WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Mały śpi u mnie na brzuchu, chce mi się siku i mam dylemat co robić
Ja miałam wczoraj w nocy taki dylemat. Wracalam od Huberta do siebie do sypialni , potwornie zmęczona. Ale strasznie mi się siku chciało. I co ? Pomyślałam "trudno , najwyzej się zsiuram w lozko" i poszłam spać dalejagatia lubi tę wiadomość
-
violett wrote:Mozecie polecic jakis sterylizator dobry?
Czy wyparzacie butelki, czesci do laktatora po kazdym uzyciu?Little Red Fox, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Mozecie polecic jakis sterylizator dobry?
Czy wyparzacie butelki, czesci do laktatora po kazdym uzyciu?
ja wyparzam. Zamówiłam sterylizator z punktów payback. Nie jest zły, to takie 2w1 sterylizator + podgrzewacz. Minusem jest że tylko jedną butelkę na raz potrafi wyparzyć, ale dostałam "za darmo" więc nie będę narzekać.
http://www.ceneo.pl/43513344violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Mi pediatra mówił, że często problemy z brzuszkiem wynikają z przekarmienia.
Ja karmię co 4 godz i widzę poprawę, na stan bliski ideałowi muszę poczekać..
przy cycu trochę trudniej, bo nigdy nie wiem ile zjadła za jednym razem i czy faktycznie jest głodna czy nieale od dzisiaj po prostu zabieram jej cycka po 10-15 minutach i może będzie lepiej. Najwyżej będę częściej karmić, ale może się jej lepiej w brzuszku ułoży
-
nick nieaktualnyalinka, masz rację
ja też tak miałam, nie wiedziałam czy się najada cy nie, miałam przeczucie że pokarmu mało, a dopiero w szpitalu przy okazji ważenie Małego przed i po jedzeniu wyszło ile tak naprawdę zjadabutelka ma jednak ten plus, że widzisz miarkę i wiesz ile mleczka Maluszek wypił...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Dzis inny lekarz zakladal balonik wybadal szyjke wszystko dość mocno posprawdzal. I powoedzial nie ma warunkow na balonik. Szyjka jest bardzo wysoko zgieta i dluga nie ma wogole rozwarcia.
Nawet nie podjął próby wiec nie bolalo jupii, jednak faceci potrafia byc delikatniejsi
A wiec później stoczylam lekka batalie o udowadnianie terminu ciazy lacznie z uczeniem lekarze ze 14 wrzesnia minus 5 dni to 9 z pierwszego usg. On twierdzil ze termin 5 dni pozniej czyli 19. Generalnie później mi wytłumaczył, że taki stan wogole nie wskazuje na tak przenoszona ciążę. Dla niego to jak 38 tydzień. Na szczescie po przegladnieciu wszystkiego uznal, ze faktycznie ciąża jest juz nzacznie przenoszona.
Ile ja mam każdemu to tłumaczyć
Wiec plan na ta chwile wyglada tak czekam na usg. Chce sprawdzic wielkoscdziecka i lozysko plus ilosc wod bo lekarka wczoraj okreslila tylko malo ale nie wpisala ile afi.
Po tym moze dzis podlacza oxy na próbę czy lozysko da radę i czy nie zacznie dziecku tetno skakac. A jesli ma blisko 4.5 to cesarka.
Chyba zaczynam sie modlic o te 4.5 boje sie, ze ta moja szyjka nie ruszy nigdy a kazdy lekarz bedzie zlewal bo zle pewnie policzylam owu
Sorki ze marudze ale jestem juz zmeczona. Dzis wzieli dwie dziewczyny jwden dzien po terminie po terminie porodu na wywolanie a ja 10 dzien i caly czas nic. Bo u mnie organizm noe wskazuje noc a noc na poród. Ani jednego skurczu na ktg. Ano rozwarcia ni nic....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Hejka,
Dzis inny lekarz zakladal balonik wybadal szyjke wszystko dość mocno posprawdzal. I powoedzial nie ma warunkow na balonik. Szyjka jest bardzo wysoko zgieta i dluga nie ma wogole rozwarcia.
Nawet nie podjął próby wiec nie bolalo jupii, jednak faceci potrafia byc delikatniejsi
A wiec później stoczylam lekka batalie o udowadnianie terminu ciazy lacznie z uczeniem lekarze ze 14 wrzesnia minus 5 dni to 9 z pierwszego usg. On twierdzil ze termin 5 dni pozniej czyli 19. Generalnie później mi wytłumaczył, że taki stan wogole nie wskazuje na tak przenoszona ciążę. Dla niego to jak 38 tydzień. Na szczescie po przegladnieciu wszystkiego uznal, ze faktycznie ciąża jest juz nzacznie przenoszona.
Ile ja mam każdemu to tłumaczyć
Wiec plan na ta chwile wyglada tak czekam na usg. Chce sprawdzic wielkoscdziecka i lozysko plus ilosc wod bo lekarka wczoraj okreslila tylko malo ale nie wpisala ile afi.
Po tym moze dzis podlacza oxy na próbę czy lozysko da radę i czy nie zacznie dziecku tetno skakac. A jesli ma blisko 4.5 to cesarka.
Chyba zaczynam sie modlic o te 4.5 boje sie, ze ta moja szyjka nie ruszy nigdy a kazdy lekarz bedzie zlewal bo zle pewnie policzylam owu
Sorki ze marudze ale jestem juz zmeczona. Dzis wzieli dwie dziewczyny jwden dzien po terminie po terminie porodu na wywolanie a ja 10 dzien i caly czas nic. Bo u mnie organizm noe wskazuje noc a noc na poród. Ani jednego skurczu na ktg. Ano rozwarcia ni nic.... -
nick nieaktualny