WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez mam terror u siebie, ale boje sie ze nie znajde drugiej pracy w branzy. Tym bardziej ze pracuje w budzetowce, to przynajmniej pensja pewna chociaz tak niska ze wstyd sie przyznac ze czlowiek po studiach w branzy tyle zarabia....
Ja mialam dzis strasznie dziwny sen... Umowilam sie z kolezanka na bilarda, ale zamiast stolu bilardowego mialysmy plansze do szach albo warcab i zamowilysmy sobie kawe i nalesniki z dzemem. I byl tam kon - tak zwierze, w naszym pomieszczeniu!!! I ten kon ciagle mi chcial zjesc mojego nalesnika i podgryzal mnie az... A ja tylko z jednego rogu stolu do drugiego uciekalam....
Poza tym ze jak sie obudzilam to stwierdzilam ze zrobie nalesniki to o ch** chodzi z tym koniem?!?!Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Kurde Dzierzba szlag trafia jak słyszę takie rzeczy! Publiczne szpitale to naprawdę jakaś paranoja! Dziewczyno trzymam kciuki i szybko stamtąd wylazcie!
Żabka ty sie po sklepach nie szlajaj tylko w łożku powinnaś dzisiaj zostać!
Angela powiedz mi kochana czy Ty przy tych antybiotykach dostałaś jakieś globulki czy coś na grzybki? Bo ja mam tylko clotrimazolum ale zaczynam miec wrażenie ze to juz za mało...mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO! I mowilam o zatkanym nosie w ciazy... Info z bbf 15tydz. ciazy
"Często zatkany nos u ciężarnych kobiet jest związany ze zmianami hormonalnymi oraz ze zwiększonym przepływem krwi do błony śluzowej nosa. Niektórym kobietom w tym okresie może również lecieć krew z nosa, co jest wynikiem zwiększonej ilości krwi w ciele kobiety ciężarnej i rozszerzonych naczyń krwionośnych w nosie. " -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane, witam w 11 tygodniu
Dzierzba 3mam kciuki za synka, zabieraj go stamtąd bo jakaś paranoja tam odchodzi a nie szpital!
Blablabla mozno wirtualnie ściskam i mam ogromną nadzieję że wrócisz do Nas z dobrą informacją o fasolce z serduszkiem Twojego aniołka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:55
-
nick nieaktualnyJa sie rano budze z zatkanym nosem i wieczorem troche, ale w ciagu dnia jest ok, wiec moze to jest "objaw ciazy"
Jeeenyyy ja nie wiem jak ludzie sobie kiedys w ciazy radzilo... Jak te kobiety bez internetu i forumowych kolezanek funkcjonowaly... Albo jak bez USG to wygladalo :o to jest poza moim umyslem.
Znajoma rodzila ok. 30 lat temu. Rodzi i lekarz mowi "SYN!!! Ooo!! A co to??? Pani Irko! Rodzimy dalej bo druga glowka wychodzi" o ! Taki psikus!Anulka01, _izunia_, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia - niestety w sennikach nie ma nic o koniach zzerajacych naleśniki
Jedynie:
Koń we śnie jest symbolem dzikiej i nieokiełznanej natury, a także naszych podświadomych instynktów
Gryzący koń - spotka Cię niebawem wielka radość.
Wiec nie jest tak zleKsosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w internetowym znalazlam, ze jesli łaknie cukru lub chleba to mam prawdziwego przyjaciela/ dobrego kolege
Ale ogolnie te nieokielznane konie mialy raczej negatywne znaczenie, tzn. cos bylo ze nie osiagne sukcesu... Aaaachh juz wole miec nocne orgazmy ;PAniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:O! I mowilam o zatkanym nosie w ciazy... Info z bbf 15tydz. ciazy
"Często zatkany nos u ciężarnych kobiet jest związany ze zmianami hormonalnymi oraz ze zwiększonym przepływem krwi do błony śluzowej nosa. Niektórym kobietom w tym okresie może również lecieć krew z nosa, co jest wynikiem zwiększonej ilości krwi w ciele kobiety ciężarnej i rozszerzonych naczyń krwionośnych w nosie. " -
Ksosia wrote:O! I mowilam o zatkanym nosie w ciazy... Info z bbf 15tydz. ciazy
"Często zatkany nos u ciężarnych kobiet jest związany ze zmianami hormonalnymi oraz ze zwiększonym przepływem krwi do błony śluzowej nosa. Niektórym kobietom w tym okresie może również lecieć krew z nosa, co jest wynikiem zwiększonej ilości krwi w ciele kobiety ciężarnej i rozszerzonych naczyń krwionośnych w nosie. "Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyAnulka aptekę i sklep mam po drugiej stronie mojego bloku przejdę tylko przez uliczkę przy okazji chatę przewietrze:-)
Mi nie dawno parę dni temu przy wysmarkaniu nosa poleciał skrzep krwi naszczescie mały.
Udanych wizyt dzisiejszym wizytujacym.
Zrobiłam sobie koktajl malinowy rozmrazala swojskie maleńki z ogródka mamy z jogurtem i dodałam otręby nie smakuje mi ale wcisnelam go na siłę doda siły może mi hahah
Zaszumialo mi w głowie jak go robiłam.
Ale Meksyk.
A piersi was jeszcze bolą????? Bo mi już od kilku dni przeszedł ten ból.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny