku obok -
nick nieaktualnyKsosia, mój jak je zbyt łapczywie to ulewa. Spróbuj robić Antosiowi przerwy. Ja robię 2-3, na ramię, odbeknie i znowu daję jeść. Staram się nigdy nie podawać butli gdy bardzo płacze
w końcu usnął, wypił co prawda mniej mleczka, ale po 8:00 zjadł więcej niż zwykle, więc obudzi się pewnie szybciej, albo wtedy będzie prosił o więcej. Póki co zrobiłam make-up i włosy i zaraz będziemy się zbierać do dziadkówprawdopodobnie czeka mnie luźniejsze po południe, bo Mały nie dość że będzie rozpieszczany to mam obiecane wyręczenie w przewijaniu i karmieniu
-
nick nieaktualnyA do mnie tescie maja przyjsc na rosol za godzine siec juz wsztstko nazykowalam i jeszcze tylko makaron ugotuje a pozniej my do nich jedziemy na grilla popoludniem i jakos niedziela zleci, odpekac ten tydzien , przezyc kolejny weekend a w poniedzialek za tydzien juz wizyta, no ciekawa jestem co tam u smerfa slychac i jaki jest juz duzy
-
nick nieaktualny
-
a dziś - pewnie z okazji niedzieli - i Piotrus troszke pomarudził, ale - jesli instynkt mnie nie myli - właczyło mu się marudzenie - wymuszanie
i matka stara się nie dać dziecku hihi
jutro mamy pierwszego pourodzeniowego gościa, przyjezdza starsza siostra męża (ta ktora mniej lubie) -
Miśka, śliczną masz córeczkę
Sabina, Sarcia, jeszcze nas z brzuszkami trochę zostało, myślę że niektóre z nas wskoczą nawet na październik, więc przez kilka tygodni tematy typowo ciążowe jeszcze będą nas dotyczyćSabina, Miśka*** lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dziś chyba mój dzień
o 8:30 odeszły mi wody, na razie bóli brak więc powoli się ogarniam do szpitala.
proszę o kciukiżabka04, alinka, Sabina, marta258, kamciaelcia, Broszka, Anulka01, Bratek, inzynierka, stardust87, mk83, agatia, Behemottka, violett, haneczka lubią tę wiadomość