X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mk, to bzdury.:) Nasa nie zajmuje się znakami zodiaków. ;) Poszła jakaś plotka o pseudo nowym znaku zodiaku wężownik,która wprowadziła niemałe zamieszanie, ale to tylko plotka, bo ten gwiazdozbiór opisano już w latach 30-tych 20. wieku, a jakoś astrologowie nie wprowadzili zmian w znakach zodiaku. Z resztą one nie mają wiele wspólnego z nauką, bardziej z wiarą. :)

PS. Wyjedź, odpocznij od chorej sytuacji. Sama przeżywam podobne rozterki, a jeszcze nie urodziłam. Eh teściowie

mk83 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to oficjalnie witam się w ostatnim dniu ciąży. :)

Widzę, że moje nocne posty odeszły w zapomnienie. To dobrze, że nie urodziłam, bo byście przegapiły. :P

Brzuszek się uspokoił i nawet udało mi się zasnąć i pospać z przerwami do 9:30. Myślę, że to była wina tej wczorajszej nerwówki z Arturkiem.

stardust87, AJrin lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze, że moja teściowa się nie wtrąca bo rzadko się odzywamy a teraz u nich było grypa żołądkowa była, więc nawet ich nie odwiedzaliśmy. A jak już zajeżdżamy to faszerują wnuka slodyczami a ja tylko krzyczę. Co za wyrodna matka ze mnie :P

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chora , rano u lekarza byłam bo juz nie wyrabiam z tym kaszlem gardłem. Do nosa kazała Nasivin, na kaszel Flavamed a na gardło Marimale Tousil. Może ktoras z biednych chorych mam skorzysta . Niby wszystko bezpieczne dla dzidzi.

AJrin lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja 1 raz od wtorku zjadlam cos wow, szpotalne jedzenie to normalnie raryras byl dzisiaj haha :D

AJrin lubi tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też mam katar wczoraj gardło. Od rana pije herbatę z dębów sosny i jem maliny.

zem3anlidu4xmpao.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, ja wszystkie przeczytałam ;) ale na temat teściowej się nie wypowiadam bo mi od razu ciśnienie skacze na samo słowo "tesciowa" i boję se ze jakby o Twojej coś zaczęła pisać to skończyłambym referatem na temat mojej i jej swietnych zachowań. A na koniec wspomniałabym o mojej mamie która jest nie lepsza . Jednym słowem współczuję. A poza tym to ja się nie odzywam bo jestem na Was obrażona że już jutro w tak licznej grupie pykniecie a ja się kulam i kulam... wiec w ramach protestu ignoruję wszystkie ważne i ciekawe posty , o! ;)

agatia, haneczka, Sabina, Behemottka, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Haneczka, ja wszystkie przeczytałam ;) ale na temat teściowej się nie wypowiadam bo mi od razu ciśnienie skacze na samo słowo "tesciowa" i boję se ze jakby o Twojej coś zaczęła pisać to skończyłambym referatem na temat mojej i jej swietnych zachowań. A na koniec wspomniałabym o mojej mamie która jest nie lepsza . Jednym słowem współczuję. A poza tym to ja się nie odzywam bo jestem na Was obrażona że już jutro w tak licznej grupie pykniecie a ja się kulam i kulam... wiec w ramach protestu ignoruję wszystkie ważne i ciekawe posty , o! ;)
    Ja też jutro NIE PYKAM !

stardust87 lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee tam dziewczyny, co to za prptest na nie pykanie???nooo dawac, dawac te bobaski a nie cjowacie je w brzuchach :p prpsze rozmowy przywolujace do porzadku z bobasami przeprowadzic :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarujecie czymś buźki przed spacerami?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh tak się złożyło, że w moim bloku na około bobasy, za ścianą, pod podłogą i chyba nikogo płacze nie dziwią,,nikt się nie stresuje, a teraz słyszę jak sąsiadka śpiewa kołysankę i się zastanawiam czy moje fałszowanie też tak dobrze słychać;)

haneczka, agatia, Ulfenstein, Sabina, żabka04, Little Red Fox, alinka lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Jesteś usprawiedliwiona! :) I choć to okropne i bezduszne z mojej strony to się cieszę, że też masz słabą teściową :P Bo jakoś razem raźniej z nimi walczyć :P

A co do Twojego choróbska, to nawet dobrze, że nie rodzisz jeszcze, bo takie przeziębienie zabiera mnóstwo energii, a na poród potrzebujesz jej dostatek. :) Masz baterię leków, to teraz walcz. :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Eeee tam dziewczyny, co to za prptest na nie pykanie???nooo dawac, dawac te bobaski a nie cjowacie je w brzuchach :p prpsze rozmowy przywolujace do porzadku z bobasami przeprowadzic :)

Sara, kopa Ci w dupę dam zaraz! Sama jeszcze chwilę temu marudziła i nie rodziła, a teraz nas ustawia. :P

A swoją drogą dobrze zrobił Ci ten poród na humor. :D No ale nie dziwię się, skoro urodziłaś takiego przystojniaka i cc okazało się niczym strasznym. :) Mam nadzieję na podobne wrażenia jutro. :)

Sabina, stardust87, Sophia lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Ja też jutro NIE PYKAM !
    Codziennie tak piszesz, a skąd wiesz? :P Pykaj, pykaj :) uszy do góry Esmi

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka widzialam posty ale skoro woda w wannie wystygla to zrozumialam iz nic sie nie rozkręca :)
    23 to fajna data ja bym sie cieszyla jak mlody 23 sie urodzi ale u nas moze byc i 25 ;)

haneczka lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfie, ja na spacerki używałam i będę używać linomag a+e, a jak będzie duże słońce to linomag z filtrem, a w zimie kupię coś na mróz specjalnego :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe ja smaruję od slonka kremem Mustela z filtrem mineralnym, a od wiatru i mrozu kupię krem z Rossmann.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:10

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka bo u mnie nie zapowiada się na pykanie :P dziś mam USG sprawdzą moje AFI

zem3anlidu4xmpao.png

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może się zdziwisz i stwierdzą: "nie ma na co czekać, wywołujemy". :) Życzę Ci tego kochana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się nadal w pakiecie :) tracę nadzieje... Miłego dnia:)

‹‹ 2503 2504 2505 2506 2507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ