WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiku ja uwielbiam ten czas kiedy Liwka wodzi wzrokiem za przedmiotami, kiedy robi zeza, jak próbuje złapać ostrość, żeby mnie dostrzec
to jest cudowne
i dziś przyszedł do nas projektor gwiazdek
agatia lubi tę wiadomość
-
Lrf
Przepraszam ale aż się wzdrygnelam - ja nawet nie chce idealnego dziecka. ..i na szczęście Piotruś idealny nie jest i mamy swoje małe bolączki
Ale zastanawiam się czy ja coś pomijam ze nie daje leków czy może o co innego chodzi. ..haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny potrzebuje porady. Mam dzisiaj dziwne bóle jakby w pochwie, szyjce macicy. Takie uczucie parcia jakby, mega bolesne. Jakby mi macica miała wypaść (?) Co to może być? Troche się martwię.
I druga sprawa to kaszel po cc. Dlaczego jest i co mam zrobić, żeby nie czuć tego ucisku na klatkę piersiową? -
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiu a jaki projektor wreszcie kupiłaś?
zamówiłam na allegro z francuską wersją językową przez przypadek
leżeliśmy teraz w trójkę i się patrzyliśmy, niezły czad
kamcia, masz rację
gdyby nam brzuszkowe sprawy nie dokuczały, też bym się wstrzymała
a tak biedaczek się męczy, że dla mnie to ciężkie do zniesieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:28
-
Haneczka
Ja nie miałam kaszlu po cc, ani za pierwszym ani za drugim razem
Moja mama zawsze po stole operacyjnym jednak kaszlala
Było coś takiego nawet jak oklepywanie pacjentów po operacjach ale cc to krótko trwa wiec nie wiem czy jest związek -
nick nieaktualny
-
Ja daję delicol ale mój robi teraz 1 kupę dziennie chociaż jest 3 dzyen na moim mleku tylko myślałam że znowu będzie robił częściej dałam mu raz espumisan ale nie widziałam różnicy dałam mu dziś reż decoflor zobaczymy ale jeszcze jakby się prezyk czasem się pręży a nawet Bąk nie idzie trochę mnie to dziwi
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:kupiłam hipcia z Vtechu, widziałam takiego u Angeli u jej Kubusia
zamówiłam na allegro z francuską wersją językową przez przypadek
leżeliśmy teraz w trójkę i się patrzyliśmy, niezły czad
kamcia, masz rację
gdyby nam brzuszkowe sprawy nie dokuczały, też bym się wstrzymała
a tak biedaczek się męczy, że dla mnie to ciężkie do zniesieniaMama przywiozła
Little Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, to dobre wieści, oby się szybko poprawiło Bąbelkowi
ja jestem zauroczona hipciem, mąż mi kiedyś zasugerował, żebym uczyła Filipa francuskiego jak już podrośnie, ale nie sądziłam że aż tak... za młoduWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 21:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, to dobre wieści, oby się szybko poprawiło Bąbelkowi
ja jestem zauroczona hipciem, mąż mi kiedyś zasugerował, żebym uczyła Filipa francuskiego jak już podrośnie, ale nie sądziłam że aż tak... za młodu
-
Esmi normalnie masz moje kciuki i Ignasia tez aby sie rozkrecilo. Bo kurde jak ciebe tak późno zabierać to skończysz jak ja.
licze, ze twoj szpital bardzorj ogarniety.
Ja dzis walka z kp niestety konczu sie na mm maly spadl az 340 gramstrasznie dużo.
Dostał mm wszystko czyste tule go a on nadal wyje -
nick nieaktualny