WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:behemottko
mysza była niezadowolona, ze ja własnie nic nie robiłam z poparzeniemnie pojechalam na IP, kolega podrzucił mi pantenol a kilka dni póxniej zrobiły mi sie babelki
i wtedy juz poszłam do lekarzadostalam maść na recepte, którą własnie mysza chwaliła
ale juz musialam działac, bo byłam kilka dni przed cc...w szpitalu skora juz płatami odchodziła, dziś jest ciemniejsza plama
Aaa, to przepraszamKtoś inny grzebał, już nie pamiętam szczegółów.. Kamcia, a może jednak ta ciemniejsza plama zejdzie? Ja się regularnie parzę w ciąży, bo się pierdoła zrobiłam
, no i zawsze jest na koniec plama, która schodzi. A kilka lat temu poparzyłam się gorącą oliwą i takie plamy miałam kilka miesięcy - byłam pewna, że to na zawsze, ale dzisiaj nie ma po nich śladu. Tylko chroń przed słońcem, bo się mogą zrobić przebarwienia wtórne.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:LRF, a moze Filipowi lepiej się śpi w Waszym łóżku, bo czuje Wasz zapach?
w dzień śpi, a ja obok coś robię: czytam, siedzę z laptopem lub sama drzemię.
Jednak boję się, że może być za miękko jak dla niego i czy mu nie zaszkodzi? -
nick nieaktualnyAlinko nie chcę Cię martwić, ale w pierwszych dniach też byłam tym zachwycona, a potem jak Mała odespała już więcej ją słychać
Ja też zazdrościłam dziewczynom po sn, a teraz już widzę sporo plusów. Będzie lepiej!
Trzymajcie kciuki, bo mam nadzieję, że stworzyłam system na spokojne wieczory. Ok 18 wybudzam Małą, przewijam, karmię i bawimy się ile da radę docelowo do 20. Wtedy masażyk, kąpiel, amuamu i spać. Dziś zadziałało pięknie. Oby schemat się powtarzał.
-
AJrin ja przy identycznym ciśnieniu dostałam skierowanie do szpitala na cito z wizją, że jeśli nie spadnie będzie cc na cito.
Dzieciaki śpią i.chyba zaraz padnę i ja. Proszę jutro o zaciskani kciuków, bo mamy z Liwką wizytę w poradni chirurgicznej, a po południu usg brzucha i przez ciemię. Wasze kciuki mają moc, więc o nie proszę. Żeby na USG w środku było czysto. -
Dziewczyny, dziękuję za kciuki
Antoś urodził się o godz 15:30, mierzy 54 cm, waży 2950, dostał 10 pkt
Ogólnie cesarka idealna, mąż był ze mną na sali, znieczulenie nic nie bolało, szybko wyjęli synka, karmiłam już w ciągu pierwszej godziny, później mały ładnie spał, teraz znowu jeJestem bardzo szczęśliwa
agatia, mk83, Behemottka, Darusia, kamciaelcia, żabka04, AJrin, Broszka, Bratek, Anulka01, stardust87, alinka, bbeczka91, violett, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli chodzi o problemy z tesciem, to jakoś sobie poradzimy. Po powrocie postawimy sprawe jasno, jak nie dotrzyma umowy, to cos wynajmiemy zanim zdecydujemy co dalej. Szkoda mi męża, powiedział, że niestety bedzie musiał z ojcem porozmawiać ostrzej. Ma dosc ukrywania jego sprawek. Nie chcę teraz takich atrakcji przezywać z małą.
-
mk83 wrote:Anulka, ponoć to metoda taksówkarzy, u mnie zadziałalo, ale wiadomo troche mnie piekło w tyłek.
MK, daruj takich obrazków: D. Teraz już nie spojrzę na żadnego taksówkarza tym samym okiem
Powodzenia z teściem.
mk83, Bratek lubią tę wiadomość
-
Behemottka jutro bede rano na ktg w szpitalu wiec zapytam sie doktorki co z tym dalej robić.
Wyglada to lepiej w sensie nie boli i nie jest spuchniete za to sine.
Agatia na szczescie u mnie spadlo cisnienie ale zobaczymy co jitro lelarka powie. Do tej pory milam trupie ciśnienie od tygodnia mam jakies skoki.Behemottka lubi tę wiadomość