WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, urodzilam dzisiaj o 21 Kacperka silami natury bez znieczulenia waga 4210 dl 59 cm 10 pkt.
agatia, kamciaelcia, alinka, żabka04, haneczka, martta, Ulfenstein, AJrin, Broszka, Ksosia, stardust87, violett, Anulka01, Magdziulla, Sabina, sarcia123, Sophia, marta258, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie
Myslicie ze,moge kupic i dac malemu Espumisan ??? Strasznie sie meczy jak robi kupke naprezy, napina , robi czerwony i jak pusci baczka czy cos to jest straszny placz za kazdym razem az, mi go zal ze sie tak meczy i zamiast jesc to on sie meczy z zaltwianiem
Bo znalazlam na necie jeszcze Colinox noby bez ogranicawn wiekowych. Mozecie cos poradzic wmtym temacie? On w srode skonczy 2 tygodnie. Z gory dzieki -
Esmi gratuluję super ze sie udalo sn i to dosc sporego chłopa
Inzynierka walczysz ostatnia ale to już za chwile.
Hanecxka mam podobnego ssaka jak ty i wlasnie raz albo 2 razy na dobe zdaza mu sie hipraktywność. Dzis niestety prawie 2 godziny wil sie młody ma problem z kupa zrobil ttlko jedna z samego rana i nica jest dzis tlko na moim mleku. Wiec moze to zmiana mu namieszala troche. Zobaczymy teraz dostal butle z moim i czekam az zasnie.
Ale ja jestem padnieta spie tylko po kilka godzin. Dzis poki co spalam najwiecej bo sumarycznie to prawie 4 godziny wow! A jak zasnie to jeszcze by sie udalo pobic rekord.
Nie moge sie doczekac wizyty pani od laktacji.
Mam tysiac pytan jutro spisze je na kartce. Nagralam tez kilka filmików z zachowaniem młodego chce sie zapytac czy to normalne i co moze oznaczać. -
nick nieaktualny
-
Esmi
Moje gratulacje. Niech maluszek rośnie zdrowo a mama nabiera sił! !
My po drugim nocnym karmieniu. Akurat po tym Piotruś dłużej zasypia. A jak nie odbił to często kończy się ulaniem. Za godz pewnie będą jego pogaduchy do poduchy. Podobnie około 7 i wtedy wezmę go do łóżkaach ta rutyna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dajemy sab simplex od wtorku, jest duza poprawa, maly jest przede wszystkim spokojniejszy, choc jeszcze meczy sie z baczkami ikupka.
Tez zajladamy juz 62, choc nie wiem ile wazy, dzis ma vycpolozna to moze sie dowiem:)bisacz lubi tę wiadomość