WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ksosiu, angela
nie wiem jak to jest z mm i grzecznoscią dzieci...znam spokojne kp i takie diabły wcielone na mm
z drugiej strony nie znam dzieci dla porównania jak Piotrus i Emilka karmionych mm od poczatku...bo wszystkie inne mm choć w małych ilosciach dostały lub dostana
i dla mnie karmienie mm nie oznacza przespanych nocy, nie doświadczyłam tego
w szpitalu wrecz mi powiedziano ze to na mm sa baczki-bolaczki, kolki, katarki itd itp
osobiscie uważam, ze duzy wpływ ma humor matki
bo choć Piotruś nie płacze, to jest z niego złośnik i wyraza to w inny sposób niz płacz -
Jesli nie bedzie decyzji dzis jutro rano sie wypisuje ze szpitala i jade na Inflandzka. Tesciu ponoc ma jakis tam kontakt i maja mi zeobic cesarke.
kamciaelcia, Sabina, bisacz, bbeczka91, Magdziulla, martta, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Ajrin spodziewałam.się innych wiesci. Trzymaj się
Esmi kciuki!
Kamcia wszystko będzie dobrze. Nie martw się
U nas ciężka noc. Tygrysa bardzo bolał brzuch. Tak bardzo ze nie chciał jeść. Zaczęłam się martwić, bo u takiego maluszka łatwo o odwodnienie. Jadł o północy i potem.dopiero rano, ale malutko. Teraz się troszkę napil.
Od 3 siedze na fotelu z malym na kolanach. Maz probowal go uśpić, ale mu sie nie dal
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStardust, esmi,inżynierka trzymam kciuki za was.
AJrin ja pie......le co za cymbaly. SORY ale jakbym czytała i widziała siebie.
Jak masz możliwość to wiej gdzie indziej bo się chyba nie doczekasz.
Tylko na co oni czekają????
Witam się.
Ja bliżej zalamki.
Nie śpię już druga noc tzn śpię łącznie po 4h.
Dzisiejsza noc to była porażka że wszystkich mały jak nie ulewal, to się obzygal, to brzuszek,to brak kupki,to cyca,to butle i pobudka co chwila oczka otwarte bo wysypial się przy cycu:-(
Córka wieczorem dała popalić zrobiła taka histerie w wannie że słychać mnie było w całym bloku i pewnie na zewnątrz.
Córka ma manie urządzenia histerii jak jest zmęczona.
Tłumacze weź pusie i się połóż odpocznij, drzemke zrób a nie z każdego powodu robisz awanturę z histeria.
Ahhhhhhhh
Zaprowadził do przedszkola ja dzisiaj zaraz małemu dam mm i idę spać tak jak wczoraj.
Fakt to nie spanie bo budzę się co 30min (nie wiem czemu) ale dobre i to można jakoś funkcjonować.
Czytam was na bieżąco w nocy ale nie mam jak pisać bo cały czas coś a jak już mam wolną rękę to mam piasek w oczach z braku snu.
Zastanawiam się ile jeszcze pociagniemy na kp?!
Tłumacze sobie ze mały dopiero ma 2 tygodnie.
Ale patrząc jak się męczy, obali dwa albo i więcej cyce i dokarmiam mm to szlak mnie trafia.
Może jak wezidelko przedniego będzie lepiej?
Mały już kwili uciekam.
Dobranoc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się po śniadanku ocywiście z Haneczką na rękach.
Nadrabiając...
U nas z karmieniem nie ma problemu. Po karmieniu ściągam jeszcze 60ml. I pred też muszę, bo Hania się dławi. A jak pije z jednego to z drugiego tak sika mleko, że można butle podstawić.Laktator mamy ręczny - Medela Base
Ogólnie z mężem widzimy, że mała marudzi i zasypia na rękach tylko w dzień.
Kamcia u nas w tle leci Enrique i NickyJam. Mała po wakacjach na kanarach lubi hiszpańskie rytmy.
Bratek, Darusia - GRATULACJE!!!
AJrin - powodem tego, że tak naciskają na sn jest to, że więcej kasy przypada wtedy na osobę. Ale ogólnie to jest chore.. Już dawno powinnaś mieć cesarkę. Martwię się...
Mk faktycznie sytuacja nie do pozazdroszczenia. Może wywalenie rzeczy teścia coś przyspieszy. U nas teściowa od początku naciskała "młodzi na swoje" i dziękuję jej za to. Mamy 25 lat i swoje M2. Może małe, ale nikt nie wchodzi mi buciorami w życie.
bbecczka U nas mała też sika między zmianą pieluszki. Ogólnie jest takim zmarźlakiem, że nie zdążę zdjąć pampka a ona już się trzęsie. No i o kupie na ręczniku po kąpieli też coś wiemy.
pobeczałam się z miłości i szczęścia, że mam tego małego człowieczka...Sabina, mk83, bbeczka91, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Dziewczyny dziekuję za słowa otuchy.
Ajrin martwi mnie ten brak decyzyjności. Nie wiem czy w nastepnym szpitalu zrobią odrazu cc bez innych prób, musiałabys byc pewna na 100% że zrobią, wtedy zmiana szpitala byłaby sensowna. BYłam pewna że juz jesteś po.
Esmi daj znac jak sytuacja.
Wczoraj jak nigdy napiłam się lekko gazowenej wody, bo zapasy zwykłej wyparowały, i mała ewidentnie miała problem brzuszkowy, prezyła się, stękała. Mozliwe to? Do tej pory nie miała takich incydentow. -
nick nieaktualny
-
U mnie dzis mały armagedon
Młody jest zmęczony. Zasypia na rękach, odkładamy, po trzech minutach ryk. Na ręce, zasypiamy, odkładamy, ryk. Postanowiłam go przechytrzyć. Położyłam sie z nim. On na moim brzuchu. I śpimy. Tak go przechytrzylam ze super. Tylko pranie nie rozwieszone, w brzuchu burczy, a tu nawet wody nie ma. Brawo ja.
Dodatkowo, bo dzis mój dzień, zadzwonił kurier ze zaraz będzie
Hahaha.
Padnę.
Kupy na ręczniku nie miałam. Siku - za każdym razem.
Zdarza sie tez młodemu nasikac na świeżo podłożona pieluszkę. A ze dwa razy następną podłożoną obsral
Dlatego średnia dzienna pieluch wychodzi nam więcej niż 10.
Z trudem wstałam (z leżącego bez rak nie jest łatwo). Odłożyłam go. Czekam na kuriera.
W nocy pisałam ze na drzemce w okolicach 12 tez będę spać!
Aha.
Właśnie śpię.
Jejku. Dobrze ze on jest taki słodki jak sie nie drze