WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mk, to bzdury.
Nasa nie zajmuje się znakami zodiaków.
Poszła jakaś plotka o pseudo nowym znaku zodiaku wężownik,która wprowadziła niemałe zamieszanie, ale to tylko plotka, bo ten gwiazdozbiór opisano już w latach 30-tych 20. wieku, a jakoś astrologowie nie wprowadzili zmian w znakach zodiaku. Z resztą one nie mają wiele wspólnego z nauką, bardziej z wiarą.
PS. Wyjedź, odpocznij od chorej sytuacji. Sama przeżywam podobne rozterki, a jeszcze nie urodziłam. Eh teściowiemk83 lubi tę wiadomość
-
No to oficjalnie witam się w ostatnim dniu ciąży.
Widzę, że moje nocne posty odeszły w zapomnienie. To dobrze, że nie urodziłam, bo byście przegapiły.
Brzuszek się uspokoił i nawet udało mi się zasnąć i pospać z przerwami do 9:30. Myślę, że to była wina tej wczorajszej nerwówki z Arturkiem.stardust87, AJrin lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze, że moja teściowa się nie wtrąca bo rzadko się odzywamy a teraz u nich było grypa żołądkowa była, więc nawet ich nie odwiedzaliśmy. A jak już zajeżdżamy to faszerują wnuka slodyczami a ja tylko krzyczę. Co za wyrodna matka ze mnie
-
Ja tez chora , rano u lekarza byłam bo juz nie wyrabiam z tym kaszlem gardłem. Do nosa kazała Nasivin, na kaszel Flavamed a na gardło Marimale Tousil. Może ktoras z biednych chorych mam skorzysta . Niby wszystko bezpieczne dla dzidzi.
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haneczka, ja wszystkie przeczytałam
ale na temat teściowej się nie wypowiadam bo mi od razu ciśnienie skacze na samo słowo "tesciowa" i boję se ze jakby o Twojej coś zaczęła pisać to skończyłambym referatem na temat mojej i jej swietnych zachowań. A na koniec wspomniałabym o mojej mamie która jest nie lepsza . Jednym słowem współczuję. A poza tym to ja się nie odzywam bo jestem na Was obrażona że już jutro w tak licznej grupie pykniecie a ja się kulam i kulam... wiec w ramach protestu ignoruję wszystkie ważne i ciekawe posty , o!
agatia, haneczka, Sabina, Behemottka, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Haneczka, ja wszystkie przeczytałam
ale na temat teściowej się nie wypowiadam bo mi od razu ciśnienie skacze na samo słowo "tesciowa" i boję se ze jakby o Twojej coś zaczęła pisać to skończyłambym referatem na temat mojej i jej swietnych zachowań. A na koniec wspomniałabym o mojej mamie która jest nie lepsza . Jednym słowem współczuję. A poza tym to ja się nie odzywam bo jestem na Was obrażona że już jutro w tak licznej grupie pykniecie a ja się kulam i kulam... wiec w ramach protestu ignoruję wszystkie ważne i ciekawe posty , o!
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeh tak się złożyło, że w moim bloku na około bobasy, za ścianą, pod podłogą i chyba nikogo płacze nie dziwią,,nikt się nie stresuje, a teraz słyszę jak sąsiadka śpiewa kołysankę i się zastanawiam czy moje fałszowanie też tak dobrze słychać
haneczka, agatia, Ulfenstein, Sabina, żabka04, Little Red Fox, alinka lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Haneczka, ja wszystkie przeczytałam
Jesteś usprawiedliwiona!I choć to okropne i bezduszne z mojej strony to się cieszę, że też masz słabą teściową
Bo jakoś razem raźniej z nimi walczyć
A co do Twojego choróbska, to nawet dobrze, że nie rodzisz jeszcze, bo takie przeziębienie zabiera mnóstwo energii, a na poród potrzebujesz jej dostatek.Masz baterię leków, to teraz walcz.
stardust87 lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Eeee tam dziewczyny, co to za prptest na nie pykanie???nooo dawac, dawac te bobaski a nie cjowacie je w brzuchach :p prpsze rozmowy przywolujace do porzadku z bobasami przeprowadzic
Sara, kopa Ci w dupę dam zaraz! Sama jeszcze chwilę temu marudziła i nie rodziła, a teraz nas ustawia.
A swoją drogą dobrze zrobił Ci ten poród na humor.No ale nie dziwię się, skoro urodziłaś takiego przystojniaka i cc okazało się niczym strasznym.
Mam nadzieję na podobne wrażenia jutro.
Sabina, stardust87, Sophia lubią tę wiadomość
-
Haneczka widzialam posty ale skoro woda w wannie wystygla to zrozumialam iz nic sie nie rozkręca
23 to fajna data ja bym sie cieszyla jak mlody 23 sie urodzi ale u nas moze byc i 25haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny