WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela ej ej ej co to za negatywne myślenie. Niedojrzałosc nie jest Twoją winą i tak samo reagował by Kubuś na mm. Liwka też ma bączki bolesne i po moim i po mm (mimo zmiany) więc to niedojrzalosc. Nic jej nie podaję, musimy przeczekać i tyle
Wiem że po mm nie było by lepiej nawet myślę że mogło być gorzej bo zanim dobrala bym dobre to też by minęło No I jest też Ciężko strawne. -
Kurka, już mi się Wasze wpisy mylą
Pomieszałam dwie osoby
Przepraszam. Może jeszcze dośpię z godzinkę to mi się głowa otworzy bardziej
Wpis "pomieszany" usunęłam, żeby nikt się nie musiał drapać po głowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 17:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Broszka wrote:Agata podziwiam Cię że tak świetnie sobie radzisz!
ale łatwo nie jest.
Mój synek wrócił z działki, ugryziony w buzię przez rowieśniczkę. Wkurzyłam siętata z kumplem piją piwo, babka dzieci doglada, a dzieci robią co chcą. A moje jest workiem treningowym. Zakazalam spotkań przez jakiś czas. Mój synek po tych spotkaniach jest nieznośny bo naśladuje tą dziewczynkę. Ech masakra...
-
Angela89 wrote:Kuba ma coś wspólnego z Martyną, uwielbia spać na brzusiu, teraz to idealna pozycja na bóle brzusia. Martyna już w szpitalu tak spała wtedy saturacje miała idealną. Niech śpi najważniejsze że nie płacze.
Pozycz trochę tego zapałuPiotruś ma coś wspólnego z Emilka
absolutnie nie daje się położyć ma brzuszku
szał i krzyk. Przemieszcza się (śmiejemy się ze prędzej będzie raczkowal niż leżał )
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pozycz trochę tego zapału
Piotruś ma coś wspólnego z Emilka
absolutnie nie daje się położyć ma brzuszku
szał i krzyk. Przemieszcza się (śmiejemy się ze prędzej będzie raczkowal niż leżał )
Dzieci mnie zaskakują że mimo są różni to i tak ich dużo łączy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam dosyć tego szpitala.
Podeszła do nas (siedzialysmy we cztery) położna i temat się rozkrecil powikłań po porodzie.
Wiecie co nasluchalam się o kp i mm jakie to dzieci będą jak karmisz mm a nie kp.
Ale dziś to co usłyszałam to miałam ochotę śmiać się prosto w oczy.
Cc to wymysł i wygoda kobiety.
Dziecko po cc jest głupie!!!!!!!!
Bo przy sn dziecko jest inne łapie powietrze płuca wyksztalca,glowka przechodzi przez kanał to uciska komórki mózgowe ble ble ble
Następna zwolenniczką sn.
Oczywiście mnie nie przekonała hihi -
Dziękuję Kamcia:)
Agatia pewnie że przykre bo nie tak powinno być, ale myślę że w dłuższej perspektywie wyjdzie Ci to na dobre. Dzieciaki będą miały szczęśliwa mamę a co za tym idzie one też beda szczęśliwe. A jeżeli tatuś jest nieodpowiedzialny...cóż...może kiedyś zmadrzeje i zrozumie swój błąd.
Zabko bardzo współczuję...co to za szpital, obym ja na takie pielegniarki nie trafiła...bo położne są tu cudowne, naprawdę. -
nick nieaktualnymy wróciliśmy od dziadków
już dawno nie jadłam tak dobrego obiaducoś bardziej wyszukanego niż ekspresowe mięso lub warzywa na patelnie z kuskusem. Malutki jak nie spał to okrutnie płakał przez brzuszek. Udało się nam jednak pójść na spacer po wsi, teraz sobie drzemie, choć wierci się i stęka przez sen, obym zjadła kolację i na szybko ogarnęła prysznic.
Od znajomych znowu dostaliśmy worek zabawek, tak więc póki co mamy zapas. Nic nie kupuję, wolę żeby miał mniej niż żeby się walały po całym mieszkaniu, a połową nawet się nie bawił. Moja Mama nawet znalazła przytulankę, którą dostałam na pierwsze urodziny, teraz Filip ją dostanie
mam nadzieję Was nadrobić, mamy nowe dzidziusie?