X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa spał 2 minuty u mnie na rękach :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inżynierka my czekamy na ciebie:-) Tzn was!:-)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ale znów jest na boczku :D matka wariatka ciągle obraca nalesniczka :) sama się położyłam (nie mam ciągle czasu by odespac wstawanie nocne )wiec mały tez powinien już spać
    Nawet nauczyłam się zasypiać przy szumisiu haha
    Haha. U mnie tez początki z szumisiem były średnie. Ale teraz już jest spoko. Kojący biały szum ;)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przesypiam. Skurczów nie czuje nic. Rozmawiałam z położna i tutaj sa dziewczyny, które odmawiają zoo i rodzą, wiec jesli u Was nie ma, to nie koniec świata. Skutkiem ubocznym tego mojego znieczulenia jest to, ze nie mam pełnej kontroli nad dołem ciała i przy zmianie pozycji potrzebuje asysty. No i ponieważ nie ma kontroli to puściłam takiego dużego bączka przy pielęgniarce i M... Od M dostałam za to całusa ;)

Wiec ja pełen relaks teraz. Mam pokój z widokiem na ocean i jak sie przebudze, to sobie podziwiam (no bo jak leżę, to nie widzę tej autostrady pod szpitalem ;) )

Proszę ;) Pierwszy plan to leżanka M, a nawet kawałek M-a ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b31f56cf96.jpg .

kamciaelcia, żabka04, stardust87, violett, Anulka01, Bratek, mk83, haneczka, marta258 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Haha. U mnie tez początki z szumisiem były średnie. Ale teraz już jest spoko. Kojący biały szum ;)

Moje uszy tolerują tylko ten szum co fale morza przypomina :D raz ciszej raz głośniej :D

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka
    No Ameryka :D

Behemottka, haneczka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, a Ty miałaś pojedynczy zastrzyk, czy taki dynks na stałe w kręgosłupie, jak kroplówka? Bo u mnie ten epidural leci non stop. Kap kap kap ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczka mi się zamykają
    Piotruś poczuł ze matka obok i nawet nie mruknął
    Dobranoc
    Przez sen będę ci Behemottka kibicowala. I mamnadzieje ze przy pierwszym nocnym karmieniu złoże ci juz gratulacje

Behemottka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Żabko, a Ty miałaś pojedynczy zastrzyk, czy taki dynks na stałe w kręgosłupie, jak kroplówka? Bo u mnie ten epidural leci non stop. Kap kap kap ;)

Na stałe w kręgosłupie i tylko wstrzymał porcje do wężyka.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka bo irodze z zazdrości nosz luksusy. Ja sama bez M pol dnia na sali z 6 osobami ;)
    Jedna laska ktorej idalo sie zalozyc balonik ma.rozwarcie 5 cm i chodzi sie śmieje i ma co 5 minut skurcze. Mowia ze dzos ona urodzi.
    A u mnie totalnie nic sie nie dzieje naprawde az nieprawdopodobne ale cóż poradzić czekamy do jutra i na oxy. Jeszcze kilka dni jak nie urodze to maly dobije te 100 gram do 4.5 kilo haha.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia dobranoc :-)

Mój tez odlatuje..... Mam nadzieję że i ja dołączę do tych pięknych blogach nocy przy szumie fal.:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja nie śpi od 18, ale może dłużej w nocy pospi? Już jej 5 raz daje cyca. Ostatni zakończył się czkawką i rzygiem, więc znów głodna ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a miałam już pytać czy tylko mój ulewa, jak go czkawka łapie, na szczęście małe ilości, na oko 1-2 łyżki.. mąż kończy Małego karmić, zaraz go utulam i idziemy spać razem ;)

• Darusia Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:38

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka powodzenia :) fajnie się czyta Twoją relację :)

Żabko moja nie śpi prawie nic w dzień, dzisiaj zaliczyła 1 drzemkę. Nawet podczas mojej wizyty w szpitalu nie spała. Teraz ciut przysypia i mam nadzieję, że ze 4h pośpi :) Chyba idzie w ślady brata z tym brakiem snu w dzień ;) tylko Młody spał całe noce na mm, a Lala się budzi raz albo dwa ;)
    Do tego krzyczy, jak opętana :) smoka nie znosi. Ale nie płacze, jak śpi ze mną, więc tulimy się często :)

Behemottka, żabka04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój Malutki robi jedną drzemkę w ciągu dnia - zwykle po 12. i do ok 16. śpi, w ciągu dnia tyle co "padnie" w międzyczasie :) czasem jest to godzinka, czasem pół, czasem jak niebiosa są łaskawe dwie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj malutki meczyl sie z kupka. W koncu zrobil, poszlismy go przebrac, ale dalej pojekuje i oczywiscie wielki placz na przewijaku, bo nie lubi.
    Polozna dala nam dzis kilka wskazowek, wiec dalismy mu ciepla pieluszke na brzuszek, a ja robilam masaz pupy, w pewnym momencie maz mowi, ze Jasiek zrobi kupke, a po chwili wszystko wyplynelo, masakra.
    Od razu zrobilismy kapiel :D
    Teraz zasnal mi na rekach, slodziak jeden. Oby nocka byla w miare przespana ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka, super relacja, fajnie, ze Cie nie boli, oby tak dalej i juz wypusc tego Adaska ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dobranoc my się pokażemy :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44f75c13a42a.jpg

Behemottka, AJrin, Bratek, stardust87, kamciaelcia, żabka04, Little Red Fox, Anulka01, alinka, agatia, mk83, Broszka, haneczka, violett, Magdziulla, Macioszczyczka, Sophia, marta258, mmargol, martta, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

‹‹ 2519 2520 2521 2522 2523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ