WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Ale znów jest na boczku
matka wariatka ciągle obraca nalesniczka
sama się położyłam (nie mam ciągle czasu by odespac wstawanie nocne )wiec mały tez powinien już spać
Nawet nauczyłam się zasypiać przy szumisiu haha -
Ja przesypiam. Skurczów nie czuje nic. Rozmawiałam z położna i tutaj sa dziewczyny, które odmawiają zoo i rodzą, wiec jesli u Was nie ma, to nie koniec świata. Skutkiem ubocznym tego mojego znieczulenia jest to, ze nie mam pełnej kontroli nad dołem ciała i przy zmianie pozycji potrzebuje asysty. No i ponieważ nie ma kontroli to puściłam takiego dużego bączka przy pielęgniarce i M... Od M dostałam za to całusa
Wiec ja pełen relaks teraz. Mam pokój z widokiem na ocean i jak sie przebudze, to sobie podziwiam (no bo jak leżę, to nie widzę tej autostrady pod szpitalem)
ProszęPierwszy plan to leżanka M, a nawet kawałek M-a
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b31f56cf96.jpg .kamciaelcia, żabka04, stardust87, violett, Anulka01, Bratek, mk83, haneczka, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Żabko, a Ty miałaś pojedynczy zastrzyk, czy taki dynks na stałe w kręgosłupie, jak kroplówka? Bo u mnie ten epidural leci non stop. Kap kap kap
Na stałe w kręgosłupie i tylko wstrzymał porcje do wężyka.Behemottka lubi tę wiadomość
-
Behemottka bo irodze z zazdrości nosz luksusy. Ja sama bez M pol dnia na sali z 6 osobami
Jedna laska ktorej idalo sie zalozyc balonik ma.rozwarcie 5 cm i chodzi sie śmieje i ma co 5 minut skurcze. Mowia ze dzos ona urodzi.
A u mnie totalnie nic sie nie dzieje naprawde az nieprawdopodobne ale cóż poradzić czekamy do jutra i na oxy. Jeszcze kilka dni jak nie urodze to maly dobije te 100 gram do 4.5 kilo haha. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Behemottka powodzenia
fajnie się czyta Twoją relację
Żabko moja nie śpi prawie nic w dzień, dzisiaj zaliczyła 1 drzemkę. Nawet podczas mojej wizyty w szpitalu nie spała. Teraz ciut przysypia i mam nadzieję, że ze 4h pośpiChyba idzie w ślady brata z tym brakiem snu w dzień
tylko Młody spał całe noce na mm, a Lala się budzi raz albo dwa
Do tego krzyczy, jak opętanasmoka nie znosi. Ale nie płacze, jak śpi ze mną, więc tulimy się często
Behemottka, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj malutki meczyl sie z kupka. W koncu zrobil, poszlismy go przebrac, ale dalej pojekuje i oczywiscie wielki placz na przewijaku, bo nie lubi.
Polozna dala nam dzis kilka wskazowek, wiec dalismy mu ciepla pieluszke na brzuszek, a ja robilam masaz pupy, w pewnym momencie maz mowi, ze Jasiek zrobi kupke, a po chwili wszystko wyplynelo, masakra.
Od razu zrobilismy kapiel
Teraz zasnal mi na rekach, slodziak jeden. Oby nocka byla w miare przespana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa dobranoc my się pokażemy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44f75c13a42a.jpgBehemottka, AJrin, Bratek, stardust87, kamciaelcia, żabka04, Little Red Fox, Anulka01, alinka, agatia, mk83, Broszka, haneczka, violett, Magdziulla, Macioszczyczka, Sophia, marta258, mmargol, martta, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość