WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja kurde sie oparzylam mozna to czyms smarowac raczej to 2 jak nie 3 stopien. Szit.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b97660ba1eca.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam jak was nadrobić a już z wami pisać.
Mały siedzi na cycku caly czas potem mm istna bieganina.
Ja wykorzystałam chwilę i zadzwoniłam do przychodni w sprawie synka i jego pupy bo to normalnie masakra co widzę
Ale nie ważne spieszę z dobrą nowina'!!!!!!!
Męża wysłałam do przychodni z dokumentami bo tak się dogadałam z babka po to żeby szybko widzieć się z położna i pediatra (nie mamy pesel dziecka) i mąż musiał podać imię syna!!!!!
Wybraliśmy: Robert Andrzej
Oficjalnie mój junior ma imię
Ksosiu jeśli będziesz uzupełniać pierwsza stronę proszę dopisz mojego RobertoAJrin, Behemottka, mk83, haneczka, Bratek, stardust87, violett, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy po karmieniu, zaraz ruszamy na spacer, tylko ogarnę listę zakupów dla męża. Mamy umowę, że dziś maluję paznokcie i biorę kąpiel, a on się dzieckiem zajmuje
wybiorę więc najdłużej schnący lakier
u nas została ostatnia paczka pampersów zerówek, więc prawdopodobnie przerzucimy się na jedynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 16:29
-
nick nieaktualny
-
Kamcia dzieki.
Jutro bede z rana na ktg w szpitalu wiec sie podpytam. Na szczescie to mniejsza powierzchnia niz u ciebie. Kurde zachcialo mi sie piekarnik dzis odpalic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 16:46
-
Ciężko Was nadrobić, przeczytałam ale już nie pamiętam co chciałam napisać także tego:P
Jednak nie wychodzimy dzisiaj, zrobili mi nadzieję. Mały został na naświetlania z powodu zoltaczki- nie wiem do ilu jest norma-mial 14, wczoraj było 11,7. Wolę żeby go dokładnie obejrzeli ten jeden dzień dłużej niż mam się potem w domu martwić.
Ale zaczynam karmić piersią z czego się ogromnie cieszępokarm jest, Mały miał problem z lapaniem sutkow-polecam nakładki Medeli bo na inne szkoda kasy i nerwów.
Przykro mi że nie jestem w stanie odnieść się do Waszych problemow, ale pisanie na telefonie jest uciążliwe. Zanim dojdę do końca to nie pamiętam co było na początkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 08:09
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:29
Broszka, kamciaelcia, żabka04, Sabina, Behemottka, bbeczka91, haneczka, Bratek, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:my po karmieniu, zaraz ruszamy na spacer, tylko ogarnę listę zakupów dla męża. Mamy umowę, że dziś maluję paznokcie i biorę kąpiel, a on się dzieckiem zajmuje
wybiorę więc najdłużej schnący lakier
u nas została ostatnia paczka pampersów zerówek, więc prawdopodobnie przerzucimy się na jedynki
W kwestii karmienia mm tego zazdroszczę, że możesz po prostu wyjść z domu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny