WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny1:0 dla mnie!
Mały ssał pierś, ale cos dużo mi ulewa ....
To normalne..?
Dziekuje ślicznie za wsparcie!
stardust87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kamciaelcia, Broszka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabko
to nie mialo zabrzmiec jak reprymenda, nie gniewaj sie :)ja po prostu juz mam w ostatnim czasie tyle stresu zwiazanego w sumie z calym porodem i wszystkim ze z nerwow mam nole zoladka i jeszcze jak takie nowiny czytam to juz w ogole sie stresuje:(
a wiadomo ze jak wy lezycie razem na sali to mimo wszystko Ciebie to dotknie bo lezysz na lozku obok -
nick nieaktualnyKsosia, mój jak je zbyt łapczywie to ulewa. Spróbuj robić Antosiowi przerwy. Ja robię 2-3, na ramię, odbeknie i znowu daję jeść. Staram się nigdy nie podawać butli gdy bardzo płacze
w końcu usnął, wypił co prawda mniej mleczka, ale po 8:00 zjadł więcej niż zwykle, więc obudzi się pewnie szybciej, albo wtedy będzie prosił o więcej. Póki co zrobiłam make-up i włosy i zaraz będziemy się zbierać do dziadków
prawdopodobnie czeka mnie luźniejsze po południe, bo Mały nie dość że będzie rozpieszczany to mam obiecane wyręczenie w przewijaniu i karmieniu
-
nick nieaktualnyA do mnie tescie maja przyjsc na rosol za godzine siec juz wsztstko nazykowalam i jeszcze tylko makaron ugotuje a pozniej my do nich jedziemy na grilla popoludniem i jakos niedziela zleci, odpekac ten tydzien , przezyc kolejny weekend a w poniedzialek za tydzien juz wizyta, no ciekawa jestem co tam u smerfa slychac i jaki jest juz duzy
-
nick nieaktualny
-
a dziś - pewnie z okazji niedzieli - i Piotrus troszke pomarudził, ale - jesli instynkt mnie nie myli - właczyło mu się marudzenie - wymuszanie
i matka stara się nie dać dziecku hihi
jutro mamy pierwszego pourodzeniowego gościa, przyjezdza starsza siostra męża (ta ktora mniej lubie) -
Miśka, śliczną masz córeczkę

Sabina, Sarcia, jeszcze nas z brzuszkami trochę zostało, myślę że niektóre z nas wskoczą nawet na październik, więc przez kilka tygodni tematy typowo ciążowe jeszcze będą nas dotyczyć
nick nieaktualny, Miśka*** lubią tę wiadomość

-
dziewczyny dziś chyba mój dzień

o 8:30 odeszły mi wody, na razie bóli brak więc powoli się ogarniam do szpitala.
proszę o kciuki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, marta258, kamciaelcia, Broszka, Anulka01, Bratek, nick nieaktualny, stardust87, nick nieaktualny, agatia, Behemottka, nick nieaktualny, haneczka lubią tę wiadomość

[