X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam terror u siebie, ale boje sie ze nie znajde drugiej pracy w branzy. Tym bardziej ze pracuje w budzetowce, to przynajmniej pensja pewna chociaz tak niska ze wstyd sie przyznac ze czlowiek po studiach w branzy tyle zarabia....

Ja mialam dzis strasznie dziwny sen... Umowilam sie z kolezanka na bilarda, ale zamiast stolu bilardowego mialysmy plansze do szach albo warcab i zamowilysmy sobie kawe i nalesniki z dzemem. I byl tam kon - tak zwierze, w naszym pomieszczeniu!!! I ten kon ciagle mi chcial zjesc mojego nalesnika i podgryzal mnie az... A ja tylko z jednego rogu stolu do drugiego uciekalam....
    Poza tym ze jak sie obudzilam to stwierdzilam ze zrobie nalesniki to o ch** chodzi z tym koniem?!?!

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Kurde Dzierzba szlag trafia jak słyszę takie rzeczy! Publiczne szpitale to naprawdę jakaś paranoja! Dziewczyno trzymam kciuki i szybko stamtąd wylazcie!

Żabka ty sie po sklepach nie szlajaj tylko w łożku powinnaś dzisiaj zostać!

Angela powiedz mi kochana czy Ty przy tych antybiotykach dostałaś jakieś globulki czy coś na grzybki? Bo ja mam tylko clotrimazolum ale zaczynam miec wrażenie ze to juz za mało...
    Ja na infekcje brałam tabletki no i asekurowalam się oslonowo trilakiem ale niestety grzybka (drodzczyce) i tak złapałam. Smarowalam też ta maścia ale dr przepisal mi globulki czyli kolejny antybiotyk biorę już 5 dzień i jest już dobrze. Teraz robimy posiew i liczymy że już wszystko znikło

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! I mowilam o zatkanym nosie w ciazy... Info z bbf 15tydz. ciazy
    "Często zatkany nos u ciężarnych kobiet jest związany ze zmianami hormonalnymi oraz ze zwiększonym przepływem krwi do błony śluzowej nosa. Niektórym kobietom w tym okresie może również lecieć krew z nosa, co jest wynikiem zwiększonej ilości krwi w ciele kobiety ciężarnej i rozszerzonych naczyń krwionośnych w nosie. "

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja mam z tym problem, miałam kilka tygodni temu i teraz wróciło, za pierwszym razem myślałam, że na katar mnie zbiera, ale często zauważałam na chusteczce małe skrzepy z krwią... czy jak to nazwać

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, witam w 11 tygodniu :)

Dzierzba 3mam kciuki za synka, zabieraj go stamtąd bo jakaś paranoja tam odchodzi a nie szpital!

Blablabla mozno wirtualnie ściskam i mam ogromną nadzieję że wrócisz do Nas z dobrą informacją o fasolce z serduszkiem Twojego aniołka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:55

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie rano budze z zatkanym nosem i wieczorem troche, ale w ciagu dnia jest ok, wiec moze to jest "objaw ciazy":)

Jeeenyyy ja nie wiem jak ludzie sobie kiedys w ciazy radzilo... Jak te kobiety bez internetu i forumowych kolezanek funkcjonowaly... Albo jak bez USG to wygladalo :o to jest poza moim umyslem.

Znajoma rodzila ok. 30 lat temu. Rodzi i lekarz mowi "SYN!!! Ooo!! A co to??? Pani Irko! Rodzimy dalej bo druga glowka wychodzi" o ! Taki psikus!:)

Anulka01, _izunia_, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia - niestety w sennikach nie ma nic o koniach zzerajacych naleśniki ;)
    Jedynie:

Koń we śnie jest symbolem dzikiej i nieokiełznanej natury, a także naszych podświadomych instynktów

Gryzący koń - spotka Cię niebawem wielka radość.

Wiec nie jest tak zle ;)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w internetowym znalazlam, ze jesli łaknie cukru lub chleba to mam prawdziwego przyjaciela/ dobrego kolege
    Ale ogolnie te nieokielznane konie mialy raczej negatywne znaczenie, tzn. cos bylo ze nie osiagne sukcesu... Aaaachh juz wole miec nocne orgazmy ;P

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymaj się, trzymam kciuki za synka, żeby dal radę pokonać tą paskude!
    Ksosia ja tez tak mam z tym nosem i wlasnie tez to czytałam i też male skrzepy sa krwi jak dmucham rano nos, codziennie...

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam na miasto :) trzymajcie się cieplutko i powodzenia na wizytach :)

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    "Często zatkany nos u ciężarnych kobiet jest związany ze zmianami hormonalnymi oraz ze zwiększonym przepływem krwi do błony śluzowej nosa. Niektórym kobietom w tym okresie może również lecieć krew z nosa, co jest wynikiem zwiększonej ilości krwi w ciele kobiety ciężarnej i rozszerzonych naczyń krwionośnych w nosie. "
    ja tak mam! nawet krew mi sie wczoraj puściła- myślałam, że to jakieś osłabienie, anemia...a to te wredne hormony ;)

mhsvi09k4211dm8g.png

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymam kciuki!!!!

mhsvi09k4211dm8g.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Tez tak mam od paru dni. Ufff, czyli to normalne, bo moja wyobraźnia juz sobie zaczęła cos wymyślać...

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka aptekę i sklep mam po drugiej stronie mojego bloku przejdę tylko przez uliczkę przy okazji chatę przewietrze:-)

Mi nie dawno parę dni temu przy wysmarkaniu nosa poleciał skrzep krwi naszczescie mały.

Udanych wizyt dzisiejszym wizytujacym.

Zrobiłam sobie koktajl malinowy rozmrazala swojskie maleńki z ogródka mamy z jogurtem i dodałam otręby nie smakuje mi ale wcisnelam go na siłę doda siły może mi hahah
    Zaszumialo mi w głowie jak go robiłam.
    Ale Meksyk.
    A piersi was jeszcze bolą????? Bo mi już od kilku dni przeszedł ten ból.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez juz przeszedl bol.. Maz ma zielone swiatlo do pieszczenia wiec i humor mu dopisuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Mi tez juz przeszedl bol.. Maz ma zielone swiatlo do pieszczenia wiec i humor mu dopisuje :)

Na pewno :-)
    Hahahha faceci mój już nie może się doczekać.....

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też piersi mniej bola. Za to głowa znów pęka mi :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi bola bardzo wieczorami .
    Lece sie szykowac ide na miasto .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już od dłuższego czasu nie bolą

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dobrze że dziś mąż jest w domu, co katar jest u nas gorzej. Biedna jest a nie mogę jej pomóc zbytnio i się męczy :( aż humor mam podły

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ