WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDowiedziałam się od położnej, że płacz nawet przy cycu i zanoszenie się może wynikać właśnie z niewykształconego układu pokarmowego. To nie kolka, ale pobolewa dzieciaczki trochę brzuszek.
My zaraz na spacer. Idę kupić Floradix, bo dzisiaj w aptece do 12 ceny hurtowe. No i coś na opryszczkę.
Dzisiaj na obiad zrobie roladki z ogórkiem kwaszonym, musztardą i boczkiem w środku. Do tego pyrki sosik i może buraczki...
Do piątku jeszcze dwa dni - może któraś niespodziewanie pyknie.
Ksosia smoczki z LoVI są I LOVE MuMMY - czerwone. Dla chłopca też pasują.Body z napisem synuś mamusi też można znaleźć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Foxiku u Liwki nawet przy kp jest teraz jedna kupka dziennie + kleksiki
i nie są już wodniste. Ale czasem dostaje 30ml mm, więcej nie chce. Wcześniej zjadala więcej mm, a teraz już prawie nie chce.
U nas chyba brzuszkowe sprawy się regulują, bo druga noc bez płaczu, bączkow bolesnych nie ma, oby tak zostało tfu, tfu, tfuUlfenstein lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Jejku, nie wiem jak leżeć do spania
. Adasia głowa gdzieś miedzy moimi nogami, szyjkę myzia i kłuje, jak leżę na boku to mam wrażenie, ze tego dzieciaka zmuszam do nienormalnych pozycji i mi jeszcze brzuch ciągnie do dołu. Na plecach nie wolno i w ogole mnie dusi, a znowu jak podłoże poduszkę pod bok, to mi cos gniecie. Na drugi bok nie dam rady sie przetoczyć
. Ja chce spaaaac!!
No, to dobranoc...
O, chyba sie bobas przekręcił....
Ciut lepiej jest...
Byle do piątku
Może to głupie pytanie, ale Twój piątek wypada wcześniej czy później niż nasz?I ile jest dokładnie godzin poślizgu?
agatia, stardust87 lubią tę wiadomość
-
esmi wrote:kamcia a duże rachunki ja czekam na rozliczenie za ogrzewanie
haha chyba ich porabało...i tak musze wziać z oszczedności, więc te kase mam, ale gadka, ze raty, ze zrobia dobrze jakoś minęła sie z rzeczywistością...a moja gadka, ze z ratami łaski nie robia, ze nie zgodfze sie na duzy rachunek na raz chyba musi znaleźć ujście w kolejnej reklamacji-takiej dla zasady i dalszego uprzykrzania im zycia!!!mam na nich znów nerwaSabina lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Esmi, a jak długo zamierzają z Tobą czekać aż się coś wydarzy? Przecież już jesteś po terminie. Są jakieś zasady w Twoim szpitalu?
-
nick nieaktualnyu nas noc spokojna, teraz też spokój!
Mały padł, już jak walnął kupę powoli zaczął odpływać, chciałam wybadać sytuacje czy zaśnie sam, z drobną pomocą cumelka i głaskania po główce, ale dopiero jak wzięłam na ręce i przytuliłam - po minutce!!! - usnął. Jak tak dalej pójdzie będę mieć przekichane z takim usypianiem. Trudno, najwyżej oduczymy się później. Póki co nawet przyjemność mi sprawia tulenie przed snem
przez ten deszcz sama poszłabym spać, ale obiecałam sobie ogarnąć pranie ze suszarki.
Dwa ukochane pajace, z których wyrósł Bąbel schowałam na dnie swojej szafy, na pamiątkę, za jakiś czas wyciągnę i pomyślę jaki malutki kiedyś byłagatia, alinka, violett lubią tę wiadomość
-
U behemottki jest teraz nocka 4 rano 21 wrzesnia czyli jest do tylu o jakies 6 godzin. Czyli wypadnie o 6 godzin później. Chyba ze moj ciezarny mozg zle pamięta. Ale taka roznica u mnie w pracy z Cinci jest.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny