WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Przy mm to chyba nawet trzeba dopajać z tego co pamiętam... A najlepiej daj Filipkowi po nocy troszke cieplej wody do wypicia przed mlekiem , u nas dawało to prawie natychmiastowe efekty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 21:23
Sabina, Little Red Fox lubią tę wiadomość
-
Ksosiu, odsypiaj kiedy możesz. Forum nie zając, nie ucieknie, a brak snu potrafi zepsuć najpiękniejsze chwile, które już nigdy się nie powtórzą! Tak jak LRF napisała, dzieci na mm też płaczą, a ile niektórzy mają przebojów by dobrać mm do swojego dziecka.
AJrin, nie dajcie się jutro spławić, niech Ci zrobią te cc, bo Cię psychicznie wykończą. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że doczekam się jutro zdjęcia Ignasiabisacz lubi tę wiadomość
-
Idę spać
U nas w mieszkaniu zimno (uroki mieszkania w bloku przed rozpoczęciem sezonu grzewczego )
Już udziela mi się od kilku dni stres...ten swój stan to ja już znam...muszę najpierw przeżyć ten tydzień. Jutro badanie słuchu (wyjazdowe ). A w środę i w czwartek bioderka. Nie wiem jak to psychicznie przeżyje -
nick nieaktualnyKsosiu wiem co czujesz ja nawet nie mam jak poczytać co tu się dzieje. Na pewno dużo ciekawych tematow mnie omija...Zuzia śpi krotko i meczy sie z brzuszkiem.
Ja chodze jak zombie az podwojnie widzę...w dzien nie potrafie odpoczac ciągle cos jest do roboty a w niedziele Chtzest.
Pozdrawiamy Was goraco
Trzymajcie sie msmy nierozpakowane
A rozpakowanym życzę dużo siły -
nick nieaktualny
-
Ajrin coś ty za szpital wybrała??? Uwzieli się czy co??? Że im czasu na ciebie nie szkoda. Zajęli by się tobą od razu to już byś wypis miała w ręku. Szczerze to pierwszy raz słyszę o takiej determinacji do wywoływania porodu. No chyba że na żelaznej.
-
Kurde. Przy cesarce na cito można być po jedzeniu.
Ja normalnie dostałam śniadanie w dniu wywoływania, a potem jeszcze dokładałam jak M przyszedł ok 11. Cesarkę miałam o 1430.
Czemu trzeba na czczo przy planowanej? Lepiej sie znosi?
U mnie tez jakiś kryzys. Pokłóciłam sie z M. I on ma racje i ja mam racje. Ciężko wybrnąć. Naryczalam sie przez wieczór.
Jutro muszę pospać jak młody zaśnie koło południa. Nie na prania, zmywarki, obiadu.
Muszę odespać. Od razu będzie lepiej.
Taki jest plan.AJrin, bisacz lubią tę wiadomość
-
Sophia wlasnie nie zelazna szpital w ktorym wlasnie sporo robia cesarek. Ale jest jedna doktirka ktora zawziela się. Na szczescie powiedziala ze bedzie cesarka. Do tej pory stawiała na balonik.
Z tego wszystkiego juz któras noc nie spie. A powinnam sie wysypiac poki dziecka nie ma.
Dzieki za wsparcie i prosze o kciukasy za jutro
Może przytule me dzieciątko już jutro a wlasciwie dziśbisacz, mk83, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypróbuję dopajać, ale Młody maks. 10 ml wypija wody lub herbatki koperkowej.
Będę musiała częściej mu dawać i nie ma zmiłuj, choć wiem że może skończyć się płaczem.
My po karmieniu, Mały buntował się przed odłożeniem do łóżeczka, w końcu śpi. Oby!
A ja siedzę i myślę nad prezentem dla mojego Taty, który ma za kilka dni urodziny.
ohoho... Pisklak się wierci
proszę śpij!!!!!!
czekam chwili kiedy obudzę się rano i będę mogła przyznać że jestem wyspana w 100 % -
nick nieaktualny
-
My się karminy, Ajrin współczuję ci ale jesteś silna babka i dzielnie to znosusz jeszcze chwila i maluszek bedzye z Wami. .
My się karmimy, wczoraj byliśmy u pani doktor wazymy 3440 czyli 300 gr w tydzień mówi że to niemożliwe ale jak mu po 90 mm ladowalam no to może tak jest, doktor twierdzi że 100 gr na tydzień to dużo jak orzybuerze więc co kraj to obyczaj
Zmieniła nam mleko na bebilon pepti dobrze że na receptę tylko 16 zeta kosztuje i tak trzecie mleko mam. Mam nadzieję że ból brzuszka przejdzie pryki już coraz mniej śmierdzą. więc liczę ze na dobrej drodze jesteśmy firmąbisacz lubi tę wiadomość
-
Skali
A mi przy takim wzroście wagi lekarka powiedziała ze to normalne że takie małe dzieci tak przyrastaja
a Piotruś to duży chłopak (długi)"wiec nie ma czym się martwić
U nas drugie karmienie. Ciekawe czy przez godzinę trzecie jedzonko się nie zdarzy?
No i kolejny raz firma pampers zawiodła -pielucha przeciekla i przebieralam małego -
nick nieaktualnyNa cc moze dojsc do cofniecia sie tresci zoladkowej i nawet zachlysniecia lub zachlystowego zapalenia płuc po operacji. Dlatego nie powinno sie jeść i daje sie leki ktore maja temu zapobiegac.
Mala pospala 3 h dla mnie to luksus w nocy. Z M sie kloce non stop. Przesypis sobie cale noce moze raz wstanie na pol godziny jak jest duzy wrzask i On jest najbardziej zmeczony!Nie ma lekkiej pracy ale ja tez nie odpoczywam tu...
Ide dalej spac dziecko padlo.
Dzięki za rade odnosnie budzenia w dzień faktycznie noc jest lepsza
-
nick nieaktualnyMy po karmieniu a raczej maratonie od 2 do 4, trzy kupy w tym czasie obsikane spiochy i raz jeden cycek raz drugi i wielkie oczy malego nie pragnace snu
ale teraz usnal, ja sciagnelam resztki pomakrmu bo oczywiscie piersi jak dwa kamienie mimo ze maly je dosyc oproznil. Zjadlam jogurt, a teraz wykoezystam ten momemt i sie przespie poki moge
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA właśnie nurtuje mnie pytanie czy jak karmie kp tylko i wylacznie to czy malemu moge dawac wode,gotowana albo jakas herbate bo ogolem on bardzo twarde kupki robi i wyciska bidulek i sie meczy, a ja na jedzenke uwazam zebymgo nic nie bolalo, ale mimomto zal kimgo jak sie biedny robi czerwony jak burak i wyciska.
Jaies rady?? Ktos cos ???
KAMILA
Dzieki to mnie pocieszylas, bo ja juz sie strachu najadlam bo wpisali mi w tym badniu ze wynik nieprawidlowy, i ze maly na jedno ucho slyszy a na drugie niby nie ime myślę kurde !!mam a 20.10 wizyte na konteolne badanie sluchu, zobaczymy co powiedzza mam nadzieje ze bedzie okej....
P.s w srode mam isc na zdjecie szwow a boje sie jak male dziecko brrrrrri sie zastanawiam jak oni ta nitke wyjma skoro stercza tylko dwa kikutymz dwoch stron
-
nick nieaktualny