WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Behemotka gratulacje !!!!
My mamy problem z brzuszkiem niewiem czy to laktoza ciężko je tego Nana kupiłam ebfanil bez laktozy i położna kazała kropelki do mleka dawać zjadł trochę prykal i teraz śpi nie wzdycha i nie mruczy mam nadzieję że pomoże szkoda tylko bo mam całe 2 opakowania Nana no ale może sprzedam
A z rzeczy nie dziecuowych to byliśmy dziś po wycenę dachu i myślę że do końca roku się przykryje domek:)
A tymczasem odciagam mleko na następne karmieniebisacz, Behemottka lubią tę wiadomość
-
A ja dalej czekam na usg
dzis napewno nie urodze zaczynam wątpić, ze wogole... ;(
Człowiekowi z bezsilności ryczec sie chce. -
nick nieaktualnykurczę, niby w nocy spałam względnie, a czuję się paskudnie i kark boli
jak tylko mąż ogarnie zmianę pościeli przetransportuję się z Młodym do łóżka i się zdrzemnę, choć widzę że się wierci, więc i z spania mogą być nici
martwi mnie ten jego brzuszek, kupki nie robił dzisiaj i wczoraj też - nie przypominam sobie, albo mąż wtedy przebierał... -
nick nieaktualnyTo dobrze, że Wasze Brzdące też podnoszą. W sumie pytałam na biegu o to ortopedę i powiedział, że to dobrze. Ae teściowa krzyczy, że nie wolno, to za wcześnie. Nie wiem od kiedy stałam się taka podatna na sugestie, zwłaszcza ich.
Ajrin, współczuję Ci, ale nie mogą Cię tak w nieskończoność trzymać. A nie masz tam lekarza albo kogoś kto by pomógł? -
AJrin biedactwo. Nawet sobie nie wyobrażam jak musisz się wkurzać i niecierpliwić. Ja jeszcze przed terminem a już mam wkurwa, a Ty tyle dni po... tulę mocno i oby nagle zaczęło się coś dziać!
-
Behemotka gratulacje! Pokaźny bobas! Waga robi wrażenie
Madziu don't worry! Mój tez wiecznie płacze. Jedne dzieci tylko jedzą i śpią a inne tylko jedzą i marudząDamy radę słonko!! W końcu będzie lepiej
Magdziulla, Behemottka lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
No wlasnie problem w tym ze nie mam lelarza prowadzacego ze szpitala. Widac problem jak u zabki msci sie brak lekarza.
Jak tak dalej pojdzie to ja urodze w pazdziernikutylko czy dziecko przeżyje
Niech mi zrobia to usg i cos zadecydują i tego później nie zmieniają. -
AJrin wrote:No wlasnie problem w tym ze nie mam lelarza prowadzacego ze szpitala. Widac problem jak u zabki msci sie brak lekarza.
Jak tak dalej pojdzie to ja urodze w pazdziernikutylko czy dziecko przeżyje
Niech mi zrobia to usg i cos zadecydują i tego później nie zmieniają.
Wiem, ze w szpitalu ciężko się relaksować ale musisz myśleć pozytywnie. -
nick nieaktualnyAjrin, ze mna babka na sali lezala 12 dni po terminie, mi tez 1 daka oxy jic nie dala, dopiero po drugiej ruszulo i urodzila w ten dzisn co ja, takze 15 dni po termjnke ja trzymali...dziecko zdeowe, wody wszystko tez bylo ok poprostu dziecku sie nie spieszylo. Moze u cienie tez tak bedzie ?? Badz dibrej mysli bo stres nam nie pomaga
-
Behemottka Gratuluję
buziaki dla Adasia
Waga imponująco, imponująca
dobrze, że jednak cc
jak Ty chudzinko dałaś radę go nosić w brzuchu... odpoczywaj.
Jestem po wizycie u gina, mam stan zapalny, dostałam antybiotyk, w pn mam zrobić CRP i morfologię.Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowoeowowowow behemottko SUPERAdasko jest z Wami!
Gratuluje synka, wagi i super porodu
Właściwie podobny do mojego
Czekamy na zdjęcie rekordzisty!
Magdziulla główkę moze podnosić ale trzeba uważać na ten rdzeń tylny (mięśnie karku) a przy okazji kręgosłup, zeby za mocno nie przeginał i nie za długo
Ale te mięśnie juz jak najbardziej moze mieć i teraz ćwiczyBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój czasami tak macha, że się martwię, a do odbijania jak weźmie zamach i fiknie o bark to aż mi go żal
nie zawsze jestem w stanie w porę go przed tym uchronić
postanowiłam skorzystać z chwili drzemki Bobasa i pomalować paznokcie,
obym zdążyła zanim się obudzi!!Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mój czasami tak macha, że się martwię, a do odbijania jak weźmie zamach i fiknie o bark to aż mi go żal
nie zawsze jestem w stanie w porę go przed tym uchronić
postanowiłam skorzystać z chwili drzemki Bobasa i pomalować paznokcie,
obym zdążyła zanim się obudzi!!
Ja zeobiłam kawe - wylałam bo zimna - bobo się akurat obudził
zrobiłam herbatę - zaraz wyleję bo już zimna - zadzwoniłam do koleżanki i gadałysmy 30 minut, a zaraz bobo się obudzi.
Jestem bez obiadu, w sumie nie głodna, ale mam apetyt na COŚ bliżej nieokreślonego... -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Bratku kciuki zaciśniete!
Czy też macie opuchliznę nad cięciem od CC? Zmartwiłam się, ponieważ jest zgrubienie i czuję coś twardego i w ogóle... zmartwiłam się...
Mamy. Przy zdejmowaniu szwa położna powiedziała ze to wewnętrzne szwy. Ze trochę potrwa zabim sie wchłoną.
Jest wałeczek opuchnięty i w środku twarde. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny