X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mk, to bzdury.:) Nasa nie zajmuje się znakami zodiaków. ;) Poszła jakaś plotka o pseudo nowym znaku zodiaku wężownik,która wprowadziła niemałe zamieszanie, ale to tylko plotka, bo ten gwiazdozbiór opisano już w latach 30-tych 20. wieku, a jakoś astrologowie nie wprowadzili zmian w znakach zodiaku. Z resztą one nie mają wiele wspólnego z nauką, bardziej z wiarą. :)

PS. Wyjedź, odpocznij od chorej sytuacji. Sama przeżywam podobne rozterki, a jeszcze nie urodziłam. Eh teściowie

mk83 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to oficjalnie witam się w ostatnim dniu ciąży. :)

Widzę, że moje nocne posty odeszły w zapomnienie. To dobrze, że nie urodziłam, bo byście przegapiły. :P

Brzuszek się uspokoił i nawet udało mi się zasnąć i pospać z przerwami do 9:30. Myślę, że to była wina tej wczorajszej nerwówki z Arturkiem.

stardust87, AJrin lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze, że moja teściowa się nie wtrąca bo rzadko się odzywamy a teraz u nich było grypa żołądkowa była, więc nawet ich nie odwiedzaliśmy. A jak już zajeżdżamy to faszerują wnuka slodyczami a ja tylko krzyczę. Co za wyrodna matka ze mnie :P

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chora , rano u lekarza byłam bo juz nie wyrabiam z tym kaszlem gardłem. Do nosa kazała Nasivin, na kaszel Flavamed a na gardło Marimale Tousil. Może ktoras z biednych chorych mam skorzysta . Niby wszystko bezpieczne dla dzidzi.

AJrin lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja 1 raz od wtorku zjadlam cos wow, szpotalne jedzenie to normalnie raryras byl dzisiaj haha :D

AJrin lubi tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też mam katar wczoraj gardło. Od rana pije herbatę z dębów sosny i jem maliny.

zem3anlidu4xmpao.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, ja wszystkie przeczytałam ;) ale na temat teściowej się nie wypowiadam bo mi od razu ciśnienie skacze na samo słowo "tesciowa" i boję se ze jakby o Twojej coś zaczęła pisać to skończyłambym referatem na temat mojej i jej swietnych zachowań. A na koniec wspomniałabym o mojej mamie która jest nie lepsza . Jednym słowem współczuję. A poza tym to ja się nie odzywam bo jestem na Was obrażona że już jutro w tak licznej grupie pykniecie a ja się kulam i kulam... wiec w ramach protestu ignoruję wszystkie ważne i ciekawe posty , o! ;)

agatia, haneczka, Sabina, Behemottka, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Haneczka, ja wszystkie przeczytałam ;) ale na temat teściowej się nie wypowiadam bo mi od razu ciśnienie skacze na samo słowo "tesciowa" i boję se ze jakby o Twojej coś zaczęła pisać to skończyłambym referatem na temat mojej i jej swietnych zachowań. A na koniec wspomniałabym o mojej mamie która jest nie lepsza . Jednym słowem współczuję. A poza tym to ja się nie odzywam bo jestem na Was obrażona że już jutro w tak licznej grupie pykniecie a ja się kulam i kulam... wiec w ramach protestu ignoruję wszystkie ważne i ciekawe posty , o! ;)
    Ja też jutro NIE PYKAM !

stardust87 lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee tam dziewczyny, co to za prptest na nie pykanie???nooo dawac, dawac te bobaski a nie cjowacie je w brzuchach :p prpsze rozmowy przywolujace do porzadku z bobasami przeprowadzic :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarujecie czymś buźki przed spacerami?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh tak się złożyło, że w moim bloku na około bobasy, za ścianą, pod podłogą i chyba nikogo płacze nie dziwią,,nikt się nie stresuje, a teraz słyszę jak sąsiadka śpiewa kołysankę i się zastanawiam czy moje fałszowanie też tak dobrze słychać;)

haneczka, agatia, Ulfenstein, Sabina, żabka04, Little Red Fox, alinka lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Jesteś usprawiedliwiona! :) I choć to okropne i bezduszne z mojej strony to się cieszę, że też masz słabą teściową :P Bo jakoś razem raźniej z nimi walczyć :P

A co do Twojego choróbska, to nawet dobrze, że nie rodzisz jeszcze, bo takie przeziębienie zabiera mnóstwo energii, a na poród potrzebujesz jej dostatek. :) Masz baterię leków, to teraz walcz. :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Eeee tam dziewczyny, co to za prptest na nie pykanie???nooo dawac, dawac te bobaski a nie cjowacie je w brzuchach :p prpsze rozmowy przywolujace do porzadku z bobasami przeprowadzic :)

Sara, kopa Ci w dupę dam zaraz! Sama jeszcze chwilę temu marudziła i nie rodziła, a teraz nas ustawia. :P

A swoją drogą dobrze zrobił Ci ten poród na humor. :D No ale nie dziwię się, skoro urodziłaś takiego przystojniaka i cc okazało się niczym strasznym. :) Mam nadzieję na podobne wrażenia jutro. :)

Sabina, stardust87, Sophia lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Ja też jutro NIE PYKAM !
    Codziennie tak piszesz, a skąd wiesz? :P Pykaj, pykaj :) uszy do góry Esmi

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka widzialam posty ale skoro woda w wannie wystygla to zrozumialam iz nic sie nie rozkręca :)
    23 to fajna data ja bym sie cieszyla jak mlody 23 sie urodzi ale u nas moze byc i 25 ;)

haneczka lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfie, ja na spacerki używałam i będę używać linomag a+e, a jak będzie duże słońce to linomag z filtrem, a w zimie kupię coś na mróz specjalnego :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe ja smaruję od slonka kremem Mustela z filtrem mineralnym, a od wiatru i mrozu kupię krem z Rossmann.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:10

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka bo u mnie nie zapowiada się na pykanie :P dziś mam USG sprawdzą moje AFI

zem3anlidu4xmpao.png

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może się zdziwisz i stwierdzą: "nie ma na co czekać, wywołujemy". :) Życzę Ci tego kochana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się nadal w pakiecie :) tracę nadzieje... Miłego dnia:)

‹‹ 2503 2504 2505 2506 2507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ