WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się wstałyśmy i zbieramy się powoli do poradni. Tylko Młoda musi pociumkać
Mamusie, czy dziecko w szpitalu dostaje szczepienie wzw b w jedno ramie, a gruźlicę w drugie? Bo Liw ma mocno czerwoną wypuklosc i nie wiem, czy to slade po szczepieniu, czy malutki nsczyniak.
No i dzisiaj moja Gwiazda kończy miesiącale czas szybko leci
1 mc i +1 kg od wagi wyjściowej ze szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 07:37
AJrin, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Witam się wstałyśmy i zbieramy się powoli do poradni. Tylko Młoda musi pociumkać
Mamusie, czy dziecko w szpitalu dostaje szczepienie wzw b w jedno ramie, a gruźlicę w drugie? Bo Liw ma mocno czerwoną wypuklosc i nie wiem, czy to slade po szczepieniu, czy malutki nsczyniak.
No i dzisiaj moja Gwiazda kończy miesiącale czas szybko leci
ale zapytam się dzisiaj lekarza
w sumie to mi bardziej na szczepionkę wygląda (pogooglowałam sobie),
chyba mu to zejdzie?
bo już myślałam, że jesteśmy ostatnim pokoleniem, którego kultowym tekstem w przedszkolu było "ała, nie w szczepionkę!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 07:46
agatia lubi tę wiadomość
-
Foxiku czyli jak Twój ma to znaczy, że to po szczepieniu
zejdzie, ale Borek nie miał prawie śladu po szczepieniu, więc wlałam dopytać
A tekst "nie w szczepionkę" jest faktycznie kultowyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 07:48
-
nick nieaktualnyja tak wrażliwym dzieckiem nie byłam, ale mój brat potrafił nieźle zawyć na placu zabaw, leciał do rodziców, że głupia jestem i mnie już nie kocha
znalazłam przecudna skrzynię na zabawki, sprzedawana jest jako towar uszkodzony i tak się zastanawiam jak bardzo będzie to widoczne i czy da się to ogarnąć we własnym zakresie. No i książeczek szukam. Kolekcjonujemy biblioteczkę Małego od najmłodszych chwilmk83 lubi tę wiadomość
-
Bratku to ze mama tak przechodziła ciaze i poród nie znaczy ze Ty tez tak będziesz mieć. Moja mama w ciazy przytyła tylko 9 kg i tylko poszło w brzuch, ja 18 kg i poszło we wszystko
mama rodziła duże dzieci (brat 4300 ja 3800) i wypluła nas w miarę szybko - ja sie trochę nameczylam mimo ze mam kruszynki. Spokojnie u Ciebie wszystko pójdzie jak w zegarku, zobaczysz
Bratek lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Darusia wrote:Ja po porannym ktg. Nie ma kuźwa żadnych skurczy. Czekam na obchód i powiem, że chcę do domu. Weekendu tu spędzać nie chce
Ze mną na sali leżały dziewczyny którym nie pisały się skurcze na KTG a czuły skurcze-nastepnego dnia były po porodzie. Znasz swój organizm-jak nie czujesz skurczy to może rzeczywiście to fałszywy alarm. -
nick nieaktualnyagatia, ja mam nadzieję że i u nas tak będzie
póki co chciałabym zamówić kultowe książeczki Erica Carla i "Nawet nie wiesz jak bardo Cię kocham"na motywach tej drugiej nawet bajka w TV była i pamiętam, że dzieciaki z którymi pracowałam ją uwielbiały (to mało powiedziane)
agatia lubi tę wiadomość
-
Broszka ja przy Kacprze walczyłam z nierówną główką do 2 r.ż! Młody miał z tylu płaską jakby mu kto patelnia przydzwonił
Niestety preferował spanie na wprost i nic nie pomagało: żadne wałki ani inne cuda. Dopiero jak zaczął spędzać wiecej czasu w pionie to główka sama zaczęła sie odkształcać i w 2 rż nie było po tym śladu.Broszka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny,
tak tak nadal w dwupaku i znowu muszę Wam powiedzieć, że chyba czeka mnie wywołanie ... cholera myslałam, że samo pójdzie a tu dupa ...
u nas na mm zawsze 1-2 kupy były nie karmiłam piersią ... tzn przez pierwsze 2 miesiące ...
Gratulacje dla świeżo upieczonych MAM
agatia 3mam kciuki! napewno z Liwką wszystko dobrze
dziś odpoczywam! -
Witam sie ze szpitala czekajac na ktg. Oczywiscie nic a nic ni czuje wiec pewnie znowu zapis plaski. Zobaczymy co doktorek powie. Dzis juz 2 dzien po terminie a tu wszystko szczelnie pozamykane szyjka wysoko i zero skurczulybykow.
-
Wczoraj moja kolezanka z gdanska urodzila
tzn byla 6 dni po terminie lezala w szpitalu i podczas wywolania sn malemu tetno spadalo. Na cito cc soe skonczylo.
-
Czy ból gardła, cieknacy nos i dreszcze to kolejna z "1001 oznak zbliżającego się porodu"?
mam nadzieję że nie...
Miłego dnia Wam życzę i pykajcie na potęgę bo to juz połowa miesiącaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 09:00