WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA do mnie przyjechala mama z siostra, mama juz oczywiscie narobila zakupow i rzadzi w kuchni rosol gotuje, moja siostra bawi siemz mlodsza cora, moj maz myje wanne do kapieli maly spi a ja sobie lese i nic nie robie
Tesciowa juz dzwoniła kilka razy jak u nas i informowac ze porobi mi domowe pieczenie do chleba zwbym miala i ze mieso na obiad mi zrobi w poniedzialek na dwa dni xD kurde ale mam luksus poki co hahaagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia, widzę że mamy podobnie
mój też się patrzy na mnie jak na malowane wrota, choć widoku nie ma ciekawego, haha
może moje czarne duże oprawki przyciągają wzrok, włosy rude to też
no i w swój księżyc-lampkę, intensywnie żółtą się wpatruje
póki co leży spokojnie, oczka mruży (o ty cwaniaku mały, dzisiaj cię kąpiel nie ominie!! jutro niedziela, a na dodatek do dziadków jedziesz), smoczek ciumka i gada. Zawsze jak ma go w buzi to wydaje coś w stylu "ejo eo eo" lub "io io"
siedzę na allegro, chciałam swojemu projektor gwiazdek kupić.. -
Temperatura spadła. Jak ubieranie dzieci na spacerki?
Kosio dzis był w bodziaku i spodniach a na to welurowy pajac. Plis czapeczka i niedrapki - rękawiczki. No i kocyk.
Teraz na fejsie widzę fotę dziecko ubrane w kombinezon puchaty i przykryte kołdra prawie ze.
Wiec jak jest u Was? -
Zdjęcie z ciąży
Teraz tak wyglądamyz 75kg na 50kg
WitajcieGratuluje tym rozpakowanym
Ja na noc czasu nie mam.Mały ma kolki.Kupilam delicol.I chyba pomaga.Dzięki Bogu
A oto mój książę
Mamy już miesiąca termin miałam na 18 września
kamciaelcia, violett, Sabina, bisacz, marta258, mk83, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia nie chcę straszyć, ale moja wczoraj miała taki dzień śpiocha, no i niestety odbiło się to w nocy, od 4 nie spała. Czego Tobie nie życzę.
Lrf rozumiem ja mam krótszy staż, a też już ciężko. Mąż w rozpaczy zadzwonił do położnej, bo ona naprawdę jak nie śpi to ciągle płacze, no ale niewiele to dało. Czekam do środy. Zaczęłam sobie wbijać, że to refluks.
Jak ona nie śpi to ja absolutnie nic nie jestem w stanie zrobić, ciasto?a gdzie tam.
Sarcia to masz pełną obsługę. Nic tylko cieszyć sie Malenstwem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla tego sie obawiam i tak tez myślałam.
Ale wazne zeby to nie był zły objaw - to spanie.
Zaraz go znudzeni ubiorę w pajaca i zobaczymy jak to bedzie. Mi wystarczy przespać 3h w ciagu i bede jakoś funkcjonować. Jutro ojciec sie nim bedzie zajmował skoro dzis go nie ma.... -
nick nieaktualny
Strazaczka1990, Madziuuuula, mk83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja też praktycznie ciągle śpi, budzi się tylko na jedzonko. No i rano ma swoje 4 godziny kiedy nie ma spania, a jest płacz przeważnie. Ale myślałam że to normalne jak na ten czasookres.
A co do podnoszenia główki to moja już to robi jak kładę ją na brzuszku i obraca z jednej strony na drugą A ma tydzień. Sama położna mi kazała na brzuchu ja układać. To źle ze już się tak kreci? -
nick nieaktualny