WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Leon przyszedł na świat w niedzielę o 7.35
Poród sn, 4kg, 56cm
Pozdrawiam i do późniejsarcia123, marta258, Behemottka, kamciaelcia, agatia, żabka04, mk83, Broszka, Ksosia, inzynierka, Sabina, haneczka, stardust87, violett, LewandowskaAnna, Anulka01, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJotc, Bisacz gratulacje!!!
Violet trzymam kciuki za maleństwo.
U nas kolejny cięzki dzień, ale idziemy do przodu, uczymy się siebie w dalszym ciągu.
Bardzo lubię gdy jesteśmy sami, lezymy w łóżu i patrzymy na siebie, przytulamy. Niestety dzis był armagedon odwiedzin i nie bylo nam dane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 01:55
Broszka, bisacz, Sabina, violett lubią tę wiadomość
-
Bisacz gratulacje!
A ja nie mogę spać...nie dość że gorąco to mamy na sali maluszka który non stop płacze a biedna mamuska widzę że już ledwo daje radę
Za dobrze spałam poprzednia noc i za mało jestem zmęczona.
Jutro odezwę się pewnie dopiero jak dojdę do siebie:)bisacz, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i dzien dobry!
Mamusie gratuluje Wam!!!
Jest nas coraz wiecej NK - Nocnych karmiących i coraz mniej NB - nocnych Brzuchatek
Juz mnie zżera jak to bedzie gdy wszystkie sie rozpakuja
Tym czasem dzis w nocy wstałam 3 razy. Teraz tatuś śpi z synkiem a ja ściągam pokarm:)
Szukam sposobu na najlepsze przechowywanie. -
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Bisacz, pierwszy czterokilogramowy bobasek! Gratulacje!!! Kochany kluseczek
. Mną chyba hormony targają, bo każda wiadomość o nowym pyknięciu sprawia mi gigantyczna radość
.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie,mod ostatnich kilku dni budze sie w nocy bo czuje normalnie jak ze mnie leci jakis wodnisty sluz ! Nie biore zadnych lekow dopochwowo wiec nie wiem skad to.... takie uczucie ciepla sie pojawia i czuc zemcos leci jak ie do wc ro na wladce oprocz malej ilosci wodnistego sluzu wiece nic nie ma hmmm a moze to nie ttzymanie moczu ? Kurde, zglupiec mozna..nie wiem co myslec na ten temat... miala z was ktoras tak, bo juz sie martwicmzaczelam
-
nick nieaktualnyBisacz gratulacje!!!!
Idziemy jak burza:-)
Ja po ciężkiej nocy.
Przyjęli z IP do naszej sali dwie dziewczyny.
I te dwie urodziły.
Jedna kopla dwa razy podczas porodu położna ma problemy z oddychaniem i nie może się wyprostować.
Dostała kopniaka porządnego w przepone i kręgosłup.
Dziewczyna tak zaaregowala podczas bólu i stwierdziła że nie będzie rodzic bez znieczulenia.
Spalam tylko 3h, dostałam skurcze łydek jestem nie tomna
Ja już po śniadaniu swoim.
Idę się kąpać i chyba będę odsypiac te nockę.
Odezwę się jak coś będę wiedzieć.
U mnie księżyc wczoraj dawał w okna prawie pełny był.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 06:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Po jakim czasie usuwalyscie szwy po Cc?
Ja dzis ściągam i mysle czy nie za wczesnie(?) 4-5 doba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 07:30