Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka gratulacje !!!!:)
    My mamy problem z brzuszkiem niewiem czy to laktoza ciężko je tego Nana kupiłam ebfanil bez laktozy i położna kazała kropelki do mleka dawać zjadł trochę prykal i teraz śpi nie wzdycha i nie mruczy mam nadzieję że pomoże szkoda tylko bo mam całe 2 opakowania Nana no ale może sprzedam

A z rzeczy nie dziecuowych to byliśmy dziś po wycenę dachu i myślę że do końca roku się przykryje domek:)

A tymczasem odciagam mleko na następne karmienie

nick nieaktualny, Behemottka lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do główki mój też tak robi.
    A zapytam jeszcze o te rurki do gazów to kiedy się je używa ?
    Mój jak narazye jest bardziej aktywny ale i tak przeważnie śpi

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej czekam na usg :( dzis napewno nie urodze zaczynam wątpić, ze wogole... ;(
    Człowiekowi z bezsilności ryczec sie chce.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, niby w nocy spałam względnie, a czuję się paskudnie i kark boli :(
    jak tylko mąż ogarnie zmianę pościeli przetransportuję się z Młodym do łóżka i się zdrzemnę, choć widzę że się wierci, więc i z spania mogą być nici :(

martwi mnie ten jego brzuszek, kupki nie robił dzisiaj i wczoraj też - nie przypominam sobie, albo mąż wtedy przebierał...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze, że Wasze Brzdące też podnoszą. W sumie pytałam na biegu o to ortopedę i powiedział, że to dobrze. Ae teściowa krzyczy, że nie wolno, to za wcześnie. Nie wiem od kiedy stałam się taka podatna na sugestie, zwłaszcza ich.

Ajrin, współczuję Ci, ale nie mogą Cię tak w nieskończoność trzymać. A nie masz tam lekarza albo kogoś kto by pomógł?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin biedactwo. Nawet sobie nie wyobrażam jak musisz się wkurzać i niecierpliwić. Ja jeszcze przed terminem a już mam wkurwa, a Ty tyle dni po... tulę mocno i oby nagle zaczęło się coś dziać!

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka gratulacje! Pokaźny bobas! Waga robi wrażenie :)
    Madziu don't worry! Mój tez wiecznie płacze. Jedne dzieci tylko jedzą i śpią a inne tylko jedzą i marudzą ;) Damy radę słonko!! W końcu będzie lepiej ;)

nick nieaktualny, Behemottka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie problem w tym ze nie mam lelarza prowadzacego ze szpitala. Widac problem jak u zabki msci sie brak lekarza.
    Jak tak dalej pojdzie to ja urodze w pazdzierniku :/ tylko czy dziecko przeżyje :(
    Niech mi zrobia to usg i cos zadecydują i tego później nie zmieniają.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Sophia Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    No wlasnie problem w tym ze nie mam lelarza prowadzacego ze szpitala. Widac problem jak u zabki msci sie brak lekarza.
    Jak tak dalej pojdzie to ja urodze w pazdzierniku :/ tylko czy dziecko przeżyje :(
    Niech mi zrobia to usg i cos zadecydują i tego później nie zmieniają.
    Ejjj, a co to za dramatyzm. Dziecko najlepiej wie co robi. Będzie czas to wyjdzie. A jak będą kłopoty z wyjściem to tak jak u Behemotki zrobią cc.
    Wiem, ze w szpitalu ciężko się relaksować ale musisz myśleć pozytywnie.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, ze mna babka na sali lezala 12 dni po terminie, mi tez 1 daka oxy jic nie dala, dopiero po drugiej ruszulo i urodzila w ten dzisn co ja, takze 15 dni po termjnke ja trzymali...dziecko zdeowe, wody wszystko tez bylo ok poprostu dziecku sie nie spieszylo. Moze u cienie tez tak bedzie ?? Badz dibrej mysli bo stres nam nie pomaga :(

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka Gratuluję :) buziaki dla Adasia :) Waga imponująco, imponująca :-D dobrze, że jednak cc :) jak Ty chudzinko dałaś radę go nosić w brzuchu... odpoczywaj.

Jestem po wizycie u gina, mam stan zapalny, dostałam antybiotyk, w pn mam zrobić CRP i morfologię.

Behemottka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowoeowowowow behemottko SUPERAdasko jest z Wami!
    Gratuluje synka, wagi i super porodu :)
    Właściwie podobny do mojego :)
    Czekamy na zdjęcie rekordzisty!:)

Magdziulla główkę moze podnosić ale trzeba uważać na ten rdzeń tylny (mięśnie karku) a przy okazji kręgosłup, zeby za mocno nie przeginał i nie za długo :)
    Ale te mięśnie juz jak najbardziej moze mieć i teraz ćwiczy :)

Behemottka lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwilą machnęłam kolejny skurcz na ponad 85%...
    Prosimy kciuki...

nick nieaktualny, stardust87, kamciaelcia, agatia, nick nieaktualny, Anulka01, nick nieaktualny, Behemottka, nick nieaktualny, Broszka, marta258, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój czasami tak macha, że się martwię, a do odbijania jak weźmie zamach i fiknie o bark to aż mi go żal :( nie zawsze jestem w stanie w porę go przed tym uchronić :(

postanowiłam skorzystać z chwili drzemki Bobasa i pomalować paznokcie,
    obym zdążyła zanim się obudzi!! :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku kciuki zaciśniete! :)

Czy też macie opuchliznę nad cięciem od CC? Zmartwiłam się, ponieważ jest zgrubienie i czuję coś twardego i w ogóle... zmartwiłam się...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mój czasami tak macha, że się martwię, a do odbijania jak weźmie zamach i fiknie o bark to aż mi go żal :( nie zawsze jestem w stanie w porę go przed tym uchronić :(

postanowiłam skorzystać z chwili drzemki Bobasa i pomalować paznokcie,
    obym zdążyła zanim się obudzi!! :D
    To się nazywa dobrze zorganizowana MAtka!
    Ja zeobiłam kawe - wylałam bo zimna - bobo się akurat obudził
    zrobiłam herbatę - zaraz wyleję bo już zimna - zadzwoniłam do koleżanki i gadałysmy 30 minut, a zaraz bobo się obudzi.
    Jestem bez obiadu, w sumie nie głodna, ale mam apetyt na COŚ bliżej nieokreślonego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia u nie było, ale nie wiem dokładnie jak to u Ciebie wygląda. Wyskoczyło jak za bardzo się namęczyłam pchaniem wózka pod górkę i mięśnie brzucha nadwyrężyłam :P

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Bratku kciuki zaciśniete! :)

Czy też macie opuchliznę nad cięciem od CC? Zmartwiłam się, ponieważ jest zgrubienie i czuję coś twardego i w ogóle... zmartwiłam się...

Mamy. Przy zdejmowaniu szwa położna powiedziała ze to wewnętrzne szwy. Ze trochę potrwa zabim sie wchłoną.
    Jest wałeczek opuchnięty i w środku twarde.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe... poczułam ulgę jak po porodzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedziałam, że tak będzie!
    pomalowałam paznokcie, kiedy skończyłam - magicznie Bobas się obudził :D

‹‹ 2527 2528 2529 2530 2531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ