WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Bratku i Sarcia wielkie kciuki ! &&&& żeby dziś było pykpiękna data
Ksosiu źle mnie zrozumiałeś. Ja mam pokarmu dużo. A Karolus dużo potrzebuje dlatego nie odciagam. Synek jest strasznym zarlokiem
Zjadłam śniadanie . Jeszcze corce zrobie kitki i ranek skonczony. Tygrys śpi.
Dziewczyny macie może nanie z babyono? Bo nasza stara coś nie łączy i ciągle muszę latać sprawdzać czy Tygrys śpi.sarcia123, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę poradźcie, wczoraj była u mnie położna i mały przybrał (według niej) "tylko" 110 g w tydzień i że to jest mało, powinien 200g przynajmniej.
Jezu ja nie wiem, coś mi się nie zgadza. Ksosia pisze, że przybrał 200g w dwa tygodnie i że to jest ok. ( tak zroumiałam)
któraś z Was coś wie na ten temat, bo ja oszaleję? lekarza mam jutro. -
nick nieaktualny
-
Witam sie spod ktg 6 dzień po tp no i poki co d...
-
nick nieaktualnySarcia
Trzymam kciuki
Wczoraj miałam wizytę wszystko dobrze.
Ale od 3 dni mam bóle w dole brzucha. Może dlatego, że mam dosyć intensywne ostatnie dniPorobiłam wczoraj pulpety i pyzy z mięsem, zamroziłam... dobrze mieć na czarną godzinę
a dzisiaj ręce mnie bolą, nogi i kręgosłup
Dzisiaj mam zaplanowane wyszorować łazienkę
sarcia123, haneczka lubią tę wiadomość
-
Hej juz po badaniu szyjka dalej zamknieta i dluga nic na ktg sie nie pisze tetno dziecka miarowe ruchy są. W piatek rano mam sie stawic na wywolanie.
haneczka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ostatnie usg mialam 4 tygodnie temu maly mial wtedy 3600. Dzis lekarz powoedzial ze w piatek zrobi usg i jak bedzie 4.5 to cesarka. Mhmm jak ni to zaloza mi balonik najpierw bo szyjka totalnie zamknieta i wysoko.