WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jotc, bisacz - ogromne gratulacje!!!
Behemotka - to nie tak że w Polsce zabierają, to zależy od szpitala. Huberta wyjęli ze mnie o 22.05 a od 22.30 już był ze mną 24h/dobę.
Ksosia - u mnie zdejmowali w 8 dobie po ccBehemottka, violett lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wrześnióweczki. W ten weekend to nam prawdziwie obrodziło. Mam wręcz wrażenie, że już niewiele zostało nas zapakowanych.
W ramach pomocy Ksosi w tworzeniu listy na 1. stronę pomyślałam, że wyślę też Wam moje wypociny, bo na prawdę ciężko ogarnąć te wszystkie porody, szczególnie, gdy wraca się tu po weekendzie z rodzinką.
Mam zaszczyt przedstawić nasze nowo narodzone dzieciaczkiGratuluję wszystkim nowym mamusiom!!!
Jeśli pominęłam któreś maleństwo, dajcie znać.
Macioszczyczka - 09.09.2016 , 13:47, Hania, 3540 g, 55 cm, sn
Ewelina.Irl- 09.09.2016, 23:54, Lena, 3270g
violett - 10.09.2016 ,14:07, Jaś, 3700 g, 58 cm , cc
martta- 10.09.2016, 0:25, Filip, 3630 g, 57 cm, 10 pkt, cc
bisacz- 11.09.2016, 7:35, Leon, 4000 g, 56 cm, sn
Madziuuuula- 11.09.2016, 4:57, Filip, 3660 g, 62 cm, cc
Jotc- 11.09.2016, 17:15, Franek, 2600 g, 51 cm, 10 pkt , sn
Edit. O Ewelina urodziła też.Przegapiłam. Gratulacje Ewelcia i opowiadaj coś, bo sto lat Cię tu nie było.
Córcia zazdrosna, że daje popalić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 08:56
żabka04, Little Red Fox, Behemottka, violett, Sabina, LewandowskaAnna, bbeczka91, mk83, marta258, Magdziulla, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia co w przypadku kiedy wzięłam insulinę?
Robią cc??????
Po jakim czasie od podania dawki?????
Wiesz coś?????
Kuźwa następna wredna pielęgniarka ma dziś dyżur i mnie opr dlaczego dałam insulinę skoro ma być cc?
Wrrrr
A jedną mówiła ta z tych dobrych że dają porostu inne leki że insulina nie robi problemu przy cc.
Masz tu mądrym.
Haneczka brawo.
Ksosia ogarniaj stronkę nr 1 nawet siebie tam nie wpisałas. -
żabka04 wrote:Kamcia co w przypadku kiedy wzięłam insulinę?
Robią cc??????
Wiesz coś?????
Kuźwa następna wredna pielęgniarka ma dziś dyżur i mnie opr dlaczego dałam insulinę skoro ma być cc?
Wrrrr
A jedną mówiła ta z tych dobrych że dają porostu inne leki że insulina nie robi problemu przy cc.
Masz tu mądrym.
Haneczka brawo.
Ksosia ogarniaj stronkę nr 1 nawet siebie tam nie wpisałas.
ja miałam tylko te nocną i ostatnia dawka wieczorem...moze pytaj lekarza, bo połozne to skąd maja wiedzieć ? ona nie lekarze -
Broszka, trzymam mocno kciuki za Ciebie dzisiaj!
Która jeszcze dzisiaj rodzi?Czuję, że będą niespodzianki!
Jak tak sobie analizowałam posty dziewczyn, które teraz urodziły, to mam wrażenie, że coś przeczuwały normalnie.(wybaczcie, że piszę w 3. osobie;))
Bisacz jeszcze o 17:30 w sobotę pisała, że z objawów, to u niej zupełna cisza, ale mimo wszystko przejrzała jeszcze raz torbę, wyparzyła smoczek, a o 7:35 następnego dnia miała już przy sobie Leonka.
Jotc w sobotę o 17:54 pisała, że położyła pod prześcieradłem podkład, a już o 23:00 tego samego dnia zaczęły się jej lać wody po nogach i też już tuli swojego Franka.
Madziuuuula w sobotę przed południem pisała, że mogłaby już pyknąć, że urodzi "niewiadomo nigdy", albo, że poród wywołają u niej w październiku, a o 17:39 odeszły jej wody i ma już Filipka po drugiej stronie brzuszka.
Fajnie się czyta te Wasze historie, ciekawe jaka będzie moja tym razem.Też już po cichu nie mogę się doczekać. Od 2 dni mam już bolesne skurcze, łupie mnie w podbrzuszu, w krzyżu, jestem niespokojna, męczę się strasznie sama ze sobą. Może coś się urodzi przed tym 23.09.
Behemottka, kamciaelcia, mk83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kamcia co w przypadku kiedy wzięłam insulinę?
Robią cc??????
Wiesz coś?????
Wrrrr
Masz tu mądrym.
Haneczka brawo.
Ksosia ogarniaj stronkę nr 1 nawet siebie tam nie wpisałas.
Ksosia mi napisała, że jak wróci do domku to ogarnie na spokojnie. Wszystko jej na bieżąco wysyłam, więc spokojnie, o żadnej z Nas nie zapomnimy.
Żabka, czy ja dobrze rozumiem, że będziesz maiła dzisiaj cc?żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haneczka, ja codziennie zwarta i gotowa! Henna, paznokcie i włosy - check! Torby już wozimy w bagażniku
Nawet się ogoliłam po brazylijsku, chociaż kazali nie, ale jakoś tak mi głupio iść na buszmenkę. Udało się bez zacięć
Pojawia mi się coraz więcej mleka, ale nie wiem, czy to jakiś znak, czy raczej reakcja na literaturę fachową, którą czytam chyba w nadmiarze
Chociaż... chciałabym jeszcze ze dwa dni przeczekać, żeby M. już zupełnie wydobrzał. Jak na niego dzisiaj patrze, to już chłop wraca do zdrowia.haneczka lubi tę wiadomość
-
Żabka, rozumiem. Czułam podświadomie, że Cię tam wymęczą. Pamiętam, że nawet się cieszyłaś, że idziesz do szpitala, że zaraz 39 tydzień i będą Ci robić cc, a tu dupa. A jeszcze się nasłuchałaś jakichś głupich wywodów o cc.
Grr
Córeczka Cię odwiedza tam?żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Żabka, rozumiem. Czułam podświadomie, że Cię tam wymęczą. Pamiętam, że nawet się cieszyłaś, że idziesz do szpitala, że zaraz 39 tydzień i będą Ci robić cc, a tu dupa. A jeszcze się nasłuchałaś jakichś głupich wywodów o cc.
Grr
Córeczka Cię odwiedza tam?
Tak przyjeżdża z tatusiem.
Cieszyłam się bo wierzyłam że jest tak ugrane na pewniaka
Ahhhhhhhh
Co raz bardziej mi to lata i się nie podoba.
Czekam do 12:30 na tą babkę jak nie przyjedzie to jej poszukam i z nią pogadam. Bo na co będę czekać i ile?